[color=blue]Ovu sam temu morala otvoriti jer ludim za ovim auticem Alfa Romeo Mi.To.
Super mala Alfa svakako je jedan od najlijepših mini automobila za mene
talijanske su macchine naveliko postale poznate zbog sjajnog izgleda iza kojeg su mahom stajali vrhunski automobilski dizajneri. A s novim modelom Mi.Tom, Alfa nastavlja tradiciju lijepih, sexy automobila, pa makar i u malom pakiranju.
Ime Mi.To vrlo je značajno za Alfa Romeo, budući da je odabrano kao znak povezice s dubokim korijenima između prošlosti i budućnosti marke: između Milana, grada dizajna koji je pretočio dizajnersko riješenje u ovo što je taj automobil danas, i Torina, u kojem će se odvijati industrijska proizvodnja.
Mi.To je prvi automobil koji će se izrađivati od modela 8C Competizione, ikone stila i tehnologije marke Alfa Romeo, od kojeg je i posudio neke osnovne karakteristike: osobit oblik bočnih stakala bez okvira, motiv ispupčenja po kojem se ističe obloha prednjeg branika, oblik prednjih svjetala i LED stražnja svjetla. Prednja i stražnja svjetla imaju još jednu osobitost: okvir različitih oblika obrade materijala i boja za postizanje ultra elegantnog efekta “obrva” koji naglašavaju eleganciju i agresivnost automobila.
Mi.To je dugačak 4.06, visok 1.44 metra I širok 1.72 metra.
Mi.To osigurava pravu Alfa Romeo sportsku vožnju, sa ovjesom koji ima svojstvo kontrakcije – standardno za sve modele opreme i motora – koji značajno smanjuje mogućnost prevrtanja i osigurava maksimalnu aktivnu, pasivnu i preventivnu sigurnost: VDC sistem za nadzor stabilnosti vozila u osnovnoj opremi i konstrukcija karoserije koja je napravljena tako da već zadovoljava buduće standarde za EuroNCAP testiranja. U pripremi je i snažna verzija s motorom snage preko 200 KS. [/color]
malo bogatasa posjeduje svoju imovinu-imovina njih posjeduje!
Mi.To, Mi.To bekrijo....Ljepotica na cesti nema dalje...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
J.C.
hahaha..ovaj tekst mi odnekud poznat...deja vu!? hehehe