|
2 pitanja
|
| Author |
Message |
Vladimir
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
2 pitanja
Da li je u ovom podforumu kritika dozvoljena ili nije dozvoljena ???
I da li je neophodno da se teme koje sadrze negativnu kritiku zakljucavaju ?
The Power Of Dreams
This post was last modified: 12-17-2006 12:15 PM by Vladimir.
|
|
| 12-17-2006 12:13 PM |
|
|
daki
Posting Freak

Status:
|
RE: 2 pitanja
Ma bezvezi ti je pitanje bilo. I da je jos nekome smetalo, bilo bi jos postova prije nego je zakljucana tema. A i vec bi neko do sad regaovao. Ja rjetko kad citam neke podatke, koliko je ubrazanje koliko trosi, kolika mu je turbina. Ko da me zanima nesto posebno. Vise me zanimaju slike i ideje pojedinaca. Auta bude od svi prozivodjaca i svih tunera, kako i onih koji to rade privatno sami. Extra momak radi i meni se svdja.
|
|
| 12-17-2006 12:37 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ma bezvezi ti je pitanje bilo. I da je jos nekome smetalo, bilo bi jos postova prije nego je zakljucana tema. A i vec bi neko do sad regaovao. Ja rjetko kad citam neke podatke, koliko je ubrazanje koliko trosi, kolika mu je turbina. Ko da me zanima nesto posebno. Vise me zanimaju slike i ideje pojedinaca. Auta bude od svi prozivodjaca i svih tunera, kako i onih koji to rade privatno sami. Extra momak radi i meni se svdja.
Slazem se sa ovim sto je daki napisao, i jos bih samo dodao da bude u vecini postova i specifikacija auta, tj. sve prerade koje su izvrsene i tako to, zna se na sta mislim.
Naravno slazem se i da ti Vladimire imas pravo da se izjanis i izneses svoju kritiku ili pohvalu kao i svi ostali, al po mom misljenju kritika je kad spominjemo Vectora svaka suvisna. Momak radi svoj posao kako treba i svaka mu cast, to pokazuje i njegova reputacija na forumu.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 12-17-2006 12:44 PM |
|
 |
OGI
Banned
Group: Banned
Status:
|
U potpunosti se slazem sa Vladimirom.
|
|
| 12-17-2006 12:50 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Kad se već kritikuje i iznose mišljenja. Moje mišljenje je da se dnevno pojavi 90 % glupih tema na PG. Prije nije bilo tako, teme su imale i po 20 stranica a danas većina njih ne pređe ni jednu stranicu. I kad se povede neka diskusija priča je niđe veze. Ovo je samo moje mišljenje... + Primjećujem da je sve manje i manje starih članova sa kojima se moglo jako kvalitetno i zanimljivo diskutovati...
PS - Ne rade mi smajliji...
SRCBL
|
|
| 12-17-2006 01:04 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
ma vidis da je najlakse sa strane pitati sto ti buraz ne sjednes i nadjes strpljenje kao Vector i poslazes to ja mu se divim kad nadje vremena za to jer ja nikad ne stignem ni pogledati sve to za vrijeme koje nadjem za PG nije mi jasno zasto bi Vector pretjerivao! Isto kao sto mi nije jasno zasto bi ti djelio svoj los dan s nama na pungasu? ili cisto nako ti se nesvidja njegov status tu na PG? a threadovi dosad koliko sam ja skontao zakljucavaju se onda kad steknu dovoljan nivo gluposti!!!!
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
This post was last modified: 12-17-2006 01:06 PM by fastmf.
|
|
| 12-17-2006 01:05 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Samo ti Cika Vectore nama slazi da to malo vremena koje imamo iskoristimo za odmor i naparimo ocima slikama i tehnickim podacima koje si ti nasao za shodno da nam prezentujes way to go .........
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 12-17-2006 01:09 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
ma vidis da je najlakse sa strane pitati  sto ti buraz ne sjednes i nadjes strpljenje kao Vector i poslazes to ja mu se divim kad nadje vremena za to jer ja nikad ne stignem ni pogledati sve to za vrijeme koje nadjem za PG nije mi jasno zasto bi Vector pretjerivao! Isto kao sto mi nije jasno zasto bi ti djelio svoj los dan s nama na pungasu? ili cisto nako ti se nesvidja njegov status tu na PG? a threadovi dosad koliko sam ja skontao zakljucavaju se onda kad steknu dovoljan nivo gluposti!!!!
Slabo ti sta kontas ...
The Power Of Dreams
|
|
| 12-17-2006 01:09 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Zanimaju te slike ? pa evo ti adresa gdje imas brdo slika http://www.google.ba ides na pretrazivanje slika pa ukucas npr. BMW tuning i izbaci ti milion slika tuniranih BMW-a.
A prva tema je zakljucana 50-tak minuta nakon otvaranja i jos kad skontas da je vrijeme otvaranja teme nedjelja jutro ,skontaces zasto nije bilo odgovora..
Ja sam samo htio predloziti da se forum ne zatrpava beskorisnim temama koje samo otezavaju pregledavanje foruma.
I ovo nije nikakva svadja , zato nema potrebe stajati na jednu ili drugu stranu..
The Power Of Dreams
This post was last modified: 12-17-2006 01:16 PM by Vladimir.
|
|
| 12-17-2006 01:13 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
Mislim da covjek ne pretjeruje uopce , i stvarno je super gledati njegove postove .
A ako vladimire ti ili sike , mislite da mozete bolje, probajte , niko vam ne brani, mozda ste bolji od vectora.
Najlakse je tudji rad kritikovati, sta si ti uradio pa da imas pravo kritikovati. Svi se nesto zale kod nas , a niko nista ne radi...
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 12-17-2006 01:18 PM |
|
 |
|
|