|
Aditiv za gorivo
|
| Author |
Message |
trebamiauto
Member

Group: Registered
Status:
|
Aditiv za gorivo
Kupio sam aditiv za gorivo, pa me zanima mora li se istresti ona flasa u cijeli rezervoar ili se moze npr. trecina pakovanja na trecinu rezervoara? Nesto kontam, u uputstvu pise istresite pakovanje u pun rezervoar, a velicina rezervoara nije ista kod svakog auta. Hvala unaprijed.
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 11-01-2008 10:42 AM |
|
|
herkules
Posting Freak

Status:
|
RE: Aditiv za gorivo
Sve zavisi od proizvodjaca...Fuchs je jedan od boljih ali kod njega ide jedan cep(50ml)na pun Rezervoar...Ja sam sipao Valvoline,ali nisam sipao na pun
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 11-01-2008 11:03 AM |
|
 |
trebamiauto
Member

Status:
|
Kod mene je Wynn`s. Ma kontam nasuti trecinu flase na trecinu rezervoara. Valjda necu nesto razvaliti...
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 11-01-2008 11:07 AM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Kod mene je Wynn`s. Ma kontam nasuti trecinu flase na trecinu rezervoara. Valjda necu nesto razvaliti...
mani ciganije ba
srokaj pun jer ti aditivi i nisu u lsuzbi konstatnog koristenja negomumalo s vremena navrijeme udahnes gotivu
roknimalo octane booster ali opet na pun
od jednog dopinga neces nista sjebat samo ga nemoj navuci da se kasnije ne bi treso od potrebe
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 11-01-2008 11:07 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ja sam kod sebi cjeli salio na "prazan" rezervar i odmah na pumpi nasuo pun rezervar i PUNGAS...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-02-2008 04:59 PM |
|
 |
trebamiauto
Member

Status:
|
Valja dati stoju za rezervoar. Ali hajde, moze i to jednom...
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 11-02-2008 05:19 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ili dao svake sedmice 20-30KM ili mjesecno 150 dodje ti isto...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-03-2008 07:12 AM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
od jednog dopinga neces nista sjebat samo ga nemoj navuci da se kasnije ne bi treso od potrebe 
LoL dobar
Ili dao svake sedmice 20-30KM ili mjesecno 150 dodje ti isto...
ejs mjesec dana izguras sa jednim rezervoarom? ja sam bio sretan sa civicom 1.6, 40-50 maraka sedmicno mi odlicno bilo, nisam ni znao koliko sam sretan bio dok ga nisam prodao
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-03-2008 07:34 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ne kazem da ja izguram...ali vecina moje raje DA! 150KM je max sto daju za gorivo, ali gdje nije prijeka potreba i ne idu autom. Ja se ne racunam, vozim za firmu i mjesecno nas izadje oko 600KM ako nigdje ne idemo van grada...
|
|
| 11-04-2008 07:28 AM |
|
 |