Pa, statije nevozim zadjabe q7 ako moze pajero moze i stari audi 80 spusten do zemlje
Ja nemam rijeci, i iako nisam iz Sarajeva, ovaj grad mi je stvarno drag, i ljudi u njemu, dobro pojedini ljudi, nevolim samo one sto me s kolima udaraju. A necu pistolj, kupicu TOP
Isao sam skroz gore na vrh se popeo kasnije. Mislim da se zove Barice, pa onda prosao i dalje jos, i u neko manje selo sam dosao, kako je tu bilo ljepo. Snjeg tanko napadao svjeze ono, a niko nije prije mene prolazio, a mjesec ko reflektor. A pogleda nazad odatle fenomenalan.
Samo nikad vise u zivotu nisam vidio yuga na jednom mjestu, ZAMAGLJENIH
Cannon foto aparat - 600 KM
Kola i cokolada (da se gricka i pije) - 2KM
Pretrpljeni strah od mogucih sudara - ******
Ali imati starog Audija dizel, koji ce sve to omoguciti i jos dobro te ugrijat - Neprocjenjivo )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
Aaaaa...barice 100%...pa sto si sam gore isao??? Gore se ne ide bez mackice...da joj malo pokazes prirodu i pogleda prema gradu...i onda dosta romantike...joj sreca nema ovde puno djevojki...sada bi dobio ban za zivota...ali cinjenica vam je to...hahahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
A odkud ti niz Frontovsku i to kada je pala kisa...ja sam tu silazio samo sa Pajerom ako ko naidje pravo sidje samnom do carsije...hahahahaha...super su slike...A Sarajevo...ja nekad maksuz odem na "cesmu" na Zmajevcu...uzmeme da jedemo i gledamo Sarajevo...romantika...to je cudo Bozije...hahahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
E sada...mnogo sam ja ljepih trenutaka proveo gledajuci SARAJEVO...i ne bih otisao iz grada ni za sta na svijetu...Pazi ovo...
Hahahahaha...kako ono kazu??? Slika li smo za privatnu kolekciju...i kada se posvadjaju...slike dospiju na internet...i to bude javna kolekcija...Kakav Njegos kako ga ja zapetljam...hahahahaaa
This post was last modified: 01-30-2007 10:09 AM by pajero1987.