Post Reply  Post Thread 
“Unico filter” isporucuju filtere za “Audi”
Author Message
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status: Offline
“Unico filter” isporucuju filtere za “Audi”

iz oslobodjenja

Uspjeh tesanjskog preduzeca “Unico filter”
Isporucuju filtere za “Audi”

Tesanjsko preduzece Unico filter dobilo je jos jednu potvrdu svog kvalitenog rada. Strucnjaci Audija povjerili su nedavno ovom preduzecu ulogu isporucioca filtera direktno u motor automobila iz kompletnog Volkswagenovog programa (tzv. prva ugradnja). “Ovaj posao za nas je velika obaveza buduci da otvara vrata i nekim drugim aranzmanima za koncern Volkswagen. Vjerujemo kako cemo ukazanu priliku iskoristiti”, kazao je za Oslobodjenje Smajo Ramovic, generalni direktor Unico filtera. U ovom preduzecu nadaju se i da bi nedavna posjeta predstvnika Renaulta u sklopu obilaska pogona bh. autoindustrije, mogla rezultirati novim poslovima. “Kako smo obavijesteni od Vanjskotrgovinske komore BiH, svrstani smo u krug potencijalnih saradnika Renaulta. Izvjestaji iz Francuske stigli su u Sarajevo, a dogovore o eventualnoj saradnji mozemo ocekivati do konca januara”, kazao je Ramovic. Unico filter ovu godinu zavrsit ce u skladu s planom. Oko 75 posto proizvodnje plasirano je na inostrana trzista, te ostvareno 14 miliona KM izvoza. Direktor Ramovic istice kako su zadovoljni ovogodisnjim rezultatima, jer je ostvaren blagi rast, ali dodaje kako su mogucnosti ovog preduzeca ipak puno vece.

B. S.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
12-25-2003 08:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

heh.. ja odavno koristim njihove filtere za VW .

I to od momenta kada su mi u VW servisu htjeli ugraditiu Golfa filter za ulje od Audija A3 koji je kosta ovao nesto oko 80 KM. Tada sam im se zahvalio otisao u prvu prodavnicu i kupio UNICO i od tada samo to koristim

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-25-2003 08:15 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

Edis Jasarevic Wrote:
heh.. ja odavno koristim njihove filtere za VW .

I to od momenta kada su mi u VW servisu htjeli ugraditiu Golfa filter za ulje od Audija A3 koji je kosta ovao nesto oko 80 KM. Tada sam im se zahvalio otisao u prvu prodavnicu i kupio UNICO i od tada samo to koristim

Iduci put navrati u Zenicu,da i ja nesto zaradim za benzina....(tj.kupi kod mene filter)

12-25-2003 08:43 PM
Quote this message in a reply
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Jes ti to ovlasteni diler Laughing Laughing

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
12-25-2003 09:13 PM
airman1
Member

Group: Registered

Ja kupio UNICO filter za gorivo (Ford) i bio zacepljen, potpuno cak ni zrak nije isao. Valjda su se popravili. VOlio bih da jesu.

To fly is the ultimate, to drive fast is the next best thing!
12-26-2003 07:48 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

ja nisam nikaad imao problema. Iako mi stalno mehanicari savjetuju kojekavke druge filtere ostajem dosljed-kupujmo domace

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-26-2003 07:56 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KenanE
Member

Group: Registered

ma kakav unico
probajte K&N Laughing

voznja punimgasom je opasna
molim za jedan BAN od administracije
12-28-2003 08:21 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Radar mapa - GPS Speed Cam za Bosnu I-Go POI sadik007 14 1,494 Yesterday 08:17 PM
Last Post: Edin
  Aditiv za gorivo trebamiauto 8 206 11-04-2008 07:28 AM
Last Post: pajero1987
  Koje osiguranje za auto (firma)? x-man 21 1,304 10-20-2008 03:09 PM
Last Post: cenga
  Plastika za cd player (fiat marea,bravo,brava) AggressoR 5 354 09-22-2008 01:12 PM
Last Post: AggressoR
  Savjet za kupovinu polovnog BMW Walkeros 9 651 08-06-2008 11:05 PM
Last Post: flonzo

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: