Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
Ajdin_ze KRALJ!!!
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
RE: Ajdin_ze KRALJ!!!

Ej raja moram ja svom bratu Ajdinu naci jednu finu azdahu pa da ja i moj drug Ernes mozemo malo njega mezit heehehe , ej vidi cuda SERVER stvarno još RADI !!!

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
04-16-2008 01:46 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Status: Offline

Rainman Wrote:
Ej raja moram ja svom bratu Ajdinu naci jednu finu azdahu pa da ja i moj drug Ernes mozemo malo njega mezit heehehe , ej vidi cuda SERVER stvarno još RADI !!!

Netreba meni azdaha ko vama.Ja sam sebe dovedem u red kad hocu i kad je meni cejf.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
04-16-2008 01:53 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered

Halo ba ne mjesaj mene i Dinu...ja sam dosao na svako okupljanje i kafu osim kad mi je "familija" dosla...hahahahahahaaa...Ajdine reci posteno, pusti Damira on skrece temu da njega ne uhvatis u pilanu...hahahaha...Usput koja je ovo tema da nismo u OFF-u...hahahahaaaaa

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
04-16-2008 02:09 PM
ajdin_ze
2.0 16v SFI

pajero1987 Wrote:
Halo ba ne mjesaj mene i Dinu...ja sam dosao na svako okupljanje i kafu osim kad mi je "familija" dosla...hahahahahahaaa...Ajdine reci posteno, pusti Damira on skrece temu da njega ne uhvatis u pilanu...hahahaha...Usput koja je ovo tema da nismo u OFF-u...hahahahaaaaa

Nesmije na tebe niko brate moj.Nebrini se ti.A za Damira nesmijem nista reci.Ipak kad dolazi vodi svoju kobru sa sobom.Valjda mu neda samom jer me upoznala.Mogo bi ja dopit po nosu pa zato sutim.Hahahahahahahaha.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
04-16-2008 02:14 PM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Civic 16V Wrote:
@Pajero: U tom slučaju je možda i popijemo, jes' da vozi golfa, al' se čini kao čovjek od rječi, za razliku od ... (ko se prepozna sam je kriv) Smile

A stas drug moj, niko nije savrsen, sta cu kad volim GTI-ja...hehehe...

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
04-16-2008 06:42 PM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

P.S. Svaka se azdaha da ukrotit...hehehe...momci samo njezno...

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj

This post was last modified: 04-16-2008 06:44 PM by Ja_i_Moj_GTI.

04-16-2008 06:44 PM
pajero1987
Posting Freak

Jedno je azdaha, drugo kobra i anakonda...hahahahaaaa

Ajdine sto odmah nisi rekao...sad te razumijem u potpunosti...hahahaaa

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
04-16-2008 07:01 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Joj, dosta mi je moje šuplje, još moram vašu slušat'! Smile
Jedini piton koji meno govori šta da radim je vazda uz mene. Smile A bjelouška me ne može prepast' da bih morao raditi šta kaže, he, he...
Pajero, pred svjedocima, ako ne dođeš u petak bolje se registruj pod drugom nickom Mr. Green Tačno u podne kod OK korala (Yuge korala) Smile

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
04-17-2008 05:22 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

E jesi mi zaprijetio ja svakako mislim mjenjati i nick i avatar...hahahaha

04-17-2008 07:24 AM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Hajd avtar mozes promjenit jer nisi orginalan , al nik vala nema sanse , ovdje si naš bracko PAJERO i ima to da budeš , mislim ako ce ti bit lakše počeli smo skupljat sitne da ti kupimo ovog novog PAJERA heehhehee

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
04-17-2008 07:56 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_cry Ajdin_Ze, slamač ženskih srca? Civic 16V 15 265 07-02-2008 12:38 PM
Last Post: pajero1987
  ajdin_ze kralj cenga 19 352 05-30-2008 10:51 AM
Last Post: Skyline
  Ajdin_Ze Civic 16V 27 419 03-24-2008 09:35 AM
Last Post: pajero1987
  Uhvacen Ajdin_ze u BL..... herkules 13 545 10-01-2007 09:09 AM
Last Post: herkules
  ajdin_ze Edis Jasarevic 19 584 01-09-2007 01:55 PM