Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 [2] 3 4 Next > Last »
ako hocete da budete "in", "cool"...
Author Message
Boshko
Member

Group: Registered
Status: Offline

ma vi ste ljudi samo ljubomorni!

hehe, zezam se, dosta toga i mene nervira, a najgore je kada ljudi drzhe duga svetla non-stop upaljena, pogotovu na raznim dzipovima i pikapima, oni su i ovako malo vishi i imaju jacha svetla, josh kada upali duga tachno oslepish, ne znash na shta da se skoncentrishesh.

a razumeo sam te edise, nego sam se i to zezao, pa vidish smajlije na kraju poruke Smile

Boshko
10-09-2003 08:31 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Boshko Wrote:
ma vi ste ljudi samo ljubomorni!

hehe, zezam se, dosta toga i mene nervira, a najgore je kada ljudi drzhe duga svetla non-stop upaljena, pogotovu na raznim dzipovima i pikapima, oni su i ovako malo vishi i imaju jacha svetla, josh kada upali duga tachno oslepish, ne znash na shta da se skoncentrishesh.

a razumeo sam te edise, nego sam se i to zezao, pa vidish smajlije na kraju poruke Smile

ma znam.. Smile nego da pojasnim

Quote:
...a tek LED ventili za gume...

to ej novo za mene Smile))) kako to izgleda mogu misliti...

Quote:
neonska svjetla ispod auta

pa to zavisi kako je napravljeno i na kojem autu.. Recimo te svjetlece dioce za brizglacie u stvari bi trebale da se stve ispod motora ili auta.. samo sto se neko zezno pa provali foru na brizglaicima sto je pravo blesavo jer ja mislim da smeta i vozaci koliko i drugim ucesnicima u saobracaju..

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
10-09-2003 08:46 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Boshko
Member

LED na prskalicama za brisache ne smetaju vozachu kola koja ih ima, jer su uperene napred - vecjina koju sam video chak i ne vidish sa vozacheve pozicije. Problem nastaje kada su suvishe jake pa drugim vozachima pravo u ochi idu (primer Edis Smile )

Shto se tiche neonki ispod kola, meni barem ne smetaju, jer osvetljuju put, ne idu u ochi. Isto tako i za one na vntilima za gume, ne smetaju, samo to je chist kich - ako imash dobar i brz auto shto bi ga propastio sa svetlima koja ti ne trebaju, a ako ti je auto sranje onda je josh gore shto se pravish da je neshto a u stvari nije...

Boshko
10-09-2003 08:56 PM
chimera
Posting Freak

Ma ja to ne kontam, ili imas jurilicu (automobil) ili imas prevozno sredstvo...ako imas jurilicu...zna se sta se moze stavit sta ne...ako ima prevozno sredstvo...ne mozes od govneta pitu pravit...

moj drug ima GTD sa 205/15 gumama pa to je auto ko crknuto...a jos smjesno izgleda...70 magaraca na tolikim tockovima...zamislite fijaker sa gumama od kamiona... Laughing

i fakat vise ne kontam raju...uvrnuti pragovi, spojleri...a ono stekce li stekce...ja svom kad sve to skinem opet je dvije klase bolji...sto je i cijena kad je bio nov rekla...

10-09-2003 09:41 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Boshko
Member

To je ista filozofija kao ljudi koji samo znaju da ukljuche kompjuter i igraju igrice pa uzmu pa stave neonsko svetlo unutra, prozirno kucjishte, ovo ono... shmikeri koji misle da znaju u chemu je poenta zanimanja/sporta.
Znam ljude koji svoj auto sredjuju samo da bi navukli zhenske, i shto je najgore to uspeva, nikad tako nisko ne bih spao (a pogotovu ne da se petljam sa sponzorushama)... shta cjesh, idioti. vazhno je da ima ljudi koji znaju shta zapravo vredi, shteta je kada ispadne da smo undergorund

Boshko
10-10-2003 05:02 AM
Rujo
Member

Teško je pronicnuti i odgonetnuti mentalni sklop balkanskog emancipovanog papka.

Kad smo već kod kičastih điđa čemu služi ona naljepnica na poklopcu rezervoara što liči na sporski poklopac?

Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED

http://www.4x4.ba
10-10-2003 05:19 AM
Boshko
Member

veruj mi nisu samo takvi na balkanu, josh su gori ovde gde je takva zabava relativno jeftinija

a shto se tiche nalepnice, pa zar nisi znao da ti to:
- daje josh 10 konja
- brzhe se puni rezervoar
- bolje lezhi auto u krivini

Very Happy

Boshko
10-10-2003 05:24 AM
Sike
Posting Freak

Naljepnica ti služi za bolji raspored težine.

SRCBL
10-10-2003 06:37 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

a ja mislio da je oto za satelitsku navigaciju Laughing

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
10-10-2003 09:39 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Lage- alijas240Z Wrote:
a ja mislio da je oto za satelitsku navigaciju Laughing

refleksira sigal za satelit i tako te satelit nadje i kaze ti putem GPRS gdje se tacno nalazis na mapi Laughing

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
10-10-2003 09:43 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  hocu da fotografisem auta.... shock 19 569 09-02-2008 08:02 PM
Last Post: Herbie
Driving šta da se kupi TareO_prosti 11 636 08-15-2008 06:51 PM
Last Post: Travnicki Nocni Setac
  Alfa 147 malo pomoci ako moze! CMF 3 542 08-08-2008 06:56 AM
Last Post: pajero1987
  da nas nikad ne uhvate Faruk 22 1,428 02-11-2008 04:09 PM
Last Post: sadik007
  majstor da zeljepi nebo (krov platno) ?? sadik007 8 263 02-07-2008 07:01 AM