Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Ako vam je auto nestalo u ratu mozda je ovde???
Author Message
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Online
Hissyfit8wr  Ako vam je auto nestalo u ratu mozda je ovde???

Ne mogu vjerovati...

"Tuđe nećemo, svoje ne damo": Vlade Republike Srpske prodaje automobile iz ratnog plijena!

Nakon pismenog odobrenja koje treba da dobije od Vlade Republike Srpske, Republička direkcija za robne rezerve sastaviće komisiju koja će organizovati licitaciju za prodaju automobila iz ratnog plijena, potvrdio je direktor Direkcije za robne rezerve RS Radovan Samardžija.

Sudski vještaci, kaže Samardžija, procijenili su da je vrijednost automobila iz takozvanog ratnog plijena, zavisno od modela i starosti, od 50 i 100 do 1.000 i 2.000 maraka. Novac od njihove prodaje biće raspoređen kako to odluči Vlada RS, piše srbijanski "Blic".

Samardžija je rekao da su ova vozila u posjedu Direkcije za robne rezerve od 1998. godine, kao i da "uprkos terminu "ratni plijen" automobili nisu nikome oduzeti niti oteti, već se radi o napuštenim automobilima iz ratnog perioda, a koja su uskladištena jer ih niko nije tražio".

"Automobile smo davali na privremeno korištenje institucijama RS koje su bile dužne i da ih servisiraju. Međutim, pošto sve ima svoj vijek trajanja, vozila su nam vraćena jer su već starija od 20 godina, pa se ni njihovo održavanje ne isplati", objašnjava Samardžija.

On ističe da su automobili u skladištu "Žitoprometa" u Prijedoru koje bi ove godine trebalo da bude zatvoreno.

"Suština je da zakup skladišta za vozila plaćamo 1.000 KM mjesečno, a ona skoro da nemaju nikakvu vrijednost jer je riječ o starim i havarisanim automobilima. Zbog toga sam i Vladi predložio da ih prodamo kako bismo smanjili troškove i zatvorili skladište koje nam nije potrebno", ističe Samardžija.:palizaconsilla7eo:

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
01-20-2008 11:46 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status: Offline
RE: Ako vam je auto nestalo u ratu mozda je ovde???

*ebo te, moram ovo drugu rec, njemu je u ratu nestala nova golf dvojka, pred sami rat nova kupljena.

Just be... Dead Like Me!
01-20-2008 12:11 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hybrid
Posting Freak

kako kazu havarisana auta....nisu sigurno otimali havarisana u ratu cccc

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
01-20-2008 01:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

nisu, al su ih oni u medjuvremenu doveli u to stanje...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
01-20-2008 01:44 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Ili, kao što kaže reklamni slogan za crnogorsko primorje: "Dođite kod nas, Vaš auto je već ovdje!" Smile

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
01-21-2008 06:48 AM
pajero1987
Posting Freak

A meni se hvali jedan RS sluzbenik kako je u ratu vozio "ratni plijen" Golfa II i na granici ga vratili jer je auto ukradeno. naravno granica bila prema Srbiji i samo ga vratili nikome nije na um palo da zapljeni vozilo i vrati vlasniku...ccccc

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
01-21-2008 08:27 AM
poKle
Senior Member

Uff mozda ima tu kakvih premium vozila Smile
Bogami, sta znaju oni sta vozaju...
Nebi to bilo lose pogledati...
Licitacije su uvijek zanimljive Smile

01-21-2008 07:45 PM
pajero1987
Posting Freak

Aha mozda ima jos onih dvojki GT Relly...ili kako vec sto ima nas Nele...a gdje je on???

01-21-2008 08:35 PM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

da je tu vala sta probrat od ekskluzivnijih, poput BMW-a il Mercedesa, pa uzet za male pare i sredit...jer sace oni uskoro u oldtimere...Very Happy

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
01-21-2008 08:58 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

I s užitkom ga vozat' do prve registracije, ako ti ga ranije ne zaplijene. Hvala lijepo, tuđe mi ne treba.

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
01-22-2008 06:16 AM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  opljackan - Ferrari sat ako vidite. Edis Jasarevic 7 303 10-13-2008 03:20 PM
Last Post: PITAROZDER
  ZG Auto Show 08 Civic 16V 40 1,372 03-15-2008 01:26 PM
Last Post: ajdin_ze
  Trebao je reci BILA oprema... pajero1987 4 238 02-19-2008 08:15 PM
Last Post: poKle
Icon_question Sretna nova, onima koji je slave :) Civic 16V 18 537 01-01-2008 02:42 PM
Last Post: MersauX
  nek je sretan poKle Faya_M5 27 704 12-17-2007 11:51 PM
Last Post: poKle

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: