Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
auto miruje,felge okrecu!!!
Author Message
Bendzo-tuning
Member

Group: Registered
Status: Offline
auto miruje,felge okrecu!!!

gledao sam neki dan film u kojem se pojavljuje lincoln navigator sa felgama kada auto miruje one se i dalje okrecu,znade li tko kako se te felge zove,imaju li neki naziv i da li zna iko neku internet stranicu o tim felgama.
hvala unaprijed

06-10-2004 08:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

naznam kako se zovu ali sam ih vido uzivo...frajer ih je kupio za 4000 eura(niklovane),sa gumama.

Analizirao sam ih i princip je kao feluga u felugi,sa lezajevima izmedju.Dobar fazon,ali mislim da se prave samo u vecim varijantama od preko 18'',tako da vjerovatno nisu zanimljive za nase uslove.

http://www.smchiptuning.com
06-10-2004 11:29 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bendzo-tuning
Member

krvolok hvala na informacijama,

///M - the most powerful letter in the world
06-10-2004 05:04 PM
DYNO
Senior Member

te feluge na ulici se zovu ''spinners'' ... inace odlicno izgledaju nema sta samo to je stayling nije race

Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
06-10-2004 06:20 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morpheus
Posting Freak

Ma bolan to je bas malo pretjeralo za te se pare mogu kupiti OZ superlegre i imati wheals on fire sa nekim malo Toyo gumicama i imas pneumatike boli glava i jos ti ostane kusura za tankanje i to dobro. Ali ljudi cejfaju sa tim ono pravo tu su ti na svijetu vodeci RUMBLERSI ljudi koji su dase velike i koji mrze elektroniku u bilo kojem obliku i samo vjeruju u pravi americki proizvod i u MUSCULE CARS i to je njihova droga i sa tim se rokaju bas bas špo citav dan i noc.

06-10-2004 07:41 PM
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

ma mozes kupiti OZ racing 21'' i jos se napiti koji put Wink

http://www.smchiptuning.com
06-10-2004 08:59 PM
Bendzo-tuning
Member

sad sam pronasao na netu http://www.wheelmax.com i na jos nekim stranicama te felge.
spinners mogu biti komplet kao felge ili se mogu kupiti kao naplatci!!!
zavisi tko sta voli Laughing
hvala vam svima na odgovorima,pomogli ste mi pravo

06-10-2004 09:38 PM
Sike
Posting Freak

Morpheus Wrote:
sa nekim malo Toyo gumicama i imas pneumatike boli glava

Toyo je sranje - jesu "izgledne" ali ne drže cestu.

06-10-2004 10:24 PM
Morpheus
Posting Freak

Ma ja sam imao neke ne sjecam se modela ali su bile strahota, a poslije njih sam stavio novi neki tip Uniroyal-a i stvarno sam bio zapanjen tom gumom i daleko, daleko mi je bila najdraza caca mi dadne pare za nove i ja kupicu sutra, pa opet sutra i tako potrosim pare a gume nisam kupio i na kraju kad sam kaznu paltio kupi sam nove imao sam sare na njima samo 1 mm he he he kaze policajac kako ovo iakako drzi a ja bio jos i radarisan i jebiga naljepi on tu kaznu ono momacki, pa je nakon jedno pola sata pristao posto sam poceo ja moliti, kumiti da ne bude tolika on spade na 35 KM i onda otisao sutra i kupio Continental Ecocontakt i stedio gorivo od tada he he he

06-11-2004 07:40 PM
Morpheus
Posting Freak

Ma ja sam imao neke ne sjecam se modela ali su bile strahota, a poslije njih sam stavio novi neki tip Uniroyal-a i stvarno sam bio zapanjen tom gumom i daleko, daleko mi je bila najdraza caca mi dadne pare za nove i ja kupicu sutra, pa opet sutra i tako potrosim pare a gume nisam kupio i na kraju kad sam kaznu paltio kupi sam nove imao sam sare na njima samo 1 mm he he he kaze policajac kako ovo iakako drzi a ja bio jos i radarisan i jebiga naljepi on tu kaznu ono momacki, pa je nakon jedno pola sata pristao posto sam poceo ja moliti, kumiti da ne bude tolika on spade na 35 KM i onda otisao sutra i kupio Continental Ecocontakt i stedio gorivo od tada he he he. Samo i Toyo su mi pravo dobre dok se nisu sjebale

06-11-2004 07:42 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  audi a3 felge - pomoć donlino_69 10 652 07-28-2008 10:53 AM
Last Post: donlino_69
  Otvoren A3M auto tuning u Banja Luci A3M Banja Luka 18 3,194 07-01-2008 03:21 PM
Last Post: mesak_tuzla
  VIP Auto Salon Lexus LS 460 Faya_M5 19 2,322 11-06-2007 10:18 AM
Last Post: pajero1987
  Novo auto Evgenia Chichvarkina dr 2 166 04-30-2007 07:18 PM
Last Post: Faya_M5
  Naljepse auto u SA invisible 47 3,077 06-29-2006 07:46 AM
Last Post: darkman79

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: