|
125ccm
|
| Author |
Message |
m++++
Banned
Group: Banned
Status:
|
slazem se sa Ebug. nov 125 se nikako ne isplati.
ljetos kad sam se ja raspitivao neko od mostarske raje mi je nasao bio RS sa svega 250km za 5500km. misim da je onaj Jim sto vozi na zadnjem nasao ponudu, pa mu posalji pp...mada mi to malo bilo cudno.
a ovo sa kvarovima je svakako ok sto se tice derbija,briga te imas dve godine garanciju ako se ipak odlucis, pa nek se kvari.
meni je to najveci problem kod polovne aprilije,dosta mi je majstora ja bi nesto da se vozam, zbog toga i oklijevam 
To i jeste najveci problem, da ce se polovna Aprilia kvariti ... Meni kad bi se pocela tako kvariti i stalno da je vozim kod majstora odma bi je zapalio, dopizdili mi vise ti kvarovi ! Jos se razmisljam i verovatno cu na proljece nesto uzeti !
pa *ebote nauci je samo popravljati... nije previse komplikovano... samo moras imati alata i slobodnog vremena.
http://community.webshots.com/user/miljan20
|
|
| 11-14-2005 08:04 PM |
|
|
passenger57
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
e zbog ovih i slicnoh problema sam ja poceo razmisljati o aprilia pegaso 650 50ks, nesto poput essinog stroja...
a sto se tice popravljanja nit imam vremena, niti volje da to sarafim, niti da trcim u Zg i kojekuda po dijlove, niti od koga da naucim...
kad hocu da nesto rasarafim i da cistim rastavim kuciste od kompjutera i ocistim prasinu meni dovoljno
Forza Ferrari!!!
|
|
| 11-15-2005 12:01 PM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
e zbog ovih i slicnoh problema sam ja poceo razmisljati o aprilia pegaso 650 50ks, nesto poput essinog stroja...
a sto se tice popravljanja nit imam vremena, niti volje da to sarafim, niti da trcim u Zg i kojekuda po dijlove, niti od koga da naucim...
kad hocu da nesto rasarafim i da cistim rastavim kuciste od kompjutera i ocistim prasinu meni dovoljno 
Šta to moje oči vide aaaaaaa
Ja kažem ima GSXF a ti ma neću ja to
|
|
| 11-15-2005 12:03 PM |
|
|
m++++
Banned
Status:
|
|
| 11-15-2005 08:15 PM |
|
 |
m++++
Banned
Status:
|
|
| 11-15-2005 08:28 PM |
|
|
passenger57
Posting Freak

Status:
|
ma znam,nema nista bez 6-8K KM polovno
a sta cu dottore???nekako mi je motor skroz OK, a talijan je 8)
pocev od tebe svi vicu bjazi od 125 idi na 600, a ovih 50 ks i nije previse za pocetnika
a sad kad si spomenuo GSX F iskreno nemam ni pojma o kom je motoru rijec. mislim spominjao si al odo guglati da vidim o cemu je rijec
Forza Ferrari!!!
|
|
| 11-16-2005 06:17 PM |
|
 |
passenger57
Posting Freak

Status:
|
pih... nemogu prepraviti post obrisi ga, nece slika.
koliko vidim 80ks na 10500rpm, djes to meni dati 
o kojoj je cijeni bila rijec? godiste?
Forza Ferrari!!!
|
|
| 11-16-2005 06:42 PM |
|
|
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
pih... nemogu prepraviti post obrisi ga, nece slika.
koliko vidim 80ks na 10500rpm, djes to meni dati 
o kojoj je cijeni bila rijec? godiste?
To je bilo ljetos aktuelno, provjeriću danas
|
|
| 11-17-2005 06:30 AM |
|
 |
m++++
Banned
Status:
|
komso, ne boj se konja. nisu oni opasni koliko i automobilski konji. u pocetku ga vrtis do 7-8000 obr, a kasnije postepepeno povecavas...
F je mislim oznaka za cruisera... bolje potrazi R ako te zanima sport. raslike nisu pre velike, ali ih ima. R-ovi su malo nizi i maju sire gume, mozda i drugacije amortizere... tu ti ne mogu puno reci jer se bas ne razumijem u te stvarcice.
http://community.webshots.com/user/miljan20
|
|
| 11-17-2005 07:53 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
komso, ne boj se konja. nisu oni opasni koliko i automobilski konji. u pocetku ga vrtis do 7-8000 obr, a kasnije postepepeno povecavas...
Pa sad po tvojoj teoriji, najbolje je kupit kakve Yamahe R1 za pocetak 
Pa sta treba da strahuje stalno na motoru hocel masina preci carobnu granicu obrtaja i naglo explodirati sa snagom i otrest ga sa motora ???
Opet ponavljam. maximalno 50KS za pocetnika ! Motor je sladak na gasu i kad tad bi dosao u situaciju da ga zavrtis malo vise a jos nisi stekao znanje za to !
|
|
| 11-18-2005 07:27 AM |
|
 |
|
|