|
A3 1.9TDI senzor temperature rada motora???
|
| Author |
Message |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: A3 1.9TDI senzor temperature rada motora???
Drug udario hondu civic 98god, odvalio zadnji branik, i stop komplet, opalio na karauli u nekog djipa, i evo 20 dana lezi auto, ceka djelove iz Njemacke.
mislim da mu je Srbija za nijansu bliza od Nemacke 
ovde je stanje sa delovima skroz ok
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-06-2007 08:37 AM |
|
|
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Drug udario hondu civic 98god, odvalio zadnji branik, i stop komplet, opalio na karauli u nekog djipa, i evo 20 dana lezi auto, ceka djelove iz Njemacke.
Mislim da je 20 dana ipak previse. Pa sve mozes nabaviti za max 7 dana. U Hrvatskoj mozda i odmah.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 10-06-2007 09:42 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ceka????
Isto ko i ja tvoj predracun za Volva pa brat, bratu jedno tri mjeseca???
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-06-2007 02:10 PM |
|
 |
sadik007
Member

Status:
|
Posto sam ja imao problem s tim senzorom.. Kupi orginal, meni je ovaj otisao.. i trebao je pravo dugo da provalim, on takodje "regulise" snagu motora, salje signale na nekoliko senzora... takooooo
|
|
| 10-09-2007 05:40 PM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Posto sam ja imao problem s tim senzorom.. Kupi orginal, meni je ovaj otisao.. i trebao je pravo dugo da provalim, on takodje "regulise" snagu motora, salje signale na nekoliko senzora... takooooo
Hvala brate ja vec mislio da uzmem ovaj Mayle za 27KM.
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 10-23-2007 06:31 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Hvala brate ja vec mislio da uzmem ovaj Mayle za 27KM.
Evo sad provjerio cijenu u ovlastenom Audi servisu
Original 47KM....
Testirano G-techom
|
|
| 10-23-2007 06:34 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma ja sam uvjek govorio da je orginal, orginal...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-23-2007 07:02 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Ma ja sam uvjek govorio da je orginal, orginal...
Ma ti si nas Njegos!
Pre nei dan mi pukne sajla za otvaranje suvozacevih vrata.Odem na auto otpad kod Agica u BL i kupim za 30KM polovnu.Ali juce mi drug kad sam provjeravao ove cijene kaze da nova kod njih u Audijevom servisu kosta 14.5KM.
Pa dokle vise da nas deru ovi po otpadima,ko da zlato prodaju...cccc Poludio sam !!!
Pitam ga za kompletnu bravu na koliko kosta on kaze polovna 120KM a u Ovlastenom servisu nova 155KM...Mamu iim lopovsku grbregtdgrbrrgr
Testirano G-techom
|
|
| 10-23-2007 09:34 AM |
|
 |
Il Grande Blek
Junior Member

Status:
|
Majstore, možeš li mi napisati koji su ti bili simptomi kvara. Naime, ne znam da li je normalno, kod mene na AR kada vozim van grada temperatura motora pada daleko ispod srednje vrijednosti (90°C), a mislim da ne bi trebalo, obzirom da pri normalnoj vožnji (vožnja izvan grada) auto treba imati konstantnu radnu temperaturu. Hvala
|
|
| 10-29-2007 07:50 AM |
|
 |
nerko
Member

Status:
|
Majstore, možeš li mi napisati koji su ti bili simptomi kvara. Naime, ne znam da li je normalno, kod mene na AR kada vozim van grada temperatura motora pada daleko ispod srednje vrijednosti (90°C), a mislim da ne bi trebalo, obzirom da pri normalnoj vožnji (vožnja izvan grada) auto treba imati konstantnu radnu temperaturu. Hvala
Ja sam imao slicnih fazona na passatu tdi 90ks: Na otvorenom sa upaljenim grijanjem temperatura pada ispod 90, a to je ganz normal... isto mi se desavalo i na vectri.. i audiju..
I've been lifting, shifting, persisting
Intelligent kingpin keep the strategy
As I roll with Prodigy
With Diesel Power!
|
|
| 10-29-2007 08:43 AM |
|
 |
|
|