Post Reply  Post Thread 
airbag
Author Message
bora
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
airbag

vozdra odmah da kazem da sam novi pa ako ima kakva greska ispravite me . Znaci vozim fiat brava 1,6 16v procesor zamjenjen ali lampica i dalje ne radi mijenjao sam i lampicu ali nista da li se ko susretao sa takvim stvarima

01-19-2008 02:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
RE: airbag

moras otici kod nekoga ko ima autodijagnostiku da ti ponisti taj signal. Mijenjanjem lampice neces nista promijeniti. Neki mehanicari idu u krajnost pa jednostavno iskljuce lampicu. I sutra kad ti se desi udes i kad nastradas jer ti airbag nije bio aktiviran, on ''nece biti kriv''.

Ako si stavljao novi airbag, moras se sve uskladiti sa procesorom i obrnuto.

Suad Hota ima dijagnostiku sa kojom ti to moze odraditi. Naravno, preduslov je da ti je airbag ispravan.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
01-19-2008 03:13 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
bora
Junior Member
**

Group: Registered

ispravan jeste ali problem je u tome sto je centrala nastradala od antifriza jastuk je uredu to znam 100% samo mozes mi reci gdje se to nalazi to jest adresu tog majstora ili servisa
jer auto vozim tek oko 3 mjeseca i za ovaj airbag sam znao jos od kupovine

01-19-2008 04:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Suad Hota, u nedzaricima, Aleja Bosne Srebrene ili tako nekako ulica, odmah iza picerije Romanca kod Kasarne u Nedzaricima.

Moras se ranije najaviti za termin. Na pp cu ti dati broj telefona od majstora pa ga nazovi u ponedjeljak ujutro

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
01-19-2008 04:31 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  airbag betman3 3 144 07-25-2008 06:23 AM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: