Thread Closed  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 Next > Last »
2  pitanja
Author Message
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
Status: Offline
RE: 2  pitanja

Sike Wrote:

GSI_cabrio Wrote:
sto nisi skontao temu jutros i stavio ionako je nedjelja svima dosadno nema se sta radit

Evo kvalitetna tema http://www.pungas.com/forum/Banja-Luka-d...#pid158883 i vemo bitna za BiH a ne i za članove PG-a. Da se pojavila neka riba bilo bi već 5 stranica. To meni dovoljno govori o trenutnim članovima foruma.

bas nije nivo kao ces ba reci RIBA? cccccccc a eto bas da znas zivo mi se klacka za banjaluka dogodine u evr.reg kupu Wink

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
12-17-2006 01:39 PM
Find all posts by this user
daki
Posting Freak

Pa sta sad treba svi da napisemo cestitamo.

Bilo bi 15 stranica. A riba ko riba, sa trebama je uvjek tako, uostalom tema na kojoj je bila zabava, i gdje si ti se nesto zezao sa onim slikama, je bila extra i imala je i posjeta i postova. ZASTo- zasto sto je zanimljiva, opustajuceg karaktera i nesto se desava. Nesto se podjelilo sa ostalim clanovima.

12-17-2006 01:40 PM
Vladimir
Posting Freak

fastmf Wrote:
ja volim da ti kontas pa da stvaras guzvu na PG znas Smile odmah mi je draze uvijek je lijepo imati nekoga kome nesto smeta u ovom slucaju tebe izadji pasha malo napolje isaltaj ga malo smanji frustraciju nije ti Vector nista kriv Smile a ni ja s njim zapocni ti neki thread pa da vidimo sta ti kontas pa da i mi malo s tobom kontamo Smile kad si kontas... a ja nisam Wink

Vecu si ti sad guzvu izazvao kad si se poceo petljati u nesto sto ne mozes da shvatis a to je slijedece...

Naziv podforuma je " Kritike, pohvale i prijedlozi"

A ispod pise "Svojim sugestijama pomažete u poboljšanju Vašeg i našeg PunGas.com-a"

Ja sam samo htio pomoci tj.htio sam predloziti da se npr. otvori jedna tema u kojoj bi se postavljale slike tuniranih auta a ne da se otvara bezbroj tema na koje niko ne odgovara ili je odgovor "a jes mocan" ...

The Power Of Dreams
12-17-2006 01:42 PM
Sike
Posting Freak

Nema svrhe, zaboravite da sam išta napisao...

SRCBL
12-17-2006 01:43 PM
Fele
Posting Freak

Sike Wrote:

GSI_cabrio Wrote:
sto nisi skontao temu jutros i stavio ionako je nedjelja svima dosadno nema se sta radit

Evo kvalitetna tema http://www.pungas.com/forum/Banja-Luka-d...#pid158883 i vemo bitna za BiH ali očigledno ne i za članove PG-a. Da se pojavila neka riba bilo bi već 5 stranica. To meni dovoljno govori o trenutnim članovima foruma.

Jel kvalitetna kao i ova?
http://www.pungas.com/forum/Za-racere-i-...12210.html

FK automotive - prodaja - Pioneer

12-17-2006 01:43 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Fele
Posting Freak

Sike Wrote:
Nema svrhe, zaboravite da sam išta napisao...

O tome si drug trebao ranije mislit, poslije j.... nema kajanja.

12-17-2006 01:45 PM
Sike
Posting Freak

GSI_cabrio Wrote:

Zašto mene to pitaš ?

SRCBL
12-17-2006 01:46 PM
Fele
Posting Freak

Vladimir Wrote:

fastmf Wrote:
ja volim da ti kontas pa da stvaras guzvu na PG znas Smile odmah mi je draze uvijek je lijepo imati nekoga kome nesto smeta u ovom slucaju tebe izadji pasha malo napolje isaltaj ga malo smanji frustraciju nije ti Vector nista kriv Smile a ni ja s njim zapocni ti neki thread pa da vidimo sta ti kontas pa da i mi malo s tobom kontamo Smile kad si kontas... a ja nisam Wink

Vecu si ti sad guzvu izazvao kad si se poceo petljati u nesto sto ne mozes da shvatis a to je slijedece...

Naziv podforuma je " Kritike, pohvale i prijedlozi"

A ispod pise "Svojim sugestijama pomažete u poboljšanju Vašeg i našeg PunGas.com-a"

Ja sam samo htio pomoci tj.htio sam predloziti da se npr. otvori jedna tema u kojoj bi se postavljale slike tuniranih auta a ne da se otvara bezbroj tema na koje niko ne odgovara ili je odgovor "a jes mocan" ...

Mislis ti i tvoje kolege iz kluba.

12-17-2006 01:47 PM
daki
Posting Freak

Pa i nema smisla, upravo smo potroslili 3-4 stranice na gluposti.
Ja razumijem sta Vladimir hoce reci. Ali sta reci na neko auto koje ima sve. Recimo za oci vidjeti ona tri auta golf BMW i subaru sa bjelo crnom kombinacijom, i svim sto moze auto imat. Preljepo. A komentarisat sta. Sta sad tu reci. Iskreno.. A extra za pogledat. Slazem se samo u jednom, da na njima nema postova, ili su mozda, nekad suvisni. Ali za vidjeti, preljepo.

12-17-2006 01:47 PM
cenga
Posting Freak

Vladimire, decko spusti se na zemlju.
To sto ti svrsavas na auta stara po 20 godina, i to sto upisujes kritike, koje su neosnovane, i koje ni ti sam ne shvatas, nije razlog da nekoga kao sto je Vector sputavas u daljem radu.
Hajde i ti pisi , pa cemo tvoje komentarisati i citati, a to dizo ja ili ne dizo tenzije, imam pravo raditi sta hocu , sve dok je to u domenu dozvoljenog.
I jos jedna stvar molim te malo nauci kucati nije potrebno da izmedju dvije rijeci pritisnes space po 5 puta , nesto ovako.

Lijep pozdrav

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
12-17-2006 01:48 PM
Thread Closed  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  2 pitanja dejanGTI 1 303 12-17-2006 08:06 PM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites