Thread Closed  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
2  pitanja
Author Message
Vladimir
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: 2  pitanja

cenga Wrote:
Kritika je u modernoj psihologiji, najbolji nacin prikrivanja vlastite nesoposobnosti i vlastite nemoci , pred otvorenim pitanjem, stanjem ili dogadjajem .
Znaci ti svoju nesposobnost na taj nacin opravdavas?

Ja sam samo htio pomoci tj.htio sam predloziti da se npr. otvori jedna tema u kojoj bi se postavljale slike tuniranih auta a ne da se otvara bezbroj tema na koje niko ne odgovara ili je odgovor "a jes mocan" ...

Ovo sam vec napisao ali nije mi tesko uraditi C/P za one koji sporije kontaju.

The Power Of Dreams
12-17-2006 02:04 PM
Find all posts by this user
Fele
Posting Freak

Vladimir Wrote:

cenga Wrote:
Kritika je u modernoj psihologiji, najbolji nacin prikrivanja vlastite nesoposobnosti i vlastite nemoci , pred otvorenim pitanjem, stanjem ili dogadjajem .
Znaci ti svoju nesposobnost na taj nacin opravdavas?

Ja sam samo htio pomoci tj.htio sam predloziti da se npr. otvori jedna tema u kojoj bi se postavljale slike tuniranih auta a ne da se otvara bezbroj tema na koje niko ne odgovara ili je odgovor "a jes mocan" ...

Ovo sam vec napisao ali nije mi tesko uraditi C/P za one koji sporije kontaju.

Mislis kao ona sto je Sike otvorio smijesne slike? Jel tako nesta?

FK automotive - prodaja - Pioneer

12-17-2006 02:06 PM
Visit this users website Find all posts by this user
cenga
Posting Freak

Sto to nisi ti uradio, skupio 10 tuniranih auta, postavio u jednu temu i napisao , e ovako bi trebalo?
Nego napadas covjeka koji se trudi, sate i sate provodi da bi nama bilo ljepse na forumu, ali tipicno za nasu rualnu gospodu je, e mi znamo bolje, samo necemo da pokazemo da znamo...
A niko pojma nema.

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
12-17-2006 02:06 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ne pada mi napamet da citam citav ovaj topic. mozda kada budem imao vremena.

Sad i ubuduce da znate:
Vector je clan redakcije Pungas.com.
Da nam ne odgovara to da se postavljaju aktuelni topici koje Vector odlicno radi, vec bi skidali njegove teme i postove.
Covjek donosi sve moguce vijesti i novitete cesto i prije velikih sajtova na engleskom jeziku.

Obzirom da je clan redakcije, i da ono sto on radi radi uz odobrenje PunGas.com, isto bi bilo kada bi mi neko dosao na forum i rekao ''Meni se ne svidja sto stavljate tolike vijesti svaki dan''.

Vector donosi vijesti na forum.

Stoga je post sa sugestijom da nekome smeta broj otvorenih topica i to sto je pungas.com aktuelan po tom pogledu, smatram nebulozom, i naravno da cu isti topic zakljucat, SAD I UBUDUCE.

Niko vas ne tjera da citate sve topice, i imate bezbroj mogucnosti da si ogranicite samo citanje odredjenih tema. Predlazem da iskoristite opcije koje su vam na raspolaganju.

AKo vam se i to ne svidja, onda mozete jednostavno NE DOLAZITI na pungas.com.

Meni kada se neki sajt ne svidja, ne govorim urednicima kako ce raditi nego ne odlazim vise na taj sajt, pa mozete i vi tako uraditi.

Daljnu raspravu necu dozvoliti na ovu temu.

P.S.
Ovdje nije rijec o broju topica koje stavlja Vector nego o drugoj stvari. Cijene marketinga su poznate: http://www.pungas.com/index.php?prikaz=s...=marketing

Ako neko hoce da se reklamira moze platiti na racun i reklamirati, a ne gundjati sto je postavljen topic koji se izgubio u masi novih topica.

Topic Lock

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-17-2006 02:12 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

usput..analizirao sam statistiku sada i gle cuda:
Pretrazivaci (uglavnom google) dnevno na pungas.com salju 2000-2500 posjetilaca tokom 24 sata.

OD toga najmanje 1000 posjetioca kao landing page na pungas.com imaju topice koje postavlja Vector.

Znaci da ti topici itekako interesuju posjetioce, mozda ne iste sekunde i u naredna 24 sata ali cim robot prodje sajtom, itekako budu interesantno posjetiocima koji traze nesto na internetu, i koji na kraju dodju i ostaju na pungas.com

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-17-2006 02:34 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Edis Jasarevic Wrote:
ne pada mi napamet da citav ovaj topic. mozda kada budem imao vremena.

Sad i u buduce da znate:
Vector je clan redakcije Pungas.com
Da nam ne odgovara to da se postavljaju aktuelni topici koje Vector odlicno radi, vec bi skidali njegove teme i postove.
Covjek donosi sve moguce vijesti i novitete cesto i prije velikih sajtova na engleskom jeziku.

Obzirom da je clan redakcije, i da ono sto on radi radi uz odborenje PunGas.com, isto bi bilo kada bi mi neko dosao na forum i rekao ''Meni se ne svidja sto stavljate tolike vijesti svaki dan''.

Vector donosi vijesti na forum.

Stoga je post sa sugestijom da nekome smeta broj otvorenih topica i to sto je pungas.com aktuelan po tom pogledu, smatram nebulozom, i naravno da cu isti topic zakljucat, SAD I UBUDUCE:

Niko vas ne tjera da citate sve topice, i imate bezbroj mogucnosti da si ogranicite samo citanje odredjenih tema. PRedlazem da iskoristite opcije koje su vam na raspolaganju.

AKo vam se i to ne svidja, onda mozete jednostavno NE DOLAZITI na pungas.com

Meni kada se neki sajt ne svidja, ne govorim urednicima kako ce raditi nego ne odlazim vise na taj sajt, pa mozete i vi tako uraditi.

Daljnu raspravu necu dozvoliti na ovu temu.

P.S.
Ovdje nije rijec o broju topica koje stavlja Vector nego o drugoj stvari. Cijene marketinga su poznate: http://www.pungas.com/index.php?prikaz=s...=marketing

AKo neko hoce da se reklamira moze platiti na racun i reklamirati, a ne gunjdati sto je postavljen topic koji se izgubio u masi novih topica.

Topic Lock

Kasno vidjeh diskusiju. Nemam sta dodati na Edisov post. Vektor je clan Pun Gas redakcije i kao takav naravno da se podrazumjeva da svaki njegov potez podrzavamo potpuno inace ne bi bio tamo gdje jeste.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
12-17-2006 03:39 PM
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
Thread Closed  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  2 pitanja dejanGTI 1 305 12-17-2006 08:06 PM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: