|
aprilia ditech
|
| Author |
Message |
safko
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
aprilia ditech
ew opet mene, izvinjavam se ako nisam dosadan nekomu na forumu, možda je prvi problem da sam uzeo taj skuter, a drugi problem počeo mi se dogadjat posle napravljenih 5000km u 2 mjeseca(sasvim nenormalno) da se mi skuter sam ugasi posle svakih 20-30km ...i onda kad se on ugasi nemogu ga više upalit najmanje za 10 min, nekada i po 30 min...očistio sam injektor i to, te ga izvadio i sa bencnom dobro očistio vodu u injektoru, nakon tog sam uvjek posle punjenja rezervoara stavio( nalijo malkice) onog aditiva za čiščenje injektora STP, i od tada radi sve...ali nije mi u veselje da svaki put stavljam oni ''*urac'' u rezervoar...i iako sam ono davo,neki po neki put isto je ugasio...e sad, neki govore da je kriva pumpa, jer čisto sumnjam na nju, jer se čuje da na neki način ''zviždi, pišči''....neznam vala gdje da počnem, il da ga bacam u potok....sad prepuptam vama komentare, vrlo se vam zahvaljujem unaprijed...
A.S.
PS. ja mislim da su se vam svidjale fotke sa autoshowa i iz njemačke....
|
|
| 08-26-2007 06:00 PM |
|
|
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
RE: aprilia ditech
svijecica ti rasipa struju ja mislim pa se gasi stalno(odnosno kad se ugrije),probaj skinut onaj lim sa "kape" za struju koja dolazi na svijecicu,ako ima taj lim,ako ne onda neznam sta je,ja sam imo takav problem i skino lim i otad nista......jest da sam prodo motor prije jedno 2 god al eto....!!!sretno....
"B"ayer-"M"otor-"W"erke
|
|
| 08-27-2007 07:26 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ja jedino ti mogu pomoci...nemoj ga bacati u potok...doci cu ja po njega...hahahahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-27-2007 07:40 AM |
|
|
safko
Junior Member

Status:
|
|
| 08-27-2007 08:04 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Kakvu vizu??? Moj amidja je u Ljubljani vec 40 godina, oba njegova sina su rodjeni slovenci...tako da eto meneeee...hahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-27-2007 09:03 AM |
|
|
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
pa tu bi pumpu mogo ocistit na nacin da uzmes cekic od jedno 3kg i udaris po njoj kolko mozes,odes u prodavnicu i kupis novu ...ha,ha...neznam sta ces s njom.....ajde ljudi pomagajte covjeku
"B"ayer-"M"otor-"W"erke
|
|
| 08-27-2007 10:26 AM |
|
 |
safko
Junior Member

Status:
|
|