Hvala na odgovorima...sta da vam kazem..ja sam u ovih zadnjih 7 godina, od kako ga imam(kupio ga tada novog, iz auto-kuce),ili sam imo srecu ili je stvarno dobar, ali do sad nikad nikakvog kvara nisam imo, niti je gdje stao kuc kuc kuc u drvo..normalno, ne vadim dusu iz njega, bez frajerskih startova(iako je od mnogih benzinaca starniji)..mijenjanje ulja i filtera na vrijeme, remenje i to je to..
Pa nek neko kaze da Ford nevalja hhehe
Evo jos koja...
Dobro doso na forum
dobra pila,nema sta
" .......Moj Ford stari,nikad se ne kvari,a sta sam mu, sta sam mu radioooo gore dole........"
Zivio drug i stay active.
Hvala na odgovorima...sta da vam kazem..ja sam u ovih zadnjih 7 godina, od kako ga imam(kupio ga tada novog, iz auto-kuce),ili sam imo srecu ili je stvarno dobar, ali do sad nikad nikakvog kvara nisam imo, niti je gdje stao kuc kuc kuc u drvo..normalno, ne vadim dusu iz njega, bez frajerskih startova(iako je od mnogih benzinaca starniji)..mijenjanje ulja i filtera na vrijeme, remenje i to je to..
Pa nek neko kaze da Ford nevalja hhehe
Evo jos koja...
Ma dje ba nece valjat, pa Ford je to, nismo mi ovdje oni kojima je samo VW dobar, ima nas dosta koji postujemo druge marke...jos tek Ford...nema rijeci
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!