|
2004 Imola
|
| Author |
Message |
zlatiborac
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Moram videti shta mi se deshava sa satelitskom ove godine.,., a i proshlih.,., mozda ja gledam neki drugi prenos .,. ili druge kamere.,. ili shta vec.,.,, ali ono shto sam ja video da su se tochkovi pojavili pored retrovizora ali u trenutku kada su ulazili u krivinu shto znachi da je Monti krenuo drugom putanjom.,., a ako znash shta je radijus uzmi si nacrtati na veeelikom papiru tu krivinu i pogledaj ko se gde nalazio u tom trenutku.,., onda ce ti mozda biti jasno ko je u prednosti. Sa ovim zakljuchujem raspravu oko ovoga sa moje strane. I da.,., koliko vi Shumija smatrali shupkom, ja Montija smatram kretenom i idiotom, koji je sve samo ne ono chime se predstavlja!
Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
|
|
| 04-26-2004 12:24 PM |
|
|
kontras
Junior Member

Status:
|
Monty od Zotta sa okusom ciganluka ))
---------------------------------------
citat: ''E jebiga...ccc. klok..klok..hmmm..e jebiga''- Mirko Gerh.
|
|
| 04-26-2004 12:30 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Samim tim sto je Montoyi bio veci r i sto je presao duzi put dakle i ti potvrdjujes da mu je dosao do retrovizora, cime se moze pozvati na ono famozno "pola duzine bolida i zatvaranje pravca".
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 04-26-2004 12:41 PM |
|
 |
zlatiborac
Senior Member

Status:
|
Choveche o chemu ti prichash? Radiju je ona krivina.,., shvatash.,.,., On je njega proshao sa desne strane a krivina ide na levo.,., Monti je kasnije kochio i zato su mu toshkovi proleteli.,., shta, da je izleteo ti bi onda rekao "Pa shto nisi sachekao i pustio ga kad se vrati na stazu???"
Mislim, mogu da shvatim da MSa ne volish.,. ili da ga mrzish, ali pogledajte barem jednom sa neutralne strane sve.,., kako bi se Monti ili bilo ko drugi poneo u toj situaciji? Isto kao i MS.,., idem svojom putanjom i to je to.,.,
Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
|
|
| 04-26-2004 01:23 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
pokusaj se malo srediti, restartovati pa cu te vjerovatno bolje razumjeti sta si htio da kazes. osim sto pokusavas da banalizujes slucaj kao onim komentarom o sta bi bilo da je izltilo.
M.S.-a uopce ne mrzim, naprotiv jako ga cijenim i kao vozaca i kao humanistu, ustvari ne kao vozaca vec kao vozacinu, ali gle cuda ako ga cijenim nemoram biti pristrasan.
|
|
| 04-27-2004 11:01 AM |
|
 |
zlatiborac
Senior Member

Status:
|
Resetovao sam se.,., ako su Montiju tochkovi doshli do pola bolida zashto onda nije prvi i ushao u krivinu,.,., zato shto u onoj krivini i pri onoj brzini kojom je on ishao to nikada ne bi mogao uraditi a da ostane prvi! Eto, to je ono shto ja hocu da ti kazem,.,.
|
|
| 04-27-2004 12:49 PM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Montoya je bio sa vanjske strane u zavoju dakle pravio je siri krug, i u samoj toj krivini nije bilo sanse da pretekne Ferrarijev bolid cisto radi brzine, osim da je prestizao Minardi ili Jordan, zato opet ponavljam nije bilo razloga da ga M.S. zatvara tako sto ce ga natjerati van staze, posebno zbog toga sto je mu je ovaj vec dosao do pola bolida. E zbog toga misli da nije imao pravo, jer tek po izlasku iz krivine Montoya bi bio u pravoj poziciji za preticanje. Ono sto je je Montoja uradio par metara kasnije Ralfu je jos gore, jer ako se nevaram I Ralf je bio u istoj situaciji kao J.P.M. samo sto ga je ovaj izgurao na pravcu. Na kraju krajeva u Bahreinu koliko se sjecam jedan Jaguarov bolid je gurao Alonsa na pit-wall na samom startu.
Mogli bi se malo minimizirati sto se tice ove teme....
|
|
| 04-28-2004 06:40 AM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
Ja bih samo ponovio:
Sumi spava na parama i svaka mu cast. DaBogda imao jos 4x toliko. I jos nesto. Znate sta mozete sa tim svojim pricama i misljenjima o njemu? Mozete obrisati guz**u
HEMI Power
|
|
| 04-28-2004 04:27 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Ja bih samo ponovio:
Sumi spava na parama i svaka mu cast. DaBogda imao jos 4x toliko. I jos nesto. Znate sta mozete sa tim svojim pricama i misljenjima o njemu? Mozete obrisati guz**u
Pa eto mogao si dati i pametniji komentar ili da preskocis temu. Za tvoj vulgarni prijedlog ocekujem da ces postaviti svoju glavu kako bi poceli sa brisanjem...
|
|
| 04-29-2004 06:31 AM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
Pa sto da se ne zagradi - sto da rizikuje bez obzira na sve da eventualno pretekne xexexex pa tako je i moj Kimi u Australiji provozao Sumija......Sto se tice incidenta Sumi - Montoya licno mislim da je Sumi odradio maestralno posao. Jednostavno naterao je Montoyu da izleti a da ga nije ni dotakao. Sto se mene tice kod ovog dule Sumi je apsolutno cist odbranio se (to nije zabranjeno) i Monty se nasao na travi, ali zbog svoje greske ne zato sto ga je Sumi kako je posle izjavio "ocesao". Mislim da se samo Ralf ispalio kada je skocio da odbrani brata a nije bilo razloga. Kod tog incidenta sve je bilo cisto Ralf nije imao ni pravac a ni brzinu da predje Montoyu. Dakle, da rezimiram mislim da Sumi nije kriv, cak nije bilo ni potrebe da se na KZN pravda recima "Nisam ga video"..."klizava staza"...i slicno. Majstore svaka cast za potez - cuti i uzivaj. A sto se tice ovih kvalifikacija supak, kreten idiot, ja stvarno ne mogu da vas shvatim. Odrastite ljudi.
Sto se tice ostatka trke - sve u svemu bilo je tu zanimljivih situacija. E a kako sam navijala za Ralfa kada je bio u boksu (II) zaustavljanje da izadje ispred Barikela. hahahahah stvarno brazilac nema pojma, cak sta vise samo bruka Ferari.
Mada, mene je obradovao moj Kimi nadam se da ce biti jos bolje. Zauvek Kimi i Meklaren i Ron Dennis (onima koji prizeljkuju njegovu smenu porucujem (Zlatiborac je tu vodeci) Ne daj se Rone - Sampione)
|
|
| 04-29-2004 07:04 AM |
|
 |
|
|