Da imam.Mi rekoa deka sum ja dobil blagodarenie na nekogo.Ama ne sakaa toa da mi go kazat i na pismeno.Da mi go kazea na pismeno, jas velikodusno ce go podelev toa pusulce so site vas za da znaete kaj da facate vrski za A3 !
AKK Swift Racing
This post was last modified: 07-14-2008 06:14 PM by Ljupco.
Vetre, Vetre.Te fativ.
Postojat dva pravilnika koi gi reguliraat pravata i obvrskite na vozacite i na funkcionerite.Toa se dva razlicni pravilnika i nikako ne moze da se tolkuvaat zaedno.
Edniot e Pravilnik za natprevaruvaci na AFM, a drugiot e pravilnik za funkcioneri na AFM.
Vo toj za funkcioneri, takva rabota ne pisuva ama bas nikade.
A bogami i vo opstiot pravilnik vo poglavje V od clen 32 do clen 38 kade sto e regulirano sto e toa sportski funkcioner i slicno, takva rabota ne pisuva.
AKK Swift Racing
This post was last modified: 07-14-2008 06:23 PM by Ljupco.
Zatoa sto ce trebase da odam od Vtronikot, a jas sepak rabotam vo privatna firma i nemozam tuku taka da zemam slobodni denovi.
Ako mozev ce odev posto nieden pravilnik ne mi zabranuva !
Sakas dogodina da odime zaedno ?
AKK Swift Racing
This post was last modified: 07-14-2008 06:35 PM by Ljupco.
Не знам од каде муабети за казнување и за останати работи, Љубе веројатно има извор, не збори на памет сигурно.
Колку што мене ми е познато, испревете ме ако грешам, натпреварувачи од Македонија за настап во странство треба задолжително да имаат писмо од АФМ за настап на натпревар а богами за функционери, такво нешто до сега не сум сретнал.
Поготово што верувам дека споменатите функционери се отидени во приватна режија, мислејќи не на терет на АФМ.
Како и да е, поздрав голем до нив, момци само напред, ова е само мал придонес на промоција на нашата држава како спортски функционери, секоја чест. Би ви посакал уште многу вакви натпревари, верувам дека ќе го подигнете нивото на организација на Балканов.
И за крај, би сакал да видам кој ќе има доблест да ги казни, за што и со што би ги казнил.
Макар било и казниво, ова што за нив е кажано и напишано е за респект.
My life is on tarmac, I live with the smell of petrol and burned rubber...