Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Akcija: Cistka
Author Message
Tatkoto na trkacite!!!
Banned

Group: Banned
Status: Offline
Akcija: Cistka

Abe Vili sto se razbiras ti od trkive koga si sednal da vozis pa da znaes sto se trki!? Tebe te biva samo za pisuvanje i jadenje burek bez potreba a kaj ima gaga skara si prv!Aj najdi si nekoja po pametna rabota i ostajgi mojte deca neka si vozat trki!

12-02-2007 04:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vili
Junior Member
**

Group: Registered
RE: Makedonski sampionat 2008

Sreca sto ne si tolku golem tatko.
Decava nesto ne licat na tebe.

Da, trka vo zivotot ne sum vozel. Zatoa za vozenje trki i zbor ne sum prozborel.

Ama:
- Prv organizirav trka (Vodno) bez pomos na AMSM. Da te potsetam, ako si dovolno vozrasen, vednas posle buntot od Probistip.
Na taa trka prv pat vo Makedonija dojdoa stranci (na moj trosok). Kuncer, Gerov, Kozlikov.
- Prv orgnizirav (posle 27 godini pauza) kruzna vo Skopje. Prvite 4-5 godini SITE kruzni bea vo moja organizacija (vklucuvalci gi i na Camel).
- Poslednive godini sum isto taka non stop vo organizaciite.

A bre tate. Kade ce vozat tvoite deca (tie sto ce te priznaat za tatko) ?
Da ne sakas kaj s'stite ni komsii da gi pratrime ???

A za skara nema problem. Javi mi kade ima gaga. Mi snema sredstva pa pomogni mi. Please ...

Ama prvo daj im na tvoite deca. Jas do tolku ce pocekam ...

A sekako da go povtorime prvoto za koe imas pravo. Ne sum vozel trka. PRIZNAVAM. Tvoite deca treba da vozat, a jas, posto ti ne si sposoben, treba da im organiziram natprevari. Razbira se bez pomos na AMSM.

12-02-2007 06:44 AM
Tatkoto na trkacite!!!
Banned

Group: Banned

Vili Wrote:

Da, trka vo zivotot ne sum vozel. Zatoa za vozenje trki i zbor ne sum prozborel.

Ama:
- Prv organizirav trka (Vodno) bez pomos na AMSM. Da te potsetam, ako si dovolno vozrasen, vednas posle buntot od Probistip.
Na taa trka prv pat vo Makedonija dojdoa stranci (na moj trosok). Kuncer, Gerov, Kozlikov.
- Prv orgnizirav (posle 27 godini pauza) kruzna vo Skopje. Prvite 4-5 godini SITE kruzni bea vo moja organizacija (vklucuvalci gi i na Camel).

A za skara nema problem. Javi mi kade ima gaga. Mi snema sredstva pa pomogni mi. Please ...

A sekako da go povtorime prvoto za koe imas pravo. Ne sum vozel trka. PRIZNAVAM. Tvoite deca treba da vozat, a jas, posto ti ne si sposoben, treba da im organiziram natprevari. Razbira se bez pomos na AMSM.

NE POCITUVAN VILI!!!
Prvo da se razbereme! Deka od tvojte organizacii na trki ti si KAR (kradenje pari) a za da vozis trki treba da vlozis pari,a od organiziranje trki ti samo pravis pari t.e krades od site!
A da ne bese HERZ ti nemase da znaes ni T od trki i zato sedi si miren da ne gi otvarame kartite,zatoa sto imam argumenti i fakti te molam ne izmisluvaj ne vistini za da si gi isperes grevovite i NE JADI BUREK JADI KOBASICI...!!! (dojdi kaj mojte deca na kobasici i jajca)

12-04-2007 02:19 AM
Vili
Junior Member
**

EDNO GOLEMO BLAGODARAM !!!

Ne znam na sto se dolzi, ama nekoj da mi se obraca rano po sabajle vo niedno vreme (ili e posle golema pijanka, ili pred odenje na niva), navistina mi godi. A i ne znam na sto se dolzese tolku vreme za odgovor. Da ne ti trebaa novi informacii ??? Pa javi se bratce, se ce ti objasnam (i nacrtam) ako treba.
Mnogu mi e zal sto ete bas jas morav da go dobijam Hertz kako sponzor. Izvini, nema vece taka da pravam, prvo ce ti gi ponudam tebe idnite sponzori.
A dodeka da se sluci toa, te molam donesi gi tie sto sum gi opljackal. Zarabotkata od trkite si e moja. Nema potreba da objasnuvam. Da znaes samo deka nemam "cepnato" od bugarskite fondovi i parite za manekenenki, a verojatno so samoto toa ne sum cepnal ni od tebe.

Mnogu ti blagodaram za kobasicite od tvoite deca, ama zemi si gi ti.

Jas si ostanuvam na skaricka ... po moznost gaga.

P.S. I ponatamu ne mi e jasno sto ti e poentata? Verojatno site sto organizirale natprevari se kradci? Taka? A organizatori ima mnogu malku !!!
Do sega: Vule, Mojso, Pajo, Bagan, Vili, Mujo i uste eden dvajca. Znaes deka od nabroenite samo Vule e aktiven (jas pokraj nego).

Da ne ti odgovara mozebi tvoite deca dogodina doma da sedat ???

12-04-2007 05:27 AM
Tomas
Junior Member
**

Tatkoto na trkacite!!! Wrote:

Vili Wrote:

Ama:

NE POCITUVAN VILI!!!
Prvo da se razbereme! Deka od tvojte organizacii na trki ti si KAR (kradenje pari) a za da vozis trki treba da vlozis pari,a od organiziranje trki ti samo pravis pari t.e krades od site!
A da ne bese HERZ ti nemase da znaes ni T od trki i zato sedi si miren da ne gi otvarame kartite,zatoa sto imam argumenti i fakti te molam ne izmisluvaj ne vistini za da si gi isperes grevovite i NE JADI BUREK JADI KOBASICI...!!! (dojdi kaj mojte deca na kobasici i jajca)

Stari sto ti e be?
Si se mrdnal neso...
Neznam zasto ako imate nesto da si kazete sto ne se vidite ova e sramota koj stigne da cita po forumov i da se frlaat crnila po sportot vo vreme koga e toa naj ne potrbno...
Barem od vas treba da se vidi nekoja zrelos i nie po mladite da naucime neto a vaka ne odime bas daleku
Pozdrav do dvajcata

12-04-2007 01:49 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Koj e TnT ke vidime naskoro.

p.s. denes ke se vidam so Mojso (si ima svoj nick) i ke vidime kakvi merki ke prezememe za neplakjanje na licenca

Forever #1

Igor Savic - Gonza
12-04-2007 02:07 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
k.k.
Member

Apsolutno se slagam so Tomas!!!
Konecno malku zrelost na forumov!!!
Sednete, napravete muabet i kazete si se sto imate, veruvam deka mozat da proizlezat mnogu konstruktivni razmisluvanja za sportot!

Bez ogled koj e Tnt sepak Mojso i Vili treba pocesto da si razmenuvaat mislenja bidejki i dvajcata se premnogu involvirani vo sportot.

This post was last modified: 12-04-2007 02:14 PM by k.k..

12-04-2007 02:09 PM
Tomas
Junior Member
**

Najnova inforamicija!!!
Sega zborev so Mojso i ne bil on pod toj nik "Tatkoto na trkacite"
taka da, se kazanoto mu paga vo voda!
eden moj perdlog da otvorime tema "prestavuvanje na nikovite" i sekoj eden sto pisuva da si se predstavi i vakvi raboti koga ke ni se pojavat da gi ignorirame maksimalno a ne da im vrakame i da im ja ispolnuvame sakanata cel.

12-04-2007 03:04 PM
Samanta
Member

Tomas Wrote:
Najnova inforamicija!!!
Sega zborev so Mojso i ne bil on pod toj nik "Tatkoto na trkacite"
taka da, se kazanoto mu paga vo voda!
eden moj perdlog da otvorime tema "prestavuvanje na nikovite" i sekoj eden sto pisuva da si se predstavi i vakvi raboti koga ke ni se pojavat da gi ignorirame maksimalno a ne da im vrakame i da im ja ispolnuvame sakanata cel.

SE SLAGAM! Predlagam autentifikacija na sekoj nov korisnik, odnosno verifikacija na clenot pred da mu se aktivira nickot. Vaka sedat kreteni i se zaebavaat so forumov.
Katz, prevzemi nekoi akcii !

12-04-2007 07:28 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Eve prezemena prva akcija.

TnT e banuvam poradi lazno pretstavuvanje (slika i podatoci na Mojso).
Istiot ima moznost za aktivacija na nickot, ako mi se javi anonimno (broj lesno ke najde) i potoa si gi izmeni laznite podatoci.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
12-04-2007 10:22 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kombe vo akcija Katz 8 362 10-15-2007 10:59 AM
Last Post: Vetre
  AKCIJA CISTO VODNO SHAKY 26 994 04-18-2005 09:47 AM
Last Post: SHAKY
  Akcija Katz 9 762 03-15-2005 09:54 AM
Last Post: agor

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend