Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Čestitka
Author Message
elvir
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away

ima i ta mjesta...al mislim da ti je to ista stvar kao i sa novorazvijenim takmičarskim bolidom..rijetko koji odmah pocne s dobrim rezultatima...bez obzira na trud i zelju jednostavno treba vremena..a vidicemo sta ce vrijeme u ovom slucaju donjet..mozda i grijesim ovom logikom al eto..da cujemo sta ostali kazu

http://www.bhrenaultclub.com
12-18-2004 03:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kenno
Posting Freak

Status: Away

0-100 7,3 sec Wrote:
Ma nisam rekao da postoji magazin bez gresaka,

Cuj, nulti broj je nesto kao proba--test, isto kao i nulta sreija novog automobila kada tek ulazi u proizvodnju. Nisam imao priliku da procitam ovaj nulti broj, ali vidim da je vecina komentara pozitivna. Nadam se da ce biti kako treba u prvom broju. A vjeruj mi nista ne moze biti gore i losije od auto flasha i auto dana. Ali te casopise ja smatram satiricnim stivom. Laughing

12-18-2004 08:30 PM
chimera
Posting Freak

Status: Offline

Octavija je na remusovom straznjem loncu dobila par procenata na snazi...nemojte tako. Uzas i kriza. Smile Test Modusa je isto tako los jako da ne kazem glup.Smile Preneseni test X3 BMW-a je isto za mene los, jer se autor ni u jednom djelu nije posvetio udobnosti samog automobila,koje je jako lose prema TopGear-u (a oni su meni referenca) i auto koji je kod njih jako lose prosao na testu upravo zbog toga. Sad se ja lijepo pitam jel dio o upijanju neravnina (kako novinari vole nazvati dio voznje koji boli i vlasnika i vozilo) namjerno izostavljen.

Test Tuscona mi je dobar, posebno si ti Jasarevicu dao dobar komentar, jer si odlicno okvalifikovao auto u pet recenica. Cool slike.

Flik nema pojma kao i obicno... Laughing Razz

Uglavnom za nulti broj moja ocjena je dobro. Bolje nego sto smo navikli od BH stampe ali ipak ni blizu AutoKluba ili Blica...

12-24-2004 06:21 AM
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In
Status: Offline

kvalitetan print i puno mjesta posveceno BH auto sportu
to je za pohvalu

moglo je i bez one grdne Octavije

12-26-2004 09:12 AM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »