Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 Next > Last »
2004 Imola
Author Message
eXmAn
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

Faruk Wrote:
svabo je uvijek supak
JPM RULES

Jah , da su bila jos koja 3-4 kruga do kraja ne bi bio ni 3 ...

Prvi bosanski hardverski portal!
04-25-2004 09:50 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

EJ mani se komentarisanja. Svaka trka jedno te isto. Uzmi snimak sa bilo koje dosad odzrane pusti i idi na domace auto trke. Tamo sigurno imas najmanje 5 pobednika godisnje.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-25-2004 11:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

tako je KUPUJMO DOMACE Exclamation

04-26-2004 07:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

chimera Wrote:
Edise, sta mu ima cestitat? Trebao se Montoya gurat i ako nista obojcu izbacit iz utrke. Na snimku se vidi da je JPM prosao i da ga je supak zatvorio...

treba mu cestitarti pobjedu to je osnovno iz sportske i ljudske kulture. ALi posto je JPM supak on to nije uradio cak to nije do sada nikad ni uradio. Meni je malo dojadilo da se JPM dize u nebesa kada je pravo nesportista. Porazen je od strane Buttona-a .. sto nije cestitao Button-u... mediji su malo od Montoye napravili ljubimca ustvari u Montoyinom ponasanju nema nista sportsko.

Quote:
Trebao se Montoya gurat i ako nista obojcu izbacit iz utrke

ne bi mu to bilo prvi put Smile))

Quote:
Na snimku se vidi da je JPM prosao i da ga je supak zatvorio

na snimku se vidi da je JPM udario u MS-a a ne obratno.. nakon toga je MS otisao ostro ulijevo i ostavio prostor, ali u tom momentu JPM-a napada RS i JPM mira da se brani tako sto izguruje svog kolegu.
I kada JPM izguruje svog timskog kolegu to je dobar potez i legalan, ali kada MS bjezi od JPMon je supak

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
04-26-2004 07:41 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Edis Jasarevic Wrote:
problem je sto JPM nije prosao pola bolida Smile

Upravu si ako je istina da Ferrarijev retrovizr nije na polovini bolida. Sasvim se lijepo vidjelo na snimku kamere sa bolida br.1, da su Montoyini prednji tockovi dosli u liniju sa M.S.-ovim desnim retrovizorom. To sto kaze Michael da ga nije vidio u tom trenutku je vjerovatno kao sto bi bilo vjerovatno da teroristi nisu vidjeli WTC 11. septembra iz aviona.
Naravno da M.S. nije trebao kociti kako bi propustio Montoyu kao sto vec rece jedan poklonik crvenihm ali sigurno je da ga nije trebao odgurati na travu, kao sto ni ovaj nije trebao uciniti isto klupskom kolegi samo koju sekundu kasnije. Za J.P. Montoyu sam znao da zna biti prgav ali ovakva prgavost M.S.-a me stvarno iznenadila. Naravno da ga nece kazniti.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
04-26-2004 08:55 AM
maverick
Junior Member
**

SVAKA CAST EDISE ZA OVO ZADNJE RECENO.
OVO JE ZA FARUKA:
MANI SE TE RECI (SUPAK) NISI INTERESANTAN JA RAZUMEM DA TI JE KRIVO STO TAJ TVOJ MONTOYA NE MOZE POBEDJIVATI POGOTOVO NE OVE SEZONE,STAVI RUKU NA SRCE I PRIHVATI OVAKO KAKO JE NORMALNO NASTAVI DA NAVIJAS ZA MONTOYU.
NISTA PERSONALNO...........

04-26-2004 09:05 AM
maverick
Junior Member
**

LAGE TI SI VEROVATNO VIDEO DA SE TO SVE DESAVALO NA IZLASKU IZ KRIVINE PA NORMALNO DA CE MS BRANITI SVOJU PUTANJU,VIDEO SI VEROVATNO KAKO RS ZATVARA RB GRADECI SE SA LEVE NA DESNU STRANU I ONDA I TO JE NESPORTSKI

04-26-2004 09:08 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

polemika se vodi oko M.S.-a i J.P.M. (ni za jednog od njih dvojice ne navijam) a ne o R.S-u i R.B.-u, ali eto kad vec spominjes nesto se nesjecam da je toliko to bilo ocito i nesportski kao u duelu one dvojice. Izgled da je svako vidio na svoj nacin ili na nacin kako za koga navija, a posto sam u tom duelu neutralan, ja sam vidio M.S.-a koji je branio svoju drugu poziciju tako sto je na vrlo bezobrazan nacin oduzimao prostor Montoyi odnosno izguravao ga van staze. Kad su izasli iz krivine imao sam utisak da je sljedeca namjera vidno uzrujanog Montoye da se zabije u Schumijev bolid, a uradio je Ralfu isto sto i M.S. njemu. Istina , kamera je to samo krajickom snimila prije ulaska u taj fantomski zavoj, koliko se sjecam Montoya je krenuo obilaziti Schumija s vanjske strane i naglo je skrenuo na Nijemca sto je mozda u samom zavoju i rezultiralo Michaelovom odgovoru.

04-26-2004 09:37 AM
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

maverick Wrote:
OVO JE ZA FARUKA:
MANI SE TE RECI (SUPAK)

kani se ti momak toga sta ja pricam gledaj svoja posla, ja cu pricati sta ja hocu i ti sa tim nemas nista
mrzim MS -a i za mene supak vazda bio i ostat ce

04-26-2004 10:02 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Dosta djecice, nezapocinjite zarijevanje Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Nego ja nesto kontam, ako u Barci M.S. pobijedi onda vise uopste nema smisla gledati F1. A evo zasto,vec sada M.S. ima vise pole positiona od svih zajedno vozaca koji se takmice, isto tako i najbrzih krugova i sto je najgore i pobjeda. To bi bilo kao da gledamo B. Millera ili I. Kostelica u prvenstvu BiH u alpskom skijanju. Ipak nesto mi govori da ce se u Spaniji dosta toga promjeniti u korist ostalih.
P.S. Edise kako si mogao da nekomentarises onaj spektakularni ulazak Minardija u boks, koji je najvise iznenadio njihove mehanicare i kad je voza stao aplaudirati dok su oni donosili nove pneumatike.

04-26-2004 11:59 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  IMOLA COUNTDOWN Hybrid 21 1,047 04-25-2006 07:21 AM
Last Post: Sike
  EURO 2004 vs F1 mihael 13 825 06-20-2004 07:50 PM
Last Post: McLarenovka
  Monaco 2004 Kimi 80 2,284 05-30-2004 02:14 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  2004 Bahrain Grand Prix Alfista 30 944 04-06-2004 08:18 PM