Post Reply  Post Thread 
Pages (10): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
125ccm
Author Message
Blade
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
125ccm

Ovako uzeo bih sebi sledece ljeto neku pilu (sportaka) od 125ccm !
Sad se nesto kontam, uzeti novu Apriliu 125RS mi je bezveze zato sto cu je kratko vozati mozda nekih godinu i pol, a bojim se da ce joj puno pasti cijena poslje ! Sta mi vi predlazete ?! Razmisljao sam uzeti neku polovnu Apriliu RS, ali svi kazu da je jako losa nakon nekih 2-3god. vozanja, da se cesto kvari, itd. Najradije bih uzeo nekakvu Hondicu ali koliko ja znam NSR 125 se vise ne proizvodi. I ako neko zna koje je zadnja godina proizvodnje NSR 125 ?

The best drog in the world CS...

Live long CS...
11-07-2005 03:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

Joj bila je ljetos jedna NSR extra kao nova za prodati, čovjek je iz Minhena, ako hoćeš mogu provjeriti.....
A NSR se ja mislim još proizvodi, ima 2004-te modela, samo što svi ukidaju dvotaktne motore pa ne znam za ubuduće.
Ali moj ti je savjet definitivno NSR ili Cagiva Mito.

11-07-2005 03:20 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Blade
Senior Member

Tako sam i ja konto ili NSR ili Cagivu ! Ima jedna extra Cagiva kod nas u naselju samo sto je sad polupana skoro momak pao ! Ali prije je bila bas extra momak je sam radio i mjenjao onaj odvratni rep i svijetla zadnja ! Very Happy
Ako iko zna gdje ima pogledati Hondicu NSR i ako ima neke karakteristike neka napise !

Live long CS...
11-07-2005 03:27 PM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

Vrtila se u oglasima jedna Cagiva Mito . A nalazi se u RS-u, preciznije u Lukavici pored Sarajeva. Pogledaj na http://www.superoglasi.ba jel ima sta interesantno !

11-07-2005 03:38 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lancist
Senior Member

Moj bi izbor bio negdje izmedu Aprilije i Cagive. Koliko ja znam, jedino te dvije marke iz 125 cc izvlace oko 35 konja. Kod ovako sitnih velicina je svaka konjska snaga dobrodosla.

Ne zaboravite da postoje i Yamaha TZR 125 i Suzuki RGV 125.

Horsepower sells cars, Torque wins races, hehe
11-07-2005 03:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Blade
Senior Member

Ja mislim da Cagiva izvlaci oko 35KS u nekoj posebnoj verziji, a Aprilia RS oko 25KS, dok se u Hrvatskoj u katalozima nalaze one od 15KS !

Live long CS...
11-07-2005 04:12 PM
Amer-STI
Senior Member

Ako te bude zanimala Aprilia ima jedna ovdje u TZ, stara je godinu dana. Momak je kupio novu ovdje u Motonautici i sad hoce nesto jace pa je prodaje. Po meni je najbolja Aprilia.

11-07-2005 04:17 PM
Blade
Senior Member

Amer-STI Wrote:
Ako te bude zanimala Aprilia ima jedna ovdje u TZ, stara je godinu dana. Momak je kupio novu ovdje u Motonautici i sad hoce nesto jace pa je prodaje. Po meni je najbolja Aprilia.

Kakav je ? Koliko trazi ?

Live long CS...
11-07-2005 04:38 PM
Amer-STI
Senior Member

Ma u odlicnom stanju, nisam siguran jel kupio pocetkom ove ili kraje prosle sezone motor i to iz salona. Ako te zanima vidjecu da nadjem broj tel pa cu ti dati ili cu ga pitati koliko trazi pa ti javim u svakom slucaju

11-07-2005 04:44 PM
Blade
Senior Member

Malo sam trazio i dalje se nemogu bas odlucitit !
Ova model Aprilie mi se jako svidja ...

I da vas jos pitam razmisljao sam probati nesto uvesti iz Beca ili Italije, ali nerazumijem se nista oko toga ? Koliko bi me izaslo sve to i sta trebam sve ??

Live long CS...
11-07-2005 04:51 PM
Pages (10): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: