|
ALPINE
|
| Author |
Message |
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
znam znam..zezali smo se oko toga..probavali sve zivo...i haj zamisli kakvi zvucnici trebaju da budu na istom nivou sa 2x5kw subs koje napajaju 2x5kw pojacala....za zvucnike su bila potrebna jos 3 pojacala i nista nije krcalo fakat zvuk je strava bio...i bilo je podeseno za slusanje..ne za takmicenje..po volji se stimalo
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 11-07-2005 10:25 PM |
|
|
-dene-
Member

Status:
|
znam znam..zezali smo se oko toga..probavali sve zivo...i haj zamisli kakvi zvucnici trebaju da budu na istom nivou sa 2x5kw subs koje napajaju 2x5kw pojacala....za zvucnike su bila potrebna jos 3 pojacala  i nista nije krcalo fakat zvuk je strava bio...i bilo je podeseno za slusanje..ne za takmicenje..po volji se stimalo 
Ali sa tim wooferima se nije mogla slusati muzika normalno,ti wooferi su samo sa takmicenja to moras priznati.
|
|
| 11-08-2005 08:41 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
znam znam..zezali smo se oko toga..probavali sve zivo...i haj zamisli kakvi zvucnici trebaju da budu na istom nivou sa 2x5kw subs koje napajaju 2x5kw pojacala....za zvucnike su bila potrebna jos 3 pojacala  i nista nije krcalo fakat zvuk je strava bio...i bilo je podeseno za slusanje..ne za takmicenje..po volji se stimalo 
Ali sa tim wooferima se nije mogla slusati muzika normalno,ti wooferi su samo sa takmicenja to moras priznati.
ma zavisi kako za koga vjeruj da smo se bili navikli...naravno pojacala su bila smanjena da nam oci ne bi pocele ispadat..il to il nosit zastitne naocale 8)
|
|
| 11-08-2005 09:34 PM |
|
 |
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
Jeli neko imao iskustva ili zna kako se pokazali ovi novi subwofer od Pioneera TS-W3004SPL
|
|
| 11-09-2005 06:20 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Jeli neko imao iskustva ili zna kako se pokazali ovi novi subwofer od Pioneera TS-W3004SPL
Taj woofer ima 3 kw max snage ima ga imsir woofer ja pravo jak samo mu treba jako pojacalo.
|
|
| 11-09-2005 08:42 PM |
|
 |
naztee
Junior Member

Status:
|
Slazem se u potpunosti, za SQ natjecanja samo HU od alpine i pioneera dolaze u obzir, a sto se tice pojacala i woofera nemaju sto trazit , audison,MB quart,Phase,Focal.......i jos kamaranjih sto ne rade proizvode za siroke mase.
Zaboravio si DLS =)
A na SPL-u moze se dobrim pokazat i magnat i kenwood ako je sve uredno slozeno
Tesko... To je bas konfekcija.
Ma lazem, moze, ako je dovoljno slabo takmicenje
|
|
| 11-26-2005 02:09 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
I Pioneer je tu negdje sa Kenwoodom ?
Znaci i Pioneer je konfekcija ? Sto onda Pioneer drzi svjetski rekord u SPLu ?
Dzaba tebi ALPINE na kvadrat ako ti to ne znas sloziti da svira kako treba, nije to samo istresti pare pa kupiti najskuplju marku misleci da je najbolja. Blago tebi kad mozes, ali ces se opeci kad te neko sa duplo jeftinijom muzikom podere.
|
|
| 11-26-2005 02:21 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
I Pioneer je tu negdje sa Kenwoodom ?
Znaci i Pioneer je konfekcija ? Sto onda Pioneer drzi svjetski rekord u SPLu ?
Dzaba tebi ALPINE na kvadrat ako ti to ne znas sloziti da svira kako treba, nije to samo istresti pare pa kupiti najskuplju marku misleci da je najbolja. Blago tebi kad mozes, ali ces se opeci kad te neko sa duplo jeftinijom muzikom podere.
da upravo su se ovakve stvari desavale u hrvatskoj, dodje lik s muzikom od 2-3 hiljade kuna i uzme prvo mjesto u klasi
|
|
| 11-26-2005 04:51 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Izasala je nova kenwood serija koja se zove '25th anniversary' nova pojacala,zvucnici,wooferi.Pojacala su im pravo jaka i izdali su novi woofer kfc-wps1300d 2kw i jos mnogo toga tako da kenwood nije za odbaciti.
|
|
| 11-27-2005 04:27 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Izasala je nova kenwood serija koja se zove '25th anniversary' nova pojacala,zvucnici,wooferi.Pojacala su im pravo jaka i izdali su novi woofer kfc-wps1300d 2kw i jos mnogo toga tako da kenwood nije za odbaciti.
to je izaslo na proljece ako se dobro sjecam i nova kac pojacala su im dobra
|
|
| 11-27-2005 10:50 PM |
|
 |
|
|