Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Šta je važnije, izgled ili funkcionalnost???
Author Message
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Po mogucnosti treba skinuti zadnji lonac i staviti sulunar (to daje extra 50ks), pijacarske folije crne (nije vazno sto vozac nista ne vidi po noci), obojiti stop svijetla, obrve od izolir trake, plave prskalice, mozda orao na haubi mada je vec ispao iz mode... Ma samo redaj na auto. Vazno je da se ljudi okrecu i gledaju te. Laughing Laughing Laughing Laughing Ono sta je pod haubom nije ni vazno jer to niko ne vidi!!!!! Laughing Laughing Laughing

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
04-04-2005 03:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

Daje vidit temu da nema rasrave dizel benz mislim da je vrjeme da na tu temu zadrzimo misljenja za sebe jer nemoguce je nekog ubjedit u nesto drugu, a na kraju krajeva i nepotrebno pa kad bi svi vozili dizel ili samo bezn nebi bilo FUN Smile hehehhe a Edin
tos to sam ja reko samo GTI a mislio sam na stare dizele kao sto je kod mene obicna bos pumpa bez turbine mislim mogu ja pricat sta hocu ide auto i sve al to je mrtav KONJ Smile znaci volim dizela i sve al truba je, jer je kod mene 90eto Smile god. A daje vidit kako ljepo auto na forum da se postavi vidi da je iz carsije i da nebude rasprave o motoru !!!

04-04-2005 03:52 PM
cenga
Posting Freak

ma joooj dosta vise benzin vs dizel...
ja sam bio veliki dizelasa Smile i sada sam ljubitelj dizela, danasnji dizeli su super npr vw ov 2.0 TDI 140 konja 6 brzina startan sve super... ali benzin je benzin ipak , nema tu price heheh provozo sam od street.wise-a onu trkacu masinu i osjetio sta je benzin jer sam do tada vozao ove normalne benzince i nisam osjetio nesto pretjerano razliku. Dajte ljudi zna se sta su benzinci sta dizelasi... normalno za putovanja, dugih voznji radi potrosnje je bolji dizel Very Happy a moze se i tjerati ehehh mojih 110 konja fino povuce , ali nikada se ne moze ni primaci snazi benzinaca istog ranga (npr 1.9TDI i 1.8 T ne mogu se porediti , i ne treba se porediti to dvoje) , tako da je glupo sto o tome pricamo Very Happy

04-04-2005 05:02 PM
darkman79
Senior Member

2

svaki motor svoje prednosti i nedostatke ima diztel stedljiv al je spor ovaj potrosi kisu al je brz tako da.... Smile

04-04-2005 05:21 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

prelude za lude Wrote:
Po mogucnosti treba skinuti zadnji lonac i staviti sulunar (to daje extra 50ks), pijacarske folije crne (nije vazno sto vozac nista ne vidi po noci), obojiti stop svijetla, obrve od izolir trake, plave prskalice, mozda orao na haubi mada je vec ispao iz mode... Ma samo redaj na auto. Vazno je da se ljudi okrecu i gledaju te. Laughing Laughing Laughing Laughing Ono sta je pod haubom nije ni vazno jer to niko ne vidi!!!!! Laughing Laughing Laughing

e jesi i ti bajun, cuj obojiti stop svjetla, strample druze strample, navuces preko stopki i zategnes nazad s nekom gumicom!!!

Man maximum Machine minimum
04-04-2005 05:47 PM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

Rekoh dosta rasprave Diesel vs Benzin ! Zakljucat cu topic ! Evil or Very Mad

04-04-2005 06:28 PM
daki
Posting Freak

Maaa dizel je bolji ba nema sta price ovo ono al benzinac ide bolje ..... hahahahah salim se heheheheheheheh Smile hmmm imam neke zanimljive fotke al neznam dje da stavim ajd stavicu pod viz tuning mada i niije bas za toga al eto Smile

04-04-2005 06:56 PM
Sike
Posting Freak

cenga Wrote:
ma joooj dosta vise benzin vs dizel...
ja sam bio veliki dizelasa Smile i sada sam ljubitelj dizela, danasnji dizeli su super npr vw ov 2.0 TDI 140 konja 6 brzina startan sve super... ali benzin je benzin ipak , nema tu price heheh provozo sam od street.wise-a onu trkacu masinu i osjetio sta je benzin jer sam do tada vozao ove normalne benzince i nisam osjetio nesto pretjerano razliku. Dajte ljudi zna se sta su benzinci sta dizelasi... normalno za putovanja, dugih voznji radi potrosnje je bolji dizel Very Happy a moze se i tjerati ehehh mojih 110 konja fino povuce , ali nikada se ne moze ni primaci snazi benzinaca istog ranga (npr 1.9TDI i 1.8 T ne mogu se porediti , i ne treba se porediti to dvoje) , tako da je glupo sto o tome pricamo Very Happy

Svaka čast ! Volim kad je čovjek realan.

04-04-2005 09:15 PM
prelude za lude
Posting Freak

lucozade Wrote:

prelude za lude Wrote:

e jesi i ti bajun, cuj obojiti stop svjetla, strample druze strample, navuces preko stopki i zategnes nazad s nekom gumicom!!!

Neki su cak lijepili folije preko farova Shocked Shocked Shocked

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
04-04-2005 09:42 PM
daki
Posting Freak

Hehehe te folije preko farova sam vidio na jednoj dvojci u sarajevu gti tamno plava ili je bila prljava previse uglavnom folije su zest a i u tuzli sam vidio kod onog seljaka na kadetu sto ima haha tip ima kadeta 1.4 neki ili je 1.2 bio i skine to i stavi 2.5 od mercedesa hahahah momak je zest Very Happy

04-05-2005 07:49 AM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  nije los golf Brzi 11 998 05-27-2008 11:44 PM
Last Post: Bibbi
  Seat Leon JE Design Fele 15 716 02-28-2008 06:14 PM
Last Post: anes__
  nepitaj nista, suza je to Brzi 15 519 02-13-2008 11:14 AM
Last Post: PiiLLe_ze