|
Amer-STI - Škoda Octavia
|
| Author |
Message |
Amer-STI
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Sto se tice ovoga na krovu, kao sto sigurno znate to je usisnik zraka, kod mene nema nikakvu funkciju osim izgleda. Mozdra se malo ne uklapa posto nema nikakvih spojlera ali meni nije lose.
A spojler na gepeku sam konto stavljati ali neznam koji da uzmem, ima onaj Wing spojler i WRC, ali WRC je duplo skuplji pa neznam jos.
Znali neko mozda kako bi mogao naruciti nesto iz Ceske, Kit za Octaviu???
|
|
| 05-13-2005 10:34 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Znali neko mozda kako bi mogao naruciti nesto iz Ceske, Kit za Octaviu???
Je li mora biti iz Češke ?
|
|
| 05-13-2005 10:45 AM |
|
|
black_scorpion
Member

Status:
|
|
| 05-13-2005 11:04 AM |
|
 |
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
SIKE- ma vidio sam dobar kit, svidja mi se pravo. Ali ako znas negdje drugo slobodno reci.
Omare sto se tice one oktavije, nesvidja mi se bas nesto iskreno. A ta firma sto kazes da se reklamira u vasem magazinu, jel mislis na MILOTEC-autoprizma? ako na to mislis i mi radimo sa tom firmom Milo tec, ali nemaju oni bas nesto kitova za Octaviju imaju spojlera i tu sam vidio taj WRC spojler i izgleda pravo dobro.
|
|
| 05-13-2005 11:20 AM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Octavia stvarno nije losa...to je moje skromno misljenje.
Ja, pak, mislim da je ta Octavia grozna.
@Amer-STI
Fina je Octavia, samo ima par detalja(naljepnica, krovni "usisnik zraka") sto je malo nepotrebno.
Jos bih ja stavio gume manjeg profila.
|
|
| 05-13-2005 07:44 PM |
|
|
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
Da sam stavio manji profil guma ruzno bi izgledalo i ovako ljulja previse. Ali kad bi uspio prodati felge i gume, uzeo bi sebi 17ke i onda nizi profil gume.
|
|
| 05-13-2005 08:50 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Imas kod nas u automagazin-u u 1.broju Tuning rubrika neznam jesi li gledao...momak sto je sredio octaviu,znam da nevalja kopirati druge,
Kakvo kopiranje pa ako je taj stavljao spojlere neke tuning firme sta onda znaci da niko drugi ne smije kupiti te iste dijelove? Da je sve rucno uradio pa da je unikat pa hajd...
|
|
| 05-13-2005 09:22 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Ma ona oktavija je meni bezveze, mislim momak se potrudio i to stoji, ali mi izgleda nezavrseno,ali one cjene koje on spominje tamo su stvarno smjesne, ali ipak svako svog magarca hvali, a sto se tice onog usisa za zrak mocan je kad dodje spojler bice jos bolji, nema funkcije, ali je fin, uzivo puno bolje izgleda, naljepnice vise manje, ako je spustis stojace i one...
|
|
| 05-13-2005 09:51 PM |
|
|
komar
Senior Member

Status:
|
Imas kod nas u automagazin-u u 1.broju Tuning rubrika neznam jesi li gledao...momak sto je sredio octaviu,znam da nevalja kopirati druge,
Kakvo kopiranje pa ako je taj stavljao spojlere neke tuning firme sta onda znaci da niko drugi ne smije kupiti te iste dijelove? Da je sve rucno uradio pa da je unikat pa hajd...
Ma tesko je danas imat nesto unikatno , naprimjer napravis prednji branik kod nekog majstora i uzmes mu kalup i onda ako se nekome svidi branik slika ti auto i ode naprimjer kod nekoga ko takodjer izradjuje branike i napravi si isti.
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 05-13-2005 10:54 PM |
|
 |
muharem
Banned
Group: Banned
Status:
|
|