|
Audi A8
|
| Author |
Message |
NEVEN1808
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Audi A8
Pozdrav svima!
Radi se o Audiu A8 2.8Q 1995. godište...
Kad se auto vozi i sve tokom vožnje je ok...
Al kad se stane na semaforu ili kad čekam nekog a auto je upaljen onda neki put onako počne malo drhtat motor, u stilu da se onako malo trese,pa prestane pa opet i tako...
Šta mislite o tome??
Hvala Vam!!
|
|
| 09-15-2007 12:15 PM |
|
|
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
RE: Audi A8
Joj ovih neodredjenih problema i nerjesenih misterija, ovi su mi najdrazi 
Da nije do remena, jel dobro zategnut, mozda nije pa ponekad malo proleti?
HEMI Power
|
|
| 09-18-2007 04:19 PM |
|
 |
BMW-E30
Senior Member

Status:
|
prvo na diagnostiku pa cemo dalje gledat.
pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda
|
|
| 09-18-2007 04:34 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Joj Šemo kralj si... Slažem se u potpunosti, samo će se tako ustanoviti kvar...
Mirza K.
|
|
| 09-18-2007 04:37 PM |
|
 |
BMW-E30
Senior Member

Status:
|
Joj Šemo si.kralj
.. Slažem se u potpunosti, samo će se tako ustanoviti kvar...
jarane nisam ja kralj nego Ajdin hehehhehe,ja samo mali auto mehanicar...
pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda
|
|
| 09-18-2007 04:44 PM |
|
 |
goran16v
Posting Freak

Status:
|
Ovaj jedan 'vamo je na Golfu V5 imao slicne simptome, otisao na dijagnostiku zamjeni li mu senzor protoka zraka i dozer klapnu (valjda se to tako nekako kaze/pise) i stanje se popravilo...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 09-18-2007 05:26 PM |
|
|
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Ovaj jedan 'vamo je na Golfu V5 imao slicne simptome, otisao na dijagnostiku zamjeni li mu senzor protoka zraka i dozer klapnu (valjda se to tako nekako kaze/pise) i stanje se popravilo...
CCCCCC na G5 imao slican problem. Nevjerovatno je da i moj auto star 20-tak godina ima skoro isti sistem (u principu ima iste dijelove i istu svrhu) i do sad mu se nije pokvario tzv. mjerac zraka. Tuzno, ali po ovom primjeru se vidi kvalitet danasnjih vozila uopsteno. Cak ni Mecka nije sto je nekad bila. Moj savjet; Kupi sebi neka stara kola, manje se kvare
Mirza K.
|
|
| 09-18-2007 05:57 PM |
|
 |
goran16v
Posting Freak

Status:
|
CCCCCC na G5 imao slican problem. Nevjerovatno je da i moj auto star 20-tak godina ima skoro isti sistem (u principu ima iste dijelove i istu svrhu) i do sad mu se nije pokvario tzv. mjerac zraka. Tuzno, ali po ovom primjeru se vidi kvalitet danasnjih vozila uopsteno. Cak ni Mecka nije sto je nekad bila. Moj savjet; Kupi sebi neka stara kola, manje se kvare 
Ovo nije bio G5 nego Golf IV V5, 2.3 20v, 1999. godina
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 09-18-2007 08:50 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Ovo nije bio G5 nego Golf IV V5, 2.3 20v, 1999. godina
Ma druže opet je to haman isto. '99. godina, rano je počeo...
Mirza K.
|
|
| 09-19-2007 06:56 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Kod moje kolegice na Fabiji koju sam juce vozio isti problem. Auto skroz neravnomjerno radi. U Skodi je ubjedjuju da je sve OK. Ali meni nije OK, ako kazaljka obrtomjera u ler gasu ide gore dole i ako osjetis da motor sam sebi daje i oduzima gas malo ali ipak varira...Gorane ti si studiro na Fabijama??? Koji mu je??? ili Koji joj je...hahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-19-2007 07:37 AM |
|
 |
|
|