nasao sam u hrvatskoj firmu. Imaju prodavnice u Zadru i u Zagrebu. Sljedece pitanje Ko ima na forumu iz Zadra ili Zagreba, da skokne do prodavnice poslije praznika i da se malo raspita?
za Alfu 147 2.0 selespeed
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
ALFA RULS kaki lexusi zna se ko je guja na cesti. Edise ev ja sam rodzaka u italiji zamolio da provjeri koliko je ovo cudo jer i ja imam alfu pa ce mo vidjet kad javi koliko je javnut cu i tebi. Ovi klipovi su ti stari extra.Samo ako stavis ovaj supersprint ima da komsije znaju i kad krenes negdje i kad dodzes samo ce ti sve na kamaru naravno kad dodzes u 3 ujutro kuci al zvuk je samo taki
O.K. javni kada dobijes odgovor od njega.
hvala
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
ALFA RULS kaki lexusi zna se ko je guja na cesti. Edise ev ja sam rodzaka u italiji zamolio da provjeri koliko je ovo cudo jer i ja imam alfu pa ce mo vidjet kad javi koliko je javnut cu i tebi. Ovi klipovi su ti stari extra.Samo ako stavis ovaj supersprint ima da komsije znaju i kad krenes negdje i kad dodzes samo ce ti sve na kamaru naravno kad dodzes u 3 ujutro kuci al zvuk je samo taki
nemojte lupati gluposti...alfa???
prvo ovaj mladic ocigledno nezna da vozi 200ku
drugo to su 2 klase automobila po gabaritima
trece is200 drzi rekor u svojoj klasi u ninburgu
cetvro kad god de god oderem alfu ostanu samo tockici
da se razumemo volim i ja alfu ali... manite se gluposti
HHEHEHEH bas mi je zao ovih lexsusa nisu kompetentni inace ALFAMA , al hajd eto inace da su neka auta nebi se slepali mercedesu i kupovali od njih sve moguce samo sto nisu nazalost ni do koljena mercu a kamoli da se ganjaju sa alfama pa brate zna se ko je guja na cesti , ja mislim da bi te edis mogo gledat samo u retrovizoru jer njegova je lafa pravo ljuta stari
HHEHEHEH bas mi je zao ovih lexsusa nisu kompetentni inace ALFAMA , al hajd eto inace da su neka auta nebi se slepali mercedesu i kupovali od njih sve moguce samo sto nisu nazalost ni do koljena mercu a kamoli da se ganjaju sa alfama pa brate zna se ko je guja na cesti , ja mislim da bi te edis mogo gledat samo u retrovizoru jer njegova je lafa pravo ljuta stari
??? mercedes nema ovde sta da trazi (u ovoj klasi ) nekad sam vozio 190e 16v i to je ljuta guja iz 1987!!!
vidi se da nemas pojma u cemu pricas... raspitaj se malo o is200 http://www.lexusownersclub.co.uk
sto se tice alfe ja licno obozavam alfu i hteo sam jednu al ovo je mnogo bolje sto se tice konfora i funkcionalnosti , svako ima svoje
ko bi koga gledao u retrovizor to cemo mozda jednom probati
pozdrav! svima koji kola svoja ljube hehe
Ej stari mogu ti reci meni se vise svidza ova engleska trava iza kipa , ali nista se ti meni nesikiraj nabavicu ja tebi vake trave da lijepo sebi posijes onde iza radione a sto se tice kipa ebiga brate to valja nedze maznut -maznut ce mo ovog sa slike smo ce mo ga prefarbaut u crno da ovi neskuze da smo im maznuli konja sa slike ej konj ce se zvat grom znas ono ko cecin hehehehe