|
AMK PUNGAS uclanjenje
|
| Author |
Message |
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
AMK PUNGAS uclanjenje
Kao sto je vecina clanova foruma upoznata, AMK PUNGAS je konacno i zvanicno registrovan sto je objavljeno i u posebnoj temi.
Crank je vec objavio u staroj temi ali evo ovako i u novoj.
AMK PUNGAS je poceo sa primanjem clanova. Za sve zainteresovane koji zele da se uclane, mogu se javiti meni,Cranku,Hondagirl i Silverstaru.
Godisnja clanarina je 30 KM, sto ukljucje majicu kluba i clansku kartu. U buducnosti ce biti i dodatnih privilegija i olaksica za nase clanove, kao sto su popusti u pojedinim prodavnicama dijelova,servisima,praonicama i slicno.
Sve dodatne informacije se nalaze na http://www.pungas.com/klub
Molim posjetioce da se ne registruju na forum jer trenutno pristup klubskom forumu mogu imati samo clanovi kluba !
Srdacan Pozdrav
Esad Sijeric, AMK PUNGAS
This post was last modified: 03-25-2006 08:40 AM by esso_sa.
|
|
| 03-24-2006 06:49 AM |
|
|
W0dk4_B0y
Member

Status:
|
RE: AMK PUNGAS uclanjenje
Ja jos nisam clan kluba ali imam u planu u buducnosti da se uclanim. Samo jedna mala sugestija ako moze. Bilo bi lijepo da clanovi dobiju i malu naljepnicu
koja bi se mogla zalijepiti na auto. A vjerujem da bi to bila i vama dobra reklama.Pozdrav
Driver for life
|
|
| 03-24-2006 10:22 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Ta opcija i jos dosta toga je u planu ! Ipak, tek smo startali i prikupljamo prve clanove. U skoroj buducnosti ce biti i naljepnica i svega i svacega !
Sto se tice tebe, nije zurba ! Tu smo pa kad se odlucis, izvoli i prijavi se ! Vrata kluba su otvorena svim dobronamjernim ljudima koji vole automobile,motore,cestu,gume,benzin,naftu itd itd
This post was last modified: 03-24-2006 10:49 AM by esso_sa.
|
|
| 03-24-2006 10:49 AM |
|
 |
Sead_Huseinovic
Member

Status:
|
ja cu rado postati clan AMK Pungas
sta treba od licnih podataka da posaljem, kakva prijavnica, ko ce mi poslati tu prijavnicu?kad ce biti gotov taj vas ziro racun da uplatim novac.nemam vremena da dolazim u sa i da nekom od vas licno placam.
[img]http://www.paddocktalk.com/news/html/news/images/07/f1silly/FerrariV2.gif[/img]
|
|
| 03-25-2006 01:10 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Ziro racun ce biti zavrsen u narednih par dana pa cemo te obavijestiti kako sa uplatom itd itd. Kada bude ziro racun onda cemo da ti posaljemo pristupnicu u elektronskoj formi koju ces moci ispuniti i vratiti nama.
Stavit cu ja obavijest ovdje.
|
|
| 03-25-2006 03:03 PM |
|
 |
Dzenad
Junior Member

Status:
|
To je super vijest ako ne stignem u medjuvremenu doc u Sarajevo...
|
|
| 03-26-2006 09:56 PM |
|
|