Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
A klasa...benzinska pumpa...
Author Message
cenga
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: A klasa...benzinska pumpa...

a jebi ga hos merca voziti ne mere to tako buraz Very Happy

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
07-08-2008 08:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Status: Online

Vidis da moze...hahahaaaa

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
07-08-2008 08:35 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

cenga Wrote:
a jebi ga hos merca voziti ne mere to tako buraz Very Happy

Da je bar kakav merc, nego ona igračka iz kinder-jajeta... Mr. Green

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
07-09-2008 05:25 AM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

pajero1987 Wrote:
I neka mi neko kaze da je Japanac i Alfa skupi za odrzavati...ccccc

ma gde skup
ceo uzmes za 13 stoja Mr. Green

Understeer is a crime - Colin McCrae
07-09-2008 05:57 AM
herkules
Posting Freak

pajero1987 Wrote:
Ma macan je to sve sredio i nastavlja sa mesnom platom...hahahahahahaaa...Samo sam to rekao zbog onih koji me stalno ubjedjuju da su djelovi za Japance i Alfe "pravo" skupi...

Pa to nije ni 1000KM....
rodila majka kako da se Mercedes pokvari ja jos nisam cuo za takav slucaj...Ferrariflag

...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
07-09-2008 06:26 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MK516
BMW MOD 516

Kažem mu ja fino da pita komšiju Ziju, dobio bi to za trećinu cijene ako odgovara, ali neće on da sluša, neće on pametniji!!! Mr. Green

bora Wrote:
ali macano ima malo viska kila tako da ce salata prijati i da tastaturu sam popravio

HEHhehehehehE valjda ćeš sad češće pisati na forumu!!! Mr. Green

Mirza K.
07-09-2008 10:00 AM
pajero1987
Posting Freak

E ovako...Posle deset (10) dana auto je konacno na ulici...

Naime desilo se nekoliko problema vezeno:

Prije cetiri (4) sedmice naspem na OMV- na Breci pun rezervar (93KM) i pravac Srbija. Vec oko Romanije sam osjetio da auto ne vuce kako treba i da malo trza. Radi ne dostatka vremena nisam stigao da odem kod dr.Ajdina u ZE, mada sam isao i u Ljubljanu sa autom koji "pomalo trza". Prije 15 dana auto na Stupu se ugasi i nema sanse da upali ponovo. Slepanje, kuci...i cekanje dr. Ajdina i Pileta u nedjelju da dodju i ustanove problem (slike pogledaj te na Mix slike pajero).
Ajdin je ustanovio da je problem veliki: BENZINSKA PUMPA rikavela...Nakon ustanovljenog kvara potraga za pumpom. Hvala Civic, Bora i ostali ali pumpu ni ja ni Ajdin nismo mogli naci. Nista mi nije preostalo osim da narucim u ovlastenom servisu. Pumpa i filter 845KM. Posto Ajdin nije mogao od svog posla ja i moj drug Elvis postavimo pumpu i filter i UPALIMO AUTO! Auto radi i posle prvog kruga nastaju problemi...opet trza! Pravac Zenica...Ajdin ponisti sve greske ali ustanovi gresku na DOZER KLAPNI. I posto smo je nedavno cistili dodjemo do zakljucka da je i ona skoro pa mrtva. Ostavim tati auto i juce odem na granicu, bas kad sam sjeo sa rajom u ZE da popijemo kafu (vidi slike Mix) zove tata i kaze...propala kocnica, puko zadnji lijevi kocioni cilindar??? To mu poprave i opet ocitaju dijagnostiku i javi LAMBDA SONDU??? Pa dokle??? Sinoc oko 19:00 ja i Elvis onako iz dosada skinemo opet dozer klapnu, ocistimo i vidimo da je crijevo od iberlaufa (ili kako god se pise) puklo. Promjenimo crijevo, vratimo klapnu i ljudi AUTO LETIIIIIIII. A majke mi doslo mi je da placem od silnih problema. Veliko HVALA AJDINU I PILETU i naravno mom drugu ELVISU! I da auto ce najvjerovatnije uskoro na prodaju...treba nesto novije kupovati...ili starog Mercedesa 190...taj se ne kvari...

Nas kvalitetni benzin:

Attached File(s) Thumbnail(s)

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
07-15-2008 08:11 AM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Uh *ebo te, jest te krenulo, haj nek si to rijesio...

Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
07-15-2008 10:13 AM
pajero1987
Posting Freak

hvala Bogu...

07-15-2008 11:44 AM
MK516
BMW MOD 516

pajero1987 Wrote:
...I da auto ce najvjerovatnije uskoro na prodaju...treba nesto novije kupovati...ili starog Mercedesa 190...taj se ne kvari...

Kako ti meni kulturno spusti neki dan, red je da i ja tebi uzvratim ljubaznost; Govorio sam ti ja da ne bih džaba Mečku mjenjao da valja! Kupi si BMW i budi rahat! Mr. Green

P.S. Hoće li uskoro biti kakve kafice?

Mirza K.

This post was last modified: 07-15-2008 05:51 PM by MK516.

07-15-2008 05:50 PM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  bosch pumpa pusta naftu... golf 2 dizelka ri 1 515 12-29-2007 02:31 PM
Last Post: fastmf
Icon_question Servo pumpa rebuild kit, gdje uzeti ? sadik007 4 710 06-04-2007 05:07 PM
Last Post: lera
  bosh pumpa curi audic4line 2 617 02-10-2007 11:34 AM
Last Post: audic4line
  ajnspric pumpa-PROBLEM RIJESEN??? bill 0 388 07-21-2006 08:34 AM
Last Post: bill
  bosch pumpa Fast 7 973 06-25-2006 09:13 AM
Last Post: Fast

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: