Post Reply  Post Thread 
30 godina preduzeca Renault
Author Message
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
30 godina preduzeca Renault

CommandOOUR Renault F1 team slavi 30 godina rada i nerada u poljoprivrednom kombinatu F1, pa su zene na poljoprivrednom dobru "Oliver Stani-Panis" prosirile vijest da bi se njihova vozila mogla naci u novim bojama na tefericu u Silverstounu maloj zadruzi relativno blizu Poljica pokraj Tuzle. Boje bi bile slicne ustvari bas iste kao i before 30 ljeta, dakle u bojama gradjevinskih masina Radojke Dakic, zuto-crne. Sta ce reci sponori, sponzoruse, sta ce reci narod, sta ce reci Fisico i njegova tetka u Njemackoj, na kraju sta ce reci sindikat neznam.
Eto nek sad neko kaze da sam napisao k'o drot.Big_boss

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
07-03-2007 12:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
RE: 30 godina preduzeca Renault

postoje osnovane sumnje da se sindikat organizovat strajk Smile obzirom da se generalni direktor opija i izvodi striptiz

Attached File(s) Thumbnail(s)

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
07-03-2007 01:44 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
eXmAn
Senior Member

Briatore je laf.

Prvi bosanski hardverski portal!
07-03-2007 01:57 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Lage- alijas240Z Wrote:
CommandOOUR Renault F1 team slavi 30 godina rada i nerada u poljoprivrednom kombinatu F1, pa su zene na poljoprivrednom dobru "Oliver Stani-Panis" prosirile vijest da bi se njihova vozila mogla naci u novim bojama na tefericu u Silverstounu maloj zadruzi relativno blizu Poljica pokraj Tuzle. Boje bi bile slicne ustvari bas iste kao i before 30 ljeta, dakle u bojama gradjevinskih masina Radojke Dakic, zuto-crne. Sta ce reci sponori, sponzoruse, sta ce reci narod, sta ce reci Fisico i njegova tetka u Njemackoj, na kraju sta ce reci sindikat neznam.
Eto nek sad neko kaze da sam napisao k'o drot.Big_boss

Posto sam ja podvojena i nestabilna licnost ovog puta cu replicirati kolegi Lageu ispred kolege 240Z i to ovim rijecima, da ubuduce nelupeta gluposti, i ako nije u nesto siguran ima moj telefon i nek provjeri, zna gdje sam, na izvoru informacija. Dakle biti ce da se radi samo o propagndnom bolidu, i to ce uzeti onaj proslogodisnji, jos dok je za njiha vozio prijestolonasljednik Ferdinand od Alonsa. A kad smo kod molovanja bolida Crveni stocari spremaju suprise. Umjesto boja sponzora i one navlakuse da ti daje krila a nije Always, na bolidu ce iscrtati, jadna ti majka, likove svojih fanova...ako ih uopce ima. Ja sam mislio da sam jos jedini hodajuci fan mr. Kockastog, bez krila, mogli su me zvati da poziram. Vjerovatno sto projekcija moje 30-litarske glave nebi mogla stati ni na onaj poklopac motora, a ko zna mozda bi bas tako zbunili konkurenciju.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.

This post was last modified: 07-03-2007 02:34 PM by Lage- alijas240Z.

07-03-2007 02:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Povratak u Renault Faya_M5 1 186 12-11-2007 09:51 PM
Last Post: Rainman
  MAGNY COURS FRANCE GRAND PRIX 29,30 juni, 1 juli 1007 abi 101 24 1,094 07-04-2007 09:27 AM
Last Post: Lage- alijas240Z
  Godina 1967 Edis Jasarevic 1 193 03-15-2007 12:18 AM
Last Post: PITAROZDER
  PAT SYMONDS : RENAULT I McLAREN SU ISPRED SVIH-nebi se slozio Rainman 0 292 02-19-2007 09:56 AM
  RENAULT NAPUSTIO GPMA Rainman 0 235 02-18-2007 12:21 AM

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: