|
Ajmo se okupit malo da jedemo.......
|
| Author |
Message |
Cile
Member
![*]() ![*]()
Group:
Status:
|
mozda bi bio dobar parking kod mosta Suada Dilberovic (Vrbanja)
Mozda a mozda i ne,pa da im valiraju auta.. he he he ... ma negdje na livadu hi hi hi ima li ko od forumasa mozda vikendicu ili pak komad zemlje u kantonu!
:) :) :)
|
|
| 11-11-2004 01:00 PM |
|
|
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Evo da se ukljucim. Dolazim i ja
A to za parking...
mozda bi bio dobar parking kod mosta Suada Dilberovic (Vrbanja)
po mogucnosti da bude neko mjesto lako za nac... ??
Mi dolazimo 101%...
A to, kako cemo naći, pa nek nas neko sačeka na ulazu u Sarajevo...
Bar to nije problem...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-11-2004 01:24 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Group: Registered
Status:
Away
|
Joj tebe Thunder, isto k'o da Sarajevo ima jedan ulaz, pa kao tu vas ja cekam....
Ma nije problem naci Vrbanja most (iliti Most Suade i Olge), jer je jako blizu Holiday Inn-a, Unisovih nebodera i zgrade Parlamenta BiH....
Evo prikazano kada se dolazi iz smijera Mostara tj. sa Zapadnog ulaza kroz Blazuj ("autoput")... ili ako dolazite preko Zenice, kad udjete preko Rajlovca....
Znaci furate direkt, glavnom saobracajnicom prema centru grada, i na mjestu gdje ugledate Unisove nebodere (na karti oznaceno svijetlo plavo)
izgledaju ovako...

i preko puta njih, zgradu parlamenta BiH (sa vase desne strane)...(na karti oznaceno tamno plavo

na toj raskrsnici (na karti zaokruzena crnom bojom) skrenete desno, i nakon otprilike stotinjak metara, naici cete ravno na semafor koji vas vodi na taj most.... ne idete na most, nego na semaforu skrenete lijevo gdje vidite ogroman "brisan prostor" velikog parkinga....
Evo dakle i karte, crvenom linijom je ucrtano vase kretanje...

Na karti je (da vas ne zbuni) ucrtano crvenom linijom i smijer ako udjete u grad preko Vogosce (za one koji dolaze iz smijera Zenice)... ali to je malo komplikovanije mozda za nekog ko nije nikad dolazio u Sa, pa je bolje da udjete preko Rajlovca....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 11-11-2004 02:52 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
20.11 i meni odgovara. Taman mi je rodjendan 21.11 pa mozda vas i pocastim sviju hahaha, al ne nadajte se previse
E.BUG ako bude kisa, nije frka mozes samnom.
Za parking... pa jest najbolje je na vrbanji al eno vidio sam maloprije nesto rade tamo, tacnije nesto ga ogradjuju onim stubovima tako da ne znam da li ce se vise moci slobodno uci ko dosada.
Kako god, ta nam je lokacija najbolja, za pocetak hehe.
|
|
| 11-11-2004 03:19 PM |
|
 |
Jim
Senior Member

Status:
|
|
| 11-11-2004 03:36 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Evo dakle i karte, crvenom linijom je ucrtano vase kretanje...
....
Vidi ga, jos si nas i isprogramir'o da idemo gdje ti osh..... hehe, e nemoze..
Nemam ti ja pojma odakle cemo mi doci
A to za ulaze, znam care, rodio sam se u Sarajevu... a neznam kako cu doci
hehe, bedak, imo sam 2 iz geografije u osnovnoj skoli.....

OVO SAM MEMORISO... vjerovatno cu je ponjet u lapu da je gledam stalno i to.... hehe, da se ne izgubimo...
Eto, sto se tice vremena kontam da bi najbolje bilo oko 11-12 sati, da se naspavamo od "burnog" petka... (dolazi mi cura u petak iz BL.... nisam je vidio 10 dana)
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-11-2004 04:41 PM |
|
|
0-100 7,3 sec

Status:
Away
|
|
| 11-11-2004 04:50 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
(haj sta ima veze ionako vozite dizela - citaj:traktor  )
Stizemo sa 2 ili 3 auta.... neznam tacno... dok vidim sa sixpackom..
Ma daj, sto komplikujes, kroz sarajevo imas jednu ulicu koja na kraju mota 180 stepeni i ide s druge strane "centra".....
Naprica mi ko da sam otiso u New York *ebo ga ti...
Nacemo, nije problem, zato cemo krenut u 8 pa da polako idemo i polako trazimo gdje trebamo....
A sta mislite da se nadjemo kod Holiday Inn-a na parkingu iza pa da onda zajedno idemo gdje vec trebamo....
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-11-2004 04:56 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec

Status:
Away
|
Ma daj, sto komplikujes, kroz sarajevo imas jednu ulicu koja na kraju mota 180 stepeni i ide s druge strane "centra".....
Pa komplikujem zato sto ti neces izbit na tu cestu, nego na neku drugu, pa fulis skretanje, pa onda obidjes pola grada dok se vratis, upravo zato sto ima jedna ulica i to jednosmjerna...
A sta mislite da se nadjemo kod Holiday Inn-a na parkingu iza pa da onda zajedno idemo gdje vec trebamo....
Meni je svejedno, moze i to... meni ionako treba 10 minuta do tog dijela grada...
Vi kako god zelite...
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 11-11-2004 05:06 PM |
|
 |
Jim
Senior Member

Status:
|
po meni bi bilo najbolje da nas "NEZNALCE" neko saceka kod zgrade DNEVNI AVAZ barem nju moze svak vidit ???
http://www.galerija.neeth.info - najveca BiH galerija
|
|
| 11-11-2004 05:09 PM |
|
 |
|
|