Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Afera BIHAMK
Author Message
boris
Member

Group: Registered
Status: Offline

Pa ti ko da na trkama gledas kako su auti sareni.Bilo je tu radilica od fapa,tockova od tenka,spojlera od sahta itd.....Kad bi se zagledao otkrio bi tu jos rijesenja po NASA TEHNOLOGIJI!

10-29-2003 08:44 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

znam da je Bubregovic imao 2 spojlera na Yugi, a ukupno vrijeme uz Igman 8 minuta
sto bi jedan moj drug rekao, yebe ga downforce i borova suma

nece mi biti jasno odkud Dedra na trkama
nikad nigdje nisam vidio Dedru da neko vozi

10-29-2003 08:47 PM
boris
Member

A
aa,nije bas da negledas.Sjetices se ti jos necega samo polako.

Pa ko kaze da dedra moze da se vozi?Taj auto nikad nije imao homologaciju,nego kod nas u hobiju moze sve!

This post was last modified: 10-29-2003 09:39 PM by boris.

10-29-2003 08:52 PM
Faruk
Unregistered

u sred price o Mahirovim spojlerima javio nam se i

Jasmin

Nevene,
zao mi je sto komuniciramo na nacin kakav je bio danas na sjednici. Ti si osoba ciju karijeru izuzetno postujem i mislim da mogu s tobom diskutovati za razliku od nekakvih kenana koji nisu vrijedni pomena. Dakle, ja ne lobiram ni za koga vec za sport. Da su uloge obrnute, kunem ti se da bih zastupao iste stavove. Uostalom, sjeti se onog cirkusa sa auto slalomom u Jajcu prije nekoliko godina kada si ti bio ostecen. Na sve nacine sam pokusavao ispraviti krivu drinu zbog greske na verifikaciji. Na kraju smo zbog tvog dostojanstva isposlovali da onaj prevarant ne dodje vise ni na jedno takmicenje do kraja sezone.
Vratimo se konkretnom slucaju. Jos jednom ponavljam da ce o pravnom dijelu rijec dati pravnici i na kraju odluku donijeti Upravni odbor. Moze li se objaviti i promijeniti nesto o cemu nije raspravljano i tako dalje. Sta o tome mislim, pokazao sam podnosenjem ostavke. Ali, dozvoli da imam pravo na misljenje o moralnom aspektu cijele price. Rekao sam vec, podrzao bih vas da ste dosli i rekli "svi u VKS-u trebate podnijeti ostavke, ali nemojte da zbog vase greske covjek koji nas je tri puta ubjedljivo pobijedio ostane bez titula". Ovdje se provlaci teza da bi stvar bila rijesena da je odrzana jos jedna trka. Pogresno. Cak i da je i bilo pete trke, i cak da je Le Roch opet pobijedio, opet bi ostao bez titule i u generali i u klasi!
Za ovih nekoliko godina u auto sportu pokusavao sam prema svima imati jednak odnos i neka mi se javi neko kome sam ucinio neku nepravdu. Uvijek mi je interes sporta bio u prvom planu, bez ikakvih predrasuda prema ovom ili onom zato sto se tako i tako zove ili dolazi odatle. Zao mi je sto moj danas okoncani angazman neki pokusavaju opravdati sa nekoliko dnevnica i "jelom i picem od Bihamka" kako to pise jedan strucnjak. Svima vam zelim mnogo srece i uspjeha u buducnosti, da trke budu kvalitetnije, masovnije, bolje medijske propracene nego sto sam ja radio za sve ove godine. Jos jednom puno srece.

10-29-2003 08:59 PM
Kenan
Senior Member

E ovo ja zovem moderator foruma! Very Happy

A sto se tegova i kontrategova tice, pa u trenutku udesa Damir Ovcina je imao nekakav teg u autu (ispricavam se sto ne znam o kojem dijelu kucnih instalacija se radi Very Happy ) koji mu je ako sam dobro razumio otkinuo benzinsku pumpu i kao posljedicu imao izlijevanje benzina u unutrasnjost?! Shocked

Poslije ga je Salem zezao da ga je u bolnici pronasao po mirisu u hodnicima! Smile

10-29-2003 09:19 PM
Faruk
Unregistered

evo kad me Kenan fino pohvalio da prenesem i Borisovu poruku
odgovor na Jasminov komentar

boris
problem je u tome da u odboru izgleda sjede ljudi dovoljno neinformisani,nezinteresovani za auto-sport,takmicare,klubove sto je dovelo do ovoga.Izgleda da si ti prvi to shvatio i svaka ti cast na odluci,ne zato sto si ti,nego zato sto ti prihvatas svoj dio krivice.Da li ce ostali pokazati barem malo morala kao ti vreme ce pokazati.Hvala i tebi za sve sto si ucinio za nas u proteklim godinama.

10-29-2003 09:31 PM
chimera
Posting Freak

Pratim sta se desava i ne mogu da vjerujem...pravlnik se mjenja na kraju sezone... :shock: ...trebali smo zamolit FIFU da izmjeni pravlnik kad smo remizirali sa danskom, da ko da zadnj go pobjedjuje...

Ja ne mogu da vjerujem da se BIH-amk tako ponasa prema natjecateljima koji ulazu svoje pare, voze se za svoje pare, ne dobiajju nikakav stimulans od BIH-amk-a. Izgeleda da tamo sjede neki ljudi kao i svugdje u drzavi. Ljudi koje zanima vlastita korist i nista drugo...kalkulacije koje se trenutno rade su strasne.

Sve to treba bojkotovat i ici negdje vani i vozit se ko covjek...

Cuj prodaju pravlnik... :shock:

10-29-2003 11:32 PM
Faruk
Unregistered

Burazerovixc

Postovana gospodo,
kako Vas nije stid. Kola se na kraju lome preko casnih ljudi koji se bore za interes auto sporta u BiH. Nosite titule i radite sta hocete, ako vam to obraz moze podnijeti. No, Kenane kakvog ti autoriteta imas da pricas o autosportu? Uzmi sta hoces na 4 tocka i pokazi se.
Poselami raju u Veranu!!!

jos jedan odgovor sa vijesti na pocetnoj stranici
odgovor je prepravljen, i molimo Vas da se ova diskusija nastavi bez uvreda

10-30-2003 09:23 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Vijesti sa PunGas.com:

Zakir Oković napušta SAKS
Tragom glasine da je Zakir Oković odlučio napustiti SAKS, upitali smo gospodina Okovića da li imamo tačnu informaciju.

Oković je očigledno razočaran odnosom prema Le Rochu i cijeloj situaciji koja zaokuplja ljubitelje i učesnike BH Brdskog prvenstva u toku posljednjih nekoliko dana. U telefonskom razgovoru sa PunGas.com, Zakir Oković je izjavio:

''Da tačno je! Napustiću SAKS, ne zbog ovoga u BIHAMK-u nego zbog ličnih razloga-zbog obraza. Francuz (Le Roch op.a.) je uradio jako puno za ovaj sport tokom prošlih godina, i nije fer i pošteno da se ovako ponaša prema njemu. Tačno je da ću napustiti SAKS-imate tačnu informaciju''

''Treba imati obraza i poštenja- to je moj komentar''

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
10-30-2003 09:30 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

jasmin
Nazalost, principijelnih ljudi koji se ne raduju da komsiji crkne krava vrlo je malo u ovom sportu. Svaka cast Zakire. Jos da si ranije napustio klub na cijem celu stoji osoba kalibra i karaktera Fadila Kadica.

komentari sa pocetne stranice

10-30-2003 09:42 AM
Pages (7): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  BIHAMK- pismo citaoca Edis Jasarevic 11 1,504 12-17-2007 09:01 AM
Last Post: Kenan
  BIHAMK i anonimna pisma Edis Jasarevic 18 1,537 03-21-2007 03:35 PM
Last Post: pajero1987
  jos tragikomedija od BIHAMK-a Edis Jasarevic 6 940 12-12-2005 07:34 AM