Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
2004 Bahrain Grand Prix
Author Message
McLarenovka
Member

Group: Registered
Status: Offline

e to mene nervira. sto apsolutno niko nista ne cini. lijepo su se oni uljuljkali kolko vidim. svaka cast za to....sad i imamo ovakve rezultate...ma samo naprijed :/

http://mclaren.blogger.ba
04-04-2004 06:46 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ove godine gore ne moze biti..tako da ce svakako biti bolje Smile ali nedovoljno bolje

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
04-04-2004 06:47 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
maverick
Junior Member
**

hej edise za mclaren e trba mnogo pricati jer su katastrofa al vidi ti ovaj williams izmislili toplu vodu sa onim njihovim nosom a nisu svesni koliko su daleko od ferrarija pa te molim objasni im malo koje najaci i najbolji a ako ti ne mozes ja cu da im nacrtam.
ti samo pogledaj o cemu se neki prepiru u topicu dobra stara vremena.
pozdrav...

04-04-2004 08:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
passenger57
Posting Freak

ja naprosto obozavam ove "dosadne" trke

04-04-2004 09:41 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Ja naprosto ne gledam Evil or Very Mad

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-04-2004 10:14 PM
eXmAn
Senior Member

Auuuu , strasno , Sranje kroz Sranje = 2002

Sve je isto , opet su zavrsili maltene zajedno u cilju , a utrka ko utrka nije bila ipak dosadna , bilo je puno preticanja - Alonso is my man! - pa i Button je opet iznenadio sto me raduje ne sto je bas ono 3 , nego sto je sprijecio Mclaren i Williams da bi moj Renualt bio 2 - covjece - 2 u sampionatu , a u Imoli dobivaju novi motor! ovaj se vrti na strasno malo okretaja , barem po onom grafiku sto se prikazuje tokom utrke , neznam tacno ali je oko 16k ili 17k ... dok su ferrariji , williamsi , mclareni preko 18k ... sta ce biti kad dobiju jos kojih konjeva u guzici Smile hehe

Zakljucak je , iako teska srca - Sumaher 7 titula , interesantna sezona - za borbu za 2 drugo mjesto , jer su Mclaren , Williams , Renualt pa i bogami BAR jako izjednaceni ... Ferrari je 2 godine ispred...jebiga

Prvi bosanski hardverski portal!
04-04-2004 10:29 PM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Ne bih se slozio s tobom da su McLaren, Williams, Renault pa i BAR izjednaceni, ber ne ove sezone. Govorim o desavanjima sa ove tri utrke sto i jest i nije malo. Renault je napredovao, sto me neizmjerno raduje, i pokazuje izvrstan kontinuitet u izdrzljivosti i kvaliteti. Koliko se radujem novom motoru u Imoli toliko se i plasim jer neznam koliko je provjeren. Renault je tokom zimskih testiranja imao impresivan broj predjenih kilometara i nadam se da su i tu novotariju testirali. Imaju jednog sjajnog vozaca Trullija i Alonsa koji sa 16-og mjesta i pored toga sto je bio naguran uz zid, i sto je mijenjao nos bolida dogurao na 6. mjesto. Kao neko ko navija za ovaj tim jako sam zadovoljan sto su se popeli na drugo mjesto. BAR je najprijatnije iznenadjenje ali im sigurno treba neko veceg kalibra od Sata da bi ozbiljno ugrozili Renault, ovako su vise konkurentni samoposvadjanom Williamsu. A McLaren..."McLarenu Mercedese, eto Jaguara pomaknider se".
Izgleda i da je Ralf evoluirao u svojim voznjama, jer ga je interesantnije gledati u ovakvom izdanju pa makar osvojio i dva boda nego u ubitacno dosadnom AWACS krstarenju za 4-5 bodova. Zao mi je i onog Kliena sto je zavrsio tek 14., iako je par puta pretekao Kimija. Nadam se da ce se i Minardi popraviti za Imolu i pribliziti Jordanu a njegovi vozaci i dalje postizati bolje rezultate od Raikkonena.
Do kraja sezone, Ferrariju bi trebali zabraniti ucesce i na svakoj utrci bez borbe davat im prva dva mjesta, a pustiti ostale da voze.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
04-05-2004 11:46 AM
eXmAn
Senior Member

Mozda sam malo i pretjerao sa ovim da su BMW i BAR izjednaceni , ali ako ovako nastavi , pogotovo BAR , e onda neznam buraz ... jos ako budu poboljsavali bolid tokom sezone , more bit bidne puno problema Smile za BMW naravno , McLaren se već deklariso dokle ce i kako ce , sto ti rece sa Jaguarom imaju problema , hem imaju kockastog koji je prestaaaaar za formulu i stvarno stvarno lose vozi , ali zao mi Kimmija sto nema bolid koji zasluzuje , a za Montoyu ... ako Mercedes bude u McLarenu sljedece godine ... ajoj nek mu je sa srecom , nisam nikako optimistican glede Mercedesa ...

McLaren je pao prenisko i definitivno je u liniji sa Renualtom pa rekoh vidjet cemo i u Imoli - sa BAR-om. Williams je ipak ispred svih tih timova , jer da nije Montoya imao onaj problem , da Ralf nije bio izbacen iz utrke...

Prvi bosanski hardverski portal!
04-05-2004 09:36 PM
zlatiborac
Senior Member

.,.,., da su babi krila.,.,.,., bila bi orao.,.,., mnogo bre tu imash da je ovo da je ono.,.,., i da, Ralf izbachen iz trke??? Pa trebali su da ga izbace nakon onakve voznje! Shta on misli, da je stariji bata Smile

Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
04-05-2004 10:09 PM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

da su babi krila bila bi allways s krilcima. Covjece, McLaren je daleko ispod Williamsa a da bude u istoj liniji sa Renaultom moze samo ako su parkirani jedan pored drugog. Kazes Williams je imao problema, jeste imao je , ali su ih i vozaci Renaulta imali narocito Alonso. Ako cemo tako sta bi bilo da je Alonso krenuo bar sa 10. pozicije. Jos nesto, nije mi jasno sta Ralf prdi da je pred kraj utrke imao slicna vremena kao njegov brat, kad je razlika najboljih vremena ovih dvoje vozaca oko 0,5 sec. sto je mnogo za F1. Gdje oni vide razlog za optimizam meni nije jasno, ostaje im jedino da se sa Renaultom i BAR-om bore za drugo mjesto. Ali ima jos 15 utrka, mozda ih Minardi sve podere.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
04-06-2004 06:42 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kubica nije bubica Bahrain kvalifikacije!!!!!!!!!!!!!!!!!!! airman1 4 293 04-05-2008 09:45 PM
Last Post: Sajo_Turbo
  Australian Grand Prix Edis Jasarevic 24 817 03-19-2008 08:10 AM
Last Post: start_finish
  NURBURGRING GRAND PRIX 20, 21, 22 juli 2007 abi 101 30 1,332 07-30-2007 11:15 AM
Last Post: Lage- alijas240Z
  SILVERSTONE FORMULA ONE GRAND PRIX 06, 07, 08 juli 2007-ine abi 101 27 1,232 07-13-2007 07:34 PM
Last Post: Travnicki Nocni Setac
  MAGNY COURS FRANCE GRAND PRIX 29,30 juni, 1 juli 1007 abi 101 24 1,487 07-04-2007 09:27 AM
Last Post: Lage- alijas240Z

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: