|
administracija foruma
|
| Author |
Message |
posix
Member

Group: Registered
Status:
|
administracija foruma
...je smijesna. ponasate se kao prvacici - opsovo mi mater recu te uciteljici.
vi niste normalne odrasle osobe sposobni da preuzmete odgovornost za svoje akcije i da u isto vrijeme trpite tudja misljenja ma kako razlicita od vasih osobnih. potrebno vam je da se stalno dokazujete, ponajvise da ponavljate "moj je veci od tvog". po svemu volite da pisate i za vas nije nista sveto sto nije vase.
ne branim nikoga i boli me djon za bilo koga konkretno na ovom forumu ali vi ste nedorasli normalnoj komunikaciji sa vanjskim svijetom.
tehnicko znanje vecine korisnika ovog foruma je nedovoljno veliko za bilo kakvu detaljniju razmjenu ideja i znanja ali to nikome nebi trebalo da smeta jer svi smo drugaciji i uvijek se nadje neka tema. ali medjuljudski odnos je nesto sasvim drugo i kolektivno pokazujete iz dana u dan da rat u ovoj drzavi nije poceo dzaba.
i sve dok bude kretencica koji su u nekom power-trip-u to ce biti tako htjeli vi to ili ne.
kuci pa glumi hitlera zeni i djeci a ne u javnosti jerbo se nadje neki antifasista pa te pomete.
ja sam bio administrator (i bbs-ova i servera i kanala) daleko prije no sto ste vi ovdje uopste znali sta je internet (prije nekih 15 godina) pa nikad nije niskim bilo problema najvecim dijelom zbog medjusobnog razumijevanja i postivanja misljenja i slobode izrazavanja.
do te mjere ste pretjerali da ste i svoje sopstvene administratore poceli da zajebavate.
eto, a sad me mozete banovati jer sam javno rekao svoje misljenje
p.s. i za kraj - nikad necete vozit ono sto ja vozim upravo iz gore navedenih razloga - jer ste nedorasli, jer je MOJ IQ veci od TVOG!
|
|
| 02-03-2006 01:27 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
RE: administracija foruma
OK, prvenstveno obracaj se meni direktno a ne komplet administraciji. Ja sam osoba koja je banovala Kenana. Druga stvar, posto niste sretni sad cu fino da mi skinem ban. Ujedno, svi ostali, gledajte na ovo kao moj posljednji post na ovom forumu !
Pozdrav !
This post was last modified: 02-03-2006 02:05 PM by esso_sa.
|
|
| 02-03-2006 01:51 PM |
|
 |
SOKOauto
Member

Status:
|
Esso kako to misliš posljednji post??
This post was last modified: 02-03-2006 04:47 PM by SOKOauto.
|
|
| 02-03-2006 04:46 PM |
|
 |
hondagirl
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
PRAVILA:
1. Administratori i moderatori kontrolisu forum. Na njihove odluke se mozete zaliti iskljucivo putem redakcijskog maila redakcija@pungas.com i NIKAKO drugačije. Administratori imaju punu slobodu da edituju, brišu ili prebacuju poruke prema pravilima foruma i prema svojoj odluci. Na odluke i postupke Administratora se NE SMIJETE zaliti putem foruma. O odlukama administratora se ne raspravlja na forumu. Zalite se mailom redakcija@pungas.com Ukoliko se i pored svega gore navedenog budete ulazili u konflikt sa administratorima, dobicete samo jedno upozorenje putem PP i maila, i ukoliko se oglusite dobijate trajan ban sa foruma PunGas.com.
|
|
| 02-03-2006 04:50 PM |
|
|