Post Reply  Post Thread 
402 Street Race u Sarajevu
Author Message
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
402 Street Race u Sarajevu

Idem ja danas sa pijace na Otoci, kupovao neke farmerke... pa šta hoćete da moji postovi počinju normalo i bez imalo opisa situacije u kojoj sam se našao?!... Elem, brojim spratove na Bosmalu računajući jel' viši od UNISovih nebodera kad pred mene kafana "402 STREET RACE". Drugi izlog odmah pored Bosmala!
Ja stao gledam, logo pljunuti onaj sa Hrvatske stranice. A unutra? Unutra one bambus zavjese što su kod kineza 30 pfeninga i jedan u kožnjaku (Otoka majka) sa trebom (Otoka majka). Naprijed ni A od automobila. Te me sve to navrati da zaključim da se neko dobro ogrebao za naziv kafane.

Ako ko zna šta više o kafani da potvrdi ili opovrgne ovu moju tvrdnju da dotična nema veze sa Street Racerima.
Kako je izgledalo izvana unutra drma Đogani ili Ana Nikolić. Ako to raja iz Mostara slušaju onda stvarno ne znam...

A Bosmal? Nemogah sračunati jer je prvih xxx spratova sakriveno ogradom a onda imaju takve hajvanske betonske konstrukcije da od 1 sprata misliš da su 3. Odustao sam kod 5 vidljivog sprata, a bilo mi mrsko ići sad dalje pa brojati iz daljine.

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
12-10-2003 08:56 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
chimera
Posting Freak

Status: Offline

Znam kafic. Jednom sam pio kafu. Ima par frekova koji se skupljaju a ostalo ne znam. Mada nije razradjeno dovoljno ta ideja da raceri imaju svoj kafic...

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
12-11-2003 05:50 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dr
Posting Freak

Status: Away

Koliko sam primijetio, u Mostaru se slusaju one stvarke od kojih se baglame na vratima razdrmaju (ako su zvucnici u vratima).

12-11-2003 01:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Prvi Joomla kurs u Sarajevu Nex km/h 0 101 11-11-2008 11:26 AM
Last Post: Nex km/h
  zemljotres u sarajevu? Edis Jasarevic 10 512 09-04-2008 06:41 AM
Last Post: FeRRaRiiii_GiR|_
Icon_cool Snijeg u Sarajevu, Zimska Idila Ja_i_Moj_GTI 39 1,997 11-21-2007 06:52 AM
Last Post: Pike_46
  sutra u Sarajevu... Faya_M5 18 580 11-07-2007 03:14 PM
Last Post: faya69
  Prenociste u Sarajevu ?? Mido-Zdena-Sana 6 1,444 10-05-2007 06:30 PM
Last Post: Mido-Zdena-Sana

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: