Post Reply  Post Thread 
Alfa Mi.To.
Author Message
S-H-E-F
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Alfa Mi.To.

NAKON nebrojenih najava Alfa Romeo konačno izlazi sa službenim informacijama vezanim uz kompaktni novitet.

Suprotno očekivanjima, Alfa Junior nosi ime Mi.To, kao poveznicu dva, za Alfu, bitna talijanska grada. Radi se o Milanu, gradu u kojem je utemeljen dizajn automobila, te Torinu, gdje će se novitet proizvoditi. U svakom slučaju, Mi.To je prvi Alfin novitet nakon prelijepe Alfe 8C Competizione. Kao što se i očekivalo, Alfa Romeo je po pitanju dizajna opet našao dobitnu formulu.Djelomično inspiriran prije spomenutom ljepoticom, Mi.To preuzima brojna estetska rješenja. Prije svega to je oblik bočnih staklenih površina, a potom i prednjica vozila s prepoznatljivim dizajnom svjetala. Ista stvar ponavlja se i straga gdje u oči upadaju dopadljivo osmišljena svjetla s LED tehnologijom i krom obrubom.

Nadalje, Alfa Romeo garantira vrhunski stil u kabini, ali i visok stupanj kvalitete. Mi.To je sportski kompakt naglašenih premium gena, a na tržištu ga očekuje brojna konkurencija, počevši već od Minija.Stoga je za očekivati da se će se Alfa doista potruditi ponuditi kvalitetna rješenja koja traju. Uostalom, u originalnost i atraktivnost nitko ni ne sumnja.

Dinamični Mi.To u duljinu mjeri 406 cm, širok je 172 cm i visok 144 cm, a koristi osnovu Fiatovog Grande Punta. Zvuči odlično, kao i podatak kako najmanja Alfa u pogledu tehnologije ničim nije zakinuta u odnosu na veću braću. U prilog tomu ide Alfin DNA sustav i serijski ESP, kao i četiri potentna motora. Kao i kod nove Delte, svi odreda su turbinski potpomognutiPočetak ponude činit će motori u rasponu snage od 90 do 155 KS, a kasnije će se ponuda proširiti novim motorima. Osim 1.8 benzinca snažnog oko 180 KS, prava poslastica će biti GTA izvedba pogonjena turbo-benzincem snažnim oko 230 KS.

MiTo će premijerno biti predstavljen u lipnju, dok se dolazak na europsko tržište očekuje već u srpnju!

http://index.hr/images2/AR_MiTo_02G.jpg
http://index.hr/images2/AR_MiTo_03G.jpg
http://index.hr/images2/AR_MiTo_01G.jpg

"B"ayer-"M"otor-"W"erke

03-15-2008 08:17 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
RE: Alfa Mi.To.

Mi.To moze biti sinonim i za Mito i Korupcija Smile

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-15-2008 08:49 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

MI TO bekrijo , ma nema sta SEFe imas 10 za post

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
03-15-2008 11:20 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
nigrutin
Member

Group: Registered

covjece cudovista ulazi mi pod kozu

04-08-2008 08:49 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Alfa Romeo Spider Limited Edition Fele 1 151 05-07-2008 03:13 PM