|
ALARMANTNO: INA PUMPE NAS PLJACKAJU !!!
|
| Author |
Message |
Liquid Yellow
Member

Group: Registered
Status:
|
Ko sad bazdira, privatna firma ili inspektor? Malo si nedorecen. Ja sam napisao kako stoji u Zakonu a to sta se radi u ovoj nasoj lopovskoj drzavi je totalno druga stvar !!! Raspitaj se malo pa onda postaj drug. Bez ikakve uvrede .
|
|
| 07-23-2004 12:34 PM |
|
 |
bmw
Junior Member

Status:
|
Ove godine ja nisam vidio nikog ko bi mogao biti iz F. zavoda za mje.st. i int.vl. Osoba koja je skidala stare(proslogodisnje) naljepnice i lijepila nove bila je obucena u radni kombinezon delta-petrola.Ta ista osoba je radila sve sto je do prosle godine radio inspektor (tako su ga oslovljavali).Dosao je sa vozilom navedene firme u kojem su bili svi potrbni inst. za bazdarenje(menzure od 10 l , 50 l i 100 l , alat itd ).Ko je i sta je stvarno ne bih znao reci.
A sto se tice odvrtanja/zavrtnja pipe, boga mi je dobro stego(on licno) jer je komentar bio: ´ovo je previse´. 1 lit. na 1000 lit. tako da je zapipi na 0,2 lit. na 1000 lit.
Samo da kazem da je proslogodisnji inspektor koristio samo olovku i papir a ovaj od srafcigara,okastih i viljuskastih kljuceva, klijesta za blomb. da bi na kraju zavrsio plajvazom i hartijom
|
|
| 07-23-2004 04:45 PM |
|
 |
bmw
Junior Member

Status:
|
Danas sam se raspitao jesam li nesto izostavio ili pogresno vidio u vezi bazdarenja.Odgovor je bio da sam izostavio Federalnog inspektora koji se pojavio malo kasnije (8h nakon bazdarenja), i koji je napravio zapisnik na osnovu onog kojeg je napravio ´strucnjak´ delta petrola.Znaci mogao je i da ne dodje i taj zapisnik napravi u kancelariji.
|
|
| 07-24-2004 05:57 PM |
|
|
Liquid Yellow
Member

Status:
|
Nije ni cudo sto nam drzava propada...ccc
|
|
| 07-26-2004 06:24 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Danas sam se raspitao jesam li nesto izostavio ili pogresno vidio u vezi bazdarenja.Odgovor je bio da sam izostavio Federalnog inspektora koji se pojavio malo kasnije (8h nakon bazdarenja), i koji je napravio zapisnik na osnovu onog kojeg je napravio ´strucnjak´ delta petrola.Znaci mogao je i da ne dodje i taj zapisnik napravi u kancelariji.
Ovo je uobicajeno.
Pazi sad...

Iveco daily, 3 sata ujutro. Kombi kupljen prije mjesec dana, nije ni sva folija skinuta s kontrolne table. Krecem sa mamom u Beograd.
Benzinska pumpa PETROL, gospodin pumpadzija ladno u rezervar natoci 6 litara vise nego sto je po fabrickom prospektu velicina rezervara a jos se nije bila "upalila benzinska". Kako to ??? Vidite, znaci ne lazemo svi. Kradu nas mamu im prokletu..................
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 07-30-2004 03:01 PM |
|
 |
|
|