Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Alpe Adria Cup
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away
Alpe Adria Cup

Evo par sličica
KEZIĆ LEGENDA

ERDEC NAŽALOST

BORIS ZUJIĆ

05-23-2005 04:58 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Kime jarane daj ti još info iz prve ruke?! Kako je Samir vozio? Kako je bilo dole? Šta je sa Erdecom?

05-23-2005 05:00 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline

da li si ti ovo slikao? Shocked Surprised 8)

[205]
05-23-2005 09:49 AM
Kime
Member

Evo da se i mi javimo.
Moj prvi Alpe Adria, znaci nesto sasvim drukcije od Motohepeninga, nema paljenja guma, glasne muzike i ostalih budalestina...ljudi su tu da voze ...i nema puno za*ebancije...bila je jedna mala iznimka ....u subotu u ponoc talijani koji su bili do nas su se malo previse opustili, da li od vina ili nekih cudnih trava, koje su meni skrooooz nepoznate, pa su im trebe pravile pizdarije da se nije moglo izdrzati....,znate da sam ozenjen covjek i da me to puno ne interesuje....?????????????('Embarassed')

Sto se samog rezultata tice, Samir je u subotu na prvom treningu napravio 1.43.008, sa cim smo u neku ruku bili i zadovoljni ali nadajuci se jos boljem rezultatu probavamo sa drugim prijenosom,16-42 sto nam nije bas puno pomoglo.
u nedelju jos jedan Warm Up i trka ali Samir se jednostavno nije mogao naci tj.nije bio njegov dan...non stop je vozio 45.46. ili jos bolnije 47....
Ja mislim da smo trebali vratiti 15-42 ali on kaze da jednostavno nije islo, sto veoma cijenim, jer masa vozaca kada napravi lose vrijeme se pravda na ..gume, te na motor , te na vlaznost zraka i ostalo

Veoma mi je zao sto je Erdec pao jer je cova u svakom pogledu prva liga, kako na stazi tako i pored nje...

Zujicu cestitam na prvom mjestu, vozio je stvarno kao profesionalac bez i jedne greske, a Mavericku zelim da sto brze dodje u formu jer je isto tako odlican vozac ali po mom misljenju nece da puno riskira .....Nemoj da se ljutis znas da ja sto kazem, kazem od srca Wink

05-23-2005 10:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Ok je, važno je učestvovati, bitna je dobra volja koju vi imate Wink
Znači Zujić je prvi bio

05-23-2005 11:01 AM
Dottore
Jel te baca..!?

cybernck Wrote:
da li si ti ovo slikao? Shocked Surprised 8)

Ma ne, raja from Croatia

05-23-2005 11:02 AM
Kime
Member

Malo smo glumili Foto-Jakica pa evo kako je to izgledalo ...

Subota jutro 2 h i 30 min , dolazimo na Grobnik, svi spavaju ne cuje se ni komarac a kamoli muha....mi vadimo stvari sa prikolice i sklapamo sator
i naravno budimo sve one koji su u precniku 100 metara
ovako je to izgledalo u 4 h i 30 min

a ovako izlazak na prvi trening

nedelja start

Erdec, Damir i Samir

dobrodoslicu nam je pozelio i stari As --Josip Drmes---...pa se potegla prica
o Banja Luci i starim dobrim vremenima...steta sto je Drmes vegetarijanac pa nije mogao da proba nas specijalitet....

posto sam ja morao da se s vremena na vrijeme odaljavam od rostilja, pricam s Kecom , Djurom, Zujicem i Damirom--isto vozi za Enduranc, teta Jasna , Maverickova mama, je pazila da neko ne dira cevape..

naravno "Marsal" se reklamirao na svakom koraku...

e sada dolazi ono pravo.....
u toku degustacije cevapa i lepinja oko 23h , Djuro se malo ljuti na Mavericka i Zujica sto ne voze 2 sata Enduransa u nedelju, to su novo uveli u sklopu Alpe Adria i vozi se rano ujutro 9 h i 20 min,a ovi se pravdaju kao sada je kasno nema ko da promijeni gume i prijenos... posto nam je Maverick stara raja sa Hiseta, mi se nudimo, naravno da nam plate nocnu tarifu a to je dupla porcija jagnjetine, da to odradimo u nasem Team-u i Maverick nam dovozi Suzukija od Endurance Team-a , bili smo toliko brzi u svim tim izmjenama da su nam nudili da im se pridruzimo, ha ha ha ...

momci su bili zadovoljni nasim radom pa smo dobili i oficijalne ulaznice kao Enduranc-e mehanicari

05-23-2005 11:12 AM
Kime
Member

I jos jednom K E C sa novim licnim rekordom

zelimo ti da sto brze popravis zvijer i da se opet vidimo na stazi

05-23-2005 11:17 AM
Dottore
Jel te baca..!?

I onda ste mene zvali na telefon i vadili mi mast turiranjem
Blago vamaaaaaaaaaaaa, jeste li bili cuga

05-23-2005 11:32 AM
Dottore
Jel te baca..!?

A vidi mog brata što studira sa Kecom i Samirom Wink

05-23-2005 11:34 AM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Termini Alpe Adria šampionata za 2006. Maverick_R 0 580 05-02-2006 10:12 AM
Last Post: Maverick_R
  Cup mototrke na Grobniku Maverick_R 1 910 02-09-2006 01:49 PM
Last Post: Dottore
  Alpe adria 2005 Boban 7 734 04-28-2005 07:26 AM
Last Post: Potential Bad Boy

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend