|
Alkohol za volanom...
|
| Author |
Message |
Francuz
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Alkohol za volanom...
Radi se o djevojci koja je "prezivjela" saobracajni udes u kojem su dva njena prijatelja izgubila zivot.Vatrogasci su je uspjeli izvuci iz zapaljenog vozila sa preko 60% opekotina.Imala je 40 tak operacija.Svaki dan bolovi postaju sve jaci i ni ljubav koju dobija od bliznjih joj ne moze pomoci.Nista od toga joj ne bi trebalo jer da je momak koji je popio par piva vise bio savjesniji ona bi i danas izgledala kao nekada i zivjela sretan zivot, imala prijatelje koji su nestali taj dan...Njena zelja je da sa ovim spotom ZAMOLI one koji konzumiraju alkohol , ne ponove istu stvar na nekom drugom ...
link
Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 660TFM
Garmin Nuvi 760T
|
|
| 11-22-2007 09:10 AM |
|
|
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
RE: Alkohol za volanom...
Nije link uredu.A gledao sam ovo i na tv-u.Stvarno zalosno.
Licno sam puno prijatelja izgubio zbog tog alkohola i ne samo ja nego svi mi.
Vise puta licno imao tezih udesa zbog nesavjesnih vozaca u alkoholiziranom stanju i cak jednom cudom ziv ostao.Zato me nerviraju ovi sto traze savjete i jos kontaju da su mangupi sto su pijani vozili 100 kroz grad.
I ja popijem ali sam lekciju naucio a naucio je i RAINMAN samnom.
Ostavimo auta na parkingu pred kafanom i taxi i kuci.
AKO VEC PIJETE I NEMATE GRANICU BOLJE 5KM ZA TAXI NEGO NOVCANA KAZNA I ODUZIMANJE VOZACKE ILI NEDAJ BOZE NESRECA I SMRTNI SLUCAJ.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 11-22-2007 09:26 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Alkohol i volan ne idu zajedno...neki svate na laksi neki na tezi nacin...sve je do covjeka. Ovo je vec bilo...cura upis ljepote...sada...i zauvjek samo "predmet" na medicini...cccc
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-22-2007 09:31 AM |
|
|
Francuz
Senior Member

Status:
|
Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 660TFM
Garmin Nuvi 760T
|
|
| 11-22-2007 09:36 AM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Potpisujem, nemoze se pit i vozit, i sam sam nedavno platio kaznu jer sam cugno dvije pive a ipak sam savjesan vozac znaci nedivljam, ali jaran mi je dobar zaljepio u alkoholiziranom stanju u kamion na autoputu i danas je hendikepiran, znaci ovo je jos jedan apel ne pijete ako ce te vozite
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 11-22-2007 10:26 AM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Za vožnju sa više od tri pića bih permanentno oduzeo dozvolu. Bez milosti.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 11-22-2007 10:50 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 11-22-2007 11:00 AM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Ma ovdje kod nas 90% raje se nacuga pogotovo za praznik i hajmo opleti po gasu, svaki praznik obavezno neko pravo zaljepi i opet kad dodze praznik i vikend hajmo opet
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 11-22-2007 11:04 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
meni se par puta desilo da opalim po gasu kad sam pripit, i to me samo tako ponese i ne mogu da se zaustavim
i dalje odem u grad i popijem par piva, dohvati me malo, ali strogo polako vozim i ne dozvoljavam sebi taj luxuz da me ponese drustvo, pesma, neki primach i da stisnem gas, jer sam svestan koliko mi otupe refleksi
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 11-22-2007 11:17 AM |
|
|
basake
Posting Freak

Status:
|
bolje joj je da je nema.Uzas..
"Ja popijem ali ne divljam, ne pritiscem gas".Ma pustite to momci, to je vase subjektivno zapazanje.Varate sami sebe i opravdavate voznju pod alkoholom,ispade, ja se mogu kontrolisati i zato mogu da popijem.Ali to nije tako jednostavno.U alkoholiziranom stanju je koncetracija i percepcija znatno oslabljena sto je glavni uzrok nesreca.Nesto cega niste svjesni.
ma ni piva
|
|
| 11-22-2007 04:25 PM |
|
 |
|
|