|
ako hocete da budete "in", "cool"...
|
| Author |
Message |
Boshko
Member

Group: Registered
Status:
|
ma vi ste ljudi samo ljubomorni!
hehe, zezam se, dosta toga i mene nervira, a najgore je kada ljudi drzhe duga svetla non-stop upaljena, pogotovu na raznim dzipovima i pikapima, oni su i ovako malo vishi i imaju jacha svetla, josh kada upali duga tachno oslepish, ne znash na shta da se skoncentrishesh.
a razumeo sam te edise, nego sam se i to zezao, pa vidish smajlije na kraju poruke
Boshko
|
|
| 10-09-2003 08:31 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ma vi ste ljudi samo ljubomorni!
hehe, zezam se, dosta toga i mene nervira, a najgore je kada ljudi drzhe duga svetla non-stop upaljena, pogotovu na raznim dzipovima i pikapima, oni su i ovako malo vishi i imaju jacha svetla, josh kada upali duga tachno oslepish, ne znash na shta da se skoncentrishesh.
a razumeo sam te edise, nego sam se i to zezao, pa vidish smajlije na kraju poruke 
ma znam.. nego da pojasnim
...a tek LED ventili za gume...
to ej novo za mene ))) kako to izgleda mogu misliti...
neonska svjetla ispod auta
pa to zavisi kako je napravljeno i na kojem autu.. Recimo te svjetlece dioce za brizglacie u stvari bi trebale da se stve ispod motora ili auta.. samo sto se neko zezno pa provali foru na brizglaicima sto je pravo blesavo jer ja mislim da smeta i vozaci koliko i drugim ucesnicima u saobracaju..
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-09-2003 08:46 PM |
|
 |
Boshko
Member

Status:
|
LED na prskalicama za brisache ne smetaju vozachu kola koja ih ima, jer su uperene napred - vecjina koju sam video chak i ne vidish sa vozacheve pozicije. Problem nastaje kada su suvishe jake pa drugim vozachima pravo u ochi idu (primer Edis )
Shto se tiche neonki ispod kola, meni barem ne smetaju, jer osvetljuju put, ne idu u ochi. Isto tako i za one na vntilima za gume, ne smetaju, samo to je chist kich - ako imash dobar i brz auto shto bi ga propastio sa svetlima koja ti ne trebaju, a ako ti je auto sranje onda je josh gore shto se pravish da je neshto a u stvari nije...
Boshko
|
|
| 10-09-2003 08:56 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ma ja to ne kontam, ili imas jurilicu (automobil) ili imas prevozno sredstvo...ako imas jurilicu...zna se sta se moze stavit sta ne...ako ima prevozno sredstvo...ne mozes od govneta pitu pravit...
moj drug ima GTD sa 205/15 gumama pa to je auto ko crknuto...a jos smjesno izgleda...70 magaraca na tolikim tockovima...zamislite fijaker sa gumama od kamiona...
i fakat vise ne kontam raju...uvrnuti pragovi, spojleri...a ono stekce li stekce...ja svom kad sve to skinem opet je dvije klase bolji...sto je i cijena kad je bio nov rekla...
|
|
| 10-09-2003 09:41 PM |
|
 |
Boshko
Member

Status:
|
To je ista filozofija kao ljudi koji samo znaju da ukljuche kompjuter i igraju igrice pa uzmu pa stave neonsko svetlo unutra, prozirno kucjishte, ovo ono... shmikeri koji misle da znaju u chemu je poenta zanimanja/sporta.
Znam ljude koji svoj auto sredjuju samo da bi navukli zhenske, i shto je najgore to uspeva, nikad tako nisko ne bih spao (a pogotovu ne da se petljam sa sponzorushama)... shta cjesh, idioti. vazhno je da ima ljudi koji znaju shta zapravo vredi, shteta je kada ispadne da smo undergorund
Boshko
|
|
| 10-10-2003 05:02 AM |
|
 |
Rujo
Member

Status:
|
Teško je pronicnuti i odgonetnuti mentalni sklop balkanskog emancipovanog papka.
Kad smo već kod kičastih điđa čemu služi ona naljepnica na poklopcu rezervoara što liči na sporski poklopac?
Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED
http://www.4x4.ba
|
|
| 10-10-2003 05:19 AM |
|
|
Boshko
Member

Status:
|
veruj mi nisu samo takvi na balkanu, josh su gori ovde gde je takva zabava relativno jeftinija
a shto se tiche nalepnice, pa zar nisi znao da ti to:
- daje josh 10 konja
- brzhe se puni rezervoar
- bolje lezhi auto u krivini
Boshko
|
|
| 10-10-2003 05:24 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Naljepnica ti služi za bolji raspored težine.
SRCBL
|
|
| 10-10-2003 06:37 AM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
a ja mislio da je oto za satelitsku navigaciju
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 10-10-2003 09:39 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
a ja mislio da je oto za satelitsku navigaciju 
refleksira sigal za satelit i tako te satelit nadje i kaze ti putem GPRS gdje se tacno nalazis na mapi
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-10-2003 09:43 PM |
|
 |
|
|