Chevrolet Camaro – najljepši automobil na svijetu

2010 04 02 Camaro Chevrolet Camaro – najljepši automobil na svijetu osvojio je nagradu za najbolji svjetski automobilski prema izboru žirija u sastavu 59 automobilskih novinara iz 25 zemalja svijeta. je ponio prestižnu titulu za koju se natjecalo 30 nominiranih automobila.

Nagrada je uručena Chevroletu na jučer održanoj konferenciji za medije na Međunarodnom sajmu automobila u New Yorku.

Novi Camaro objedinjuje tradiciju, ali i posve moderan izgled, vrhunske performanse, iznimnu udobnost i nove tehnologije. Njegov izgled i stil vožnje predstavljaju jedinstven izbor za kupce koji traže vozilo visokih performansi te nudi veliku vrijednost za novac.

Snažnog sportskog izgleda te proporcijama prednjeg i stražnjeg dijela koje podsjećaju na originalni koncept, dizajn novoga Camara vuče korijene iz njegove bogate prošlosti, a ne čini ga žrtvom pretjerivanja u retro stilu.

Od proljeća 2009. godine kada je novi Camaro predstavljen u Sjevernoj Americi, prodan je u više od 80.000 primjeraka te ostvaruje odlične prodajne rezultate. U zadnjih deset mjeseci zauzima prvo mjesto u segmentu sportskih automobila.

Ovaj sportski kupe i kabriolet visokih performansi naći će se u Chevroletovim prodajnim salonima širom Europe na proljeće 2011.

Leave a reply

required

required

optional