Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
ALARMANTNO: INA PUMPE NAS PLJACKAJU !!!
Author Message
Liquid Yellow
Member

Group: Registered
Status: Offline

Ko sad bazdira, privatna firma ili inspektor? Malo si nedorecen. Ja sam napisao kako stoji u Zakonu a to sta se radi u ovoj nasoj lopovskoj drzavi je totalno druga stvar !!! Raspitaj se malo pa onda postaj drug. Bez ikakve uvrede Wink.

07-23-2004 12:34 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
bmw
Junior Member
**

Ove godine ja nisam vidio nikog ko bi mogao biti iz F. zavoda za mje.st. i int.vl. Osoba koja je skidala stare(proslogodisnje) naljepnice i lijepila nove bila je obucena u radni kombinezon delta-petrola.Ta ista osoba je radila sve sto je do prosle godine radio inspektor (tako su ga oslovljavali).Dosao je sa vozilom navedene firme u kojem su bili svi potrbni inst. za bazdarenje(menzure od 10 l , 50 l i 100 l , alat itd ).Ko je i sta je stvarno ne bih znao reci.
A sto se tice odvrtanja/zavrtnja pipe, boga mi je dobro stego(on licno) jer je komentar bio: ´ovo je previse´. 1 lit. na 1000 lit. tako da je zapipi na 0,2 lit. na 1000 lit.

Samo da kazem da je proslogodisnji inspektor koristio samo olovku i papir a ovaj od srafcigara,okastih i viljuskastih kljuceva, klijesta za blomb. da bi na kraju zavrsio plajvazom i hartijom

07-23-2004 04:45 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bmw
Junior Member
**

Danas sam se raspitao jesam li nesto izostavio ili pogresno vidio u vezi bazdarenja.Odgovor je bio da sam izostavio Federalnog inspektora koji se pojavio malo kasnije (8h nakon bazdarenja), i koji je napravio zapisnik na osnovu onog kojeg je napravio ´strucnjak´ delta petrola.Znaci mogao je i da ne dodje i taj zapisnik napravi u kancelariji.

07-24-2004 05:57 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Liquid Yellow
Member

Nije ni cudo sto nam drzava propada...ccc

07-26-2004 06:24 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

Group: Banned

bmw Wrote:
Danas sam se raspitao jesam li nesto izostavio ili pogresno vidio u vezi bazdarenja.Odgovor je bio da sam izostavio Federalnog inspektora koji se pojavio malo kasnije (8h nakon bazdarenja), i koji je napravio zapisnik na osnovu onog kojeg je napravio ´strucnjak´ delta petrola.Znaci mogao je i da ne dodje i taj zapisnik napravi u kancelariji.

Ovo je uobicajeno.

Pazi sad...

Iveco daily, 3 sata ujutro. Kombi kupljen prije mjesec dana, nije ni sva folija skinuta s kontrolne table. Krecem sa mamom u Beograd.

Benzinska pumpa PETROL, gospodin pumpadzija ladno u rezervar natoci 6 litara vise nego sto je po fabrickom prospektu velicina rezervara a jos se nije bila "upalila benzinska". Kako to ??? Vidite, znaci ne lazemo svi. Kradu nas mamu im prokletu..................

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
07-30-2004 03:01 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  da nas nikad ne uhvate Faruk 22 1,456 02-11-2008 04:09 PM
Last Post: sadik007
  Nas apsurd goran16v 19 558 01-21-2008 02:54 PM
Last Post: airman1
  veličina brojeva na reg. tablici tataratira 2 209 07-27-2007 04:09 AM
Last Post: tataratira
  Mašina, ima li gdje? prelude za lude 18 592 06-07-2007 07:27 AM
Last Post: sadik007
  Da li neko radi kod nas: powdercoating (ili plastifikacija?) dsimic 10 670 02-20-2007 07:55 AM
Last Post: dsimic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: