|
alonso prvi schumacher drugi
|
| Author |
Message |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Re: alonso prvi schumacher drugi
Re: alonso prvi schumacher drugi
alonso je lud
Ne valja ti naslov sefe.
Treba si da stavis MS trup (to ti dodje panj valjda kod vas)
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 04-03-2005 12:14 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
I pobjedi Renault, ovi moji McLarenovci su zadovoljili a smrdljivi Ferari je "total schaden" hehehe jes mi draaagooo
|
|
| 04-03-2005 12:16 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
ja vid ovih dusmana 
najludji je ubjedljivo de la rosa, svaka mu cast fakat....
al schumi will rise again saaaamo polako
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 04-03-2005 12:31 PM |
|
|
GhostDog
Junior Member

Status:
|
|
| 04-03-2005 12:35 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Pedro je lud.
|
|
| 04-03-2005 01:52 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Pedro je legenda ! Bolje on nego Montoya ! Ima srca nema sta
|
|
| 04-03-2005 02:02 PM |
|
|
Smokey
Member

Status:
|
In the post race press conference eventual winner Fernando Alonso actually said that he thought the Ferrari was faster than his Renault.
Ovo je sa oficijalne stranice F1 jos kad srede pouzdanost u cemu su uvjek i bili maheri nece vas bit ni na mapi!!!
|
|
| 04-03-2005 02:50 PM |
|
 |
Haris
Member

Status:
|
Pa u svakom slučaju je Ferrari pokazao da je njihov bolid u potpunosti konkurentan Renaultu i ostalima.Kao što i kažeš, dok ga još malo istestiraju i srede sve oko pouzdanosti u čemu su uvijek bili dobri u San Marinu očekujem pobjedu.
Inače, Renault ovom utrkom nije dokazao ništa posebno, Toyota teško da može konkurisati njima, pa da je Schumi ostao u utrci kladim se da bi gledali još 50% uzbudljiviju utrku(ako ga nebi preletio itd.).No odustao je, ali je meni bar drago sada kad znam da imaju VEOMA brz bolid i čim ga još malo dotjeraju korz ove tri sedmice pauze, ČUVAJTE SE!
Drago mi je radi Toyote, nisam ja džaba prije sezone govorio da će ljudi biti dobri, a isto tako nisam džaba govorio da će Ferrari imati problema.(no naravno, ne toliko da neće osvojiti šampionat 8) 8) )!
Čestitke Renaultu na pobjedi, ali mislim da ste se malo uzdigli, kao da je 16 utrka sezone a ne 3.
Pozdrav svima!!
A posebno svima Ferrarijevcima. FORZA FERRARI
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 04-03-2005 03:50 PM |
|
 |
Haris
Member

Status:
|
Samo još nešto, jeli Edis tokom prijenosa, kada je De la Rosa izasao iz boxa, pa ispred njega ili iza ne znam tacno, je bio neki bolid u borbi za tu poziciju, rekao "Da, sada _neki_vozac_ ima prednost nad De la Rosom jer je potrebno malo vremena da Pedrine gume dosegnu radnu temperaturu"
Izvinjavam se ako ovo nije istina, a ako jeste može li objašnjenje te rečenice!
I zanima me da li je ovaj bolid kojim je vozio De la Rosa i motor u njemu, hoce li ga koristiti Montoya kad se vrati ili je De la Rosa dobio bolid s kojim moze raspaliti i derati motor koliko hoce?
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 04-03-2005 03:55 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
de rosa ce vjerovatno voziti i narednu trku.
Mislim da sam rekao za gume ne nakon odlaska u boks nego nakon izlijetanja De la Rosse.
Ove godine se desi da nakon i najmanjeg izleta van staze perofmanse guma naglo padnu i njihova temperatura. Pogotovu ako se predje preko trave,a de la rossa je posisao nekih 50 metara travnjaka.
Sto se tice F2005, ne da je mozda Alonso rekao, nego brojke govore: F2005 jeste sasvim sigurno brzi od Renaultovog bolida. Dok je vozio Schumacher je ostvario bolja vremena po krugu od Alonsa, no nepouzdanost je velika i ogromna mana Ferrarija za koju sumnjam da ce rijestiti u naredne dvije trke. Ukoliko ne rijese problem sa mjenjacem, na sljedecoj trci gdje s emjenjac nemilice koristi opet ce ostati bez bodova.
Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
|
|
| 04-03-2005 04:12 PM |
|
 |
|
|