Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
1.9 tdi
Author Message
Zuka_BMW
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: 1.9 tdi

GSI_cabrio Wrote:
Ma de ti nama slike zuka, jos jednom nek ti je sa srecom i puno predjenih kilometara bez problema.

ma slike kad ga fino uslikam nemam ni jedne da valja ma obican auto nekako meni nema nista sto drugi nemaju Hissyfit8wrDriving

Audi driver BMW lover ....
01-05-2007 05:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fele
Posting Freak

Pa hoces li sta mijenjat na njemu, imas li kakvih planova ili je tako kako je?

FK automotive - prodaja - Pioneer

01-05-2007 08:50 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Zuka_BMW Wrote:
ma naravno da cu ga promijeniti ma nema ni 5 dana kako sam ga uzeo ono dok sam registraciju zavrsio i ostalo sada dolazi na red ulje i zezancije a audi je a3 1.9tdi ma nadam se da je do ulja kad zamjenim obavjesticu vas o rezultatima i jos nesto kaze neko da moram imati onu crvenu tecnost u hladnjaku g12 a meni je obicni permant moram li onu sipati ili moze i ovaj ...

Moze i taj obicni.Nemoras mijenjati.Samo kod nekog mehanicara izmjeri do kojeg minusa je.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
01-05-2007 09:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
emir
Member

ajdin_ze Wrote:

Zuka_BMW Wrote:
ma naravno da cu ga promijeniti ma nema ni 5 dana kako sam ga uzeo ono dok sam registraciju zavrsio i ostalo sada dolazi na red ulje i zezancije a audi je a3 1.9tdi ma nadam se da je do ulja kad zamjenim obavjesticu vas o rezultatima i jos nesto kaze neko da moram imati onu crvenu tecnost u hladnjaku g12 a meni je obicni permant moram li onu sipati ili moze i ovaj ...

Moze i taj obicni.Nemoras mijenjati.Samo kod nekog mehanicara izmjeri do kojeg minusa je.

Nemoj slucajno da bi mijesao te dvije tecnosti ako ti je sada plava tecnost nesmijes da sipas crvenu ili zutu jer se te tecnosti ne podnose i dolazi do grusanja i moze ti zacepiti hladnjak i mali radijator za grijanje kupea,ako imas plavu onda samo sipaj plavu ili obratno..ma moze svaki permanent samo ne mijesati boje.

Tako je meni na laguni bila crvena tecnost a ja frajer donaso malo plave pa mi zacepilo mali radijator za grijanje pa po komece nego po dzepu

This post was last modified: 01-05-2007 09:57 PM by emir.

01-05-2007 09:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

emir Wrote:

ajdin_ze Wrote:

Zuka_BMW Wrote:

Nemoj slucajno da bi mijesao te dvije tecnosti ako ti je sada plava tecnost nesmijes da sipas crvenu ili zutu jer se te tecnosti ne podnose i dolazi do grusanja i moze ti zacepiti hladnjak i mali radijator za grijanje kupea,ako imas plavu onda samo sipaj plavu ili obratno..ma moze svaki permanent samo ne mijesati boje.

Tako je meni na laguni bila crvena tecnost a ja frajer donaso malo plave pa mi zacepilo mali radijator za grijanje pa po komece nego po dzepu

Steta.Mogao si nasuti po kile sode i vozati par dana auto tako i sve bi bilo ok.Na Laguni se vecinom zacepe crijeva a ne mali hladnjak pa majstori pri zamjeni malog hladnjaka ociste crijeva i to je to.Znam imao sam isti problem sa lagunom od mog starog i mislio da je mali hladnjak.Kad smo rastavili imas sta i vidjet.Crijeva zacepljena.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
01-06-2007 09:43 AM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Variraju obrtaji TDI adnantdi 24 395 01-03-2009 11:39 AM
Last Post: adnantdi
  audi a4 1.9 tdi problem sa palenjem pomoc rs4 64 3,051 12-22-2008 04:20 PM
Last Post: kimi pg
  Slaba vuca TDI PD adnantdi 8 510 09-19-2008 11:46 AM
Last Post: adnantdi
  TDI Turbina k500 11 2,970 03-07-2008 09:32 AM
Last Post: Skyline