|
- live again
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: - live again
Ti licno si mi dao pravo da editujem tvoje postove.
Kada si se registrovao na forum prihvatio si obaveze i uslove koristenja ovog foruma.
FORUM KONTROLISU ADMINISTRATORI. a ja licno imam itekako pravo da editujem postove, obzirom da sam vlasnik ovog sajta!!!
U profilu ima i vrijeme koje clan provede online. TI si imao jedva 20 minuta provedenog online.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-23-2007 08:58 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
od sada nadalje dok ne popravis svoje ponasanje i dok ne shvatis pravila foruma, sve tvoje poruke koje ostavis na forumu moraju proci autorizaciju administratora da bi se uopste pojavile ostalim korisnicima na forum.
Isto tako ukinute su ti sve privilegije obicnog clana, od potpisa do slanja privatnih poruka.
Sad sam se sjetio ko je misel... barem mislim.. autor onog ''fenomenalnog'' posta na spomenutom sajtu, na koji sam da odgovor cini mi se
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-23-2007 09:02 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Sto se neko usutio.Izgleda da razmislja o ponasanju u tudjoj kuci.Mogu misliti kakav je tek u svojoj kuci kad je ovakav u tudjoj.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 01-24-2007 12:38 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
zamisli koji kreteni posjecuju njegov sajt kada je on ovako pokvaren...sto ga odmah niste banovali...sve je to kucni odgoj...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-24-2007 12:56 PM |
|
 |
|
|