Post Reply  Post Thread 
auto dijelovi za fiat - amortizer
Author Message
AdiBoy
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
auto dijelovi za fiat - amortizer

Gdje mi je najbolje uzimati auto dijelove za fiat bravo. Trenutno mi trebaju prednji amortizeri. Zvao sam do sad guma commerc (nemaju), avanti (nemaju), motorox - imaju i cijena je 120 km. Eh sad zna li nesto o kvalitetu dijelova u motorexu. I gdje jos mogu pogledati?

Pozdrav

03-03-2008 02:14 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

RE: auto dijelovi za fiat - amortizer

U fiatovim servisima???

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
03-03-2008 02:32 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Vidi kod Hote, nedavno je otvorio prodavnicu nekih dijelova ne znam ima li toga kod njega, a vjerovatno ti moze nabaviti.Ako trebas broj telefona od Hote, javi mi se na privatne poruke pa cu ti dati.

Sta sa ovlastenim servisima i prodavcima?
moto nautica? Autocommerce.. cesto zna biti zablude po pitanju nekih dijelova. Uglavnom se ocekuje da to bude prevelike cijene dijelova, a vrlo cesto cijena dijela kod ovlastenih prodavaca zna biti ista, pa i povoljnija i sigurnija od obicnih prodavnica autodijelova

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-03-2008 05:28 PM
k500
Junior Member
**

Sto se tice Fiata, Alfe i Lancie podgledaj na Sokocu, firma Termag auto (za telefon vidi na web sajtu), direktno uvoze dijelove iz Italije (Torina) i po riječima prijatelja koji vozi Fijat dosta su jeftiniji od drugih koji rade sa italijanima. Imaju i servis gdje iste dijelove i ugrađuju sa garancijom kao i dijagnostiku.
Pozdrav

VW- Ako misliš pobijediti, nikako ne smiješ izgubiti.
03-04-2008 07:59 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Seme za Mercedesa NidjeVeze 3 253 Today 07:11 AM
Last Post: pajero1987
  fiat linea ili skoda A5 enes 28 416 11-19-2008 11:08 PM
Last Post: goran16v
Driving Radar mapa - GPS Speed Cam za Bosnu I-Go POI sadik007 14 1,507 11-18-2008 08:17 PM
Last Post: Edin
  Aditiv za gorivo trebamiauto 8 211 11-04-2008 07:28 AM
Last Post: pajero1987
  Koje osiguranje za auto (firma)? x-man 21 1,315 10-20-2008 03:09 PM
Last Post: cenga

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: