Post Reply  Post Thread 
Pages (10): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
125ccm
Author Message
Kime
Member

Group: Registered
Status: Offline

dottore Wrote:
Joj bila je ljetos jedna NSR extra kao nova za prodati, čovjek je iz Minhena, ako hoćeš mogu provjeriti.....
.

jel`mislis ova "majstore"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kozarska 90 tih....ispred Izvora, Backo, Pide i Mustafa pijani ko dudovi...zaustavlja se auto i cova pita:"Izvinite momci za Jajce"a oni u sav glas :"Samo ravno" i pokazuju prema Budzaku Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

11-07-2005 05:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Blade
Senior Member

Ja mislim da sam ovog NSR i ja vidio, isao je sa nekim pratio ga neko sa autom !?

The best drog in the world CS...

Live long CS...
11-07-2005 06:00 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kime
Member

Blade Wrote:
Ja mislim da sam ovog NSR i ja vidio, isao je sa nekim pratio ga neko sa autom !?

ovog sto je na slici nisi sigurno vidio, a motor si mogao da vidis na prikolici jer su momci iz Dervente i dolazili su cesto ovog ljeta na Auto-Motodrom Zaluzani

a mene si mogao da vidis samo pored neceg ovakvog Razz Razz Razz Razz

sadrzaj:2 kile teletine i 2 kile krompira sto u prevodu znaci "cvajtakt" a i zato sto se ulje mijesa zajedno sa svim sastojcima....

11-07-2005 06:17 PM
Kime
Member

a ni ovoga nije manjkalo

sliku nisam stavio zbog jagnjetine, da nebi opet bilo stalno rostilj i pecenje, vec zato sto se u pozadini iza Alfe vidi NSR na prikolici.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

This post was last modified: 11-07-2005 07:07 PM by Kime.

11-07-2005 06:28 PM
Blade
Senior Member

Kime Wrote:
a ni ovoga nije manjkalo

sliku nisam stavio zbog jagnjetine, da nebi opet bilo stalno rostilj i pecenj, vec zato sto se u pozadini iza Alfe vidi NSR na prikolici.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Vidi se jos jedna makina u pozadini ! Very Happy

The best drog in the world CS...

Live long CS...
11-07-2005 06:53 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kime
Member

Blade Wrote:
Vidi se jos jedna makina u pozadini ! Very Happy

to je Badzina masina a evo iz drugog ugla....

11-07-2005 07:12 PM
e.bug
Senior Member

Sto se tice konjaze i kod Cagive i kod Aprilie i kod svake 125ce 2T sto starije to brze. Zato sto se u zadnjih par godina uvodili ovi zakoni za konjazu. Tako da sada u evropi nemozete voziti 125cm koji ima preko 15ks ( zavisi od zemlje... neki imaju manja neki veca ogranicenja ). Uglavnom se konjaza smanjuje blokadama i vadjenjem RC ventila... koji mnogo daje Very Happy. Ja licno ne bih nikada uzeo RS125, za te pare se moze uzeti bolji i mnogo jaci motor. Jeste da je bolje sto slabije u pocetku, ali ako imas imalo mozga mozes poceti i sa hiljadarkom.

ride it like you stole it
11-07-2005 09:53 PM
Lancist
Senior Member

e.bug Wrote:
Jeste da je bolje sto slabije u pocetku, ali ako imas imalo mozga mozes poceti i sa hiljadarkom.

Sto jest' jest'. I ja sam tako poceo pa se onda vratio na 900 cc, hehe. Ne bih se bakcao sa 125 cc, to su samo igracke za staze. Za normalnu upotrebu se pocinje sa minimalno nekih 600 kubika. Suzuki SV 650 je idealan.

Ali ako vec mora, onda, kao sto rekoh, birao bih Apriliju ili Cagivu. Jedan interesantan podatak kojima je mozda mnogima poznat a meni je bio razlog da ipak ne kupim jednu RS 250 koja mi je bila zapela za oko: svakih 15-ak hiljada kilometara se moraju mijenjati cilindri. To vjerovatno vrijedi i za masine od 125 cc.

Horsepower sells cars, Torque wins races, hehe
11-08-2005 06:11 AM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

400 ccm3 za pocetak mjera ! 8)

Posto se vec lozis na manji sportski motor, sto ne razmislis o nabavci Kawasaki ZXR 400 ??? Motor ima oko 65KS i ide sasvim dobro.

11-08-2005 09:33 AM
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

esso_sa Wrote:
400 ccm3 za pocetak mjera ! 8)

Posto se vec lozis na manji sportski motor, sto ne razmislis o nabavci Kawasaki ZXR 400 ??? Motor ima oko 65KS i ide sasvim dobro.

Nije ni ta loša......samo naći ZXR 400 a da nije skršen je rijetkost (a ima u BL jedan extra, sve promjenjeno, lanac mašine, lanac prenosa, kočnice, ......)

11-08-2005 11:01 AM
Pages (10): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: