Post Reply  Post Thread 
Šta je ovo?
Author Message
Kimi
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Šta je ovo?

Jučer ja lijepo obavim svoj posao kao i obično. Napišem vremena sa testiranja u Jerezu, a prepišem ih sa F1racing.net.
Jutros dođem na Mclaren Klub, pogledam, kada tamo u komentarima upozoravaju me da ne pišem točna vremena. I zaista ja ponovo provjerim vremena na F1racing.net, kada tamo neka vremena promjenili.

No dobro upozoravaju me kako je Kimi završio testiranja sa 6 najboljim vremenom. I gledajte sada.

F1racing.net i Mclaren.com - Kimi na 5 mjestu - 1m18.363s
F1central.net i ITV-F1.com - Kimi na 9 mjestu - 1m18.914s
GP2003.com - Kimi na 5 mjestu - 1m18.373s
Williams BMW F1 - Kimi na 6 mjestu - 1m18.367s
Autosport (the world's best motorsort website - tako oni kažu) kod njih je Kimi na 9 mjestu - 1m18.914s

I možeš tako do ujutro, i kome sada vjerovati. Ja sam uzo u obzir samo Raikkonena da ne pišem sve, ali i vremena drugih vozača su isto tako različita. Ima netko kakav pametan odgvor.

Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
01-10-2004 10:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

a nisi pogledao kljucni site.. mclarenov oficijelni.. vjerovatno je tamo vrijeme tacno. a mozda i nije mclaren ima obicaj dati pogresna vremena. Kao onda kada su na testiranja zaboravili
ponijeti mjerne instrumente.. vjerovatno im ne ide bas pa su odlucili muljati sa vremenima

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
01-10-2004 10:26 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kimi
Senior Member

Group: Registered

Edis Jasarevic Wrote:
a nisi pogledao kljucni site.. mclarenov oficijelni.. vjerovatno je tamo vrijeme tacno. a mozda i nije mclaren ima obicaj dati pogresna vremena. Kao onda kada su na testiranja zaboravili
ponijeti mjerne instrumente.. vjerovatno im ne ide bas pa su odlucili muljati sa vremenima

Pogledao sam ja i Mclarenoc oficijelni sajt. Kakvo čudo u očima našim. Tamo je najbrže vrijeme dana imao Franck Montagny u Renaultu da ne povjeruješ, sa vremenom 1m17.372s

Pogledaj:

http://mclaren.com/season2003/testing/testpage.htm

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused 8) Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Idea :arrow: Question

Da poludiš. A da stvar bude još ljepša, oficijelna stranica Formule 1, još uopće nije izbacila vremena.

Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
01-10-2004 10:32 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Resume nakon prve tri utrke: BMW je otkriće ali su mu šanse male Rainman 2 314 04-18-2008 08:56 PM
Last Post: Rainman
  OVO KOREKTAN FORUM??? stardust_rnr 8 302 10-06-2007 07:33 PM
Last Post: ajdin_ze
  Ko je Hamilton Edis Jasarevic 17 449 07-24-2007 11:14 PM
Last Post: Rainman
  Masa: Hamilton je opasniji od Alonsa Rainman 13 489 05-18-2007 03:00 PM
Last Post: eXmAn
Icon_cool COULTHARD: BIO JE TO PREOPTIMISTIČAN POTEZ Rainman 3 254 04-12-2007 02:04 PM
Last Post: The_Manager

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: