Koliko autoslalom može biti opasan, zorno nam je demonstrirao Petar Stjepović a utrci prvenstva regije Jug u Mokošici. Iako su se organizatori potrudili maksimalno zaštititi stazu, Petar je uspio pronaći malu rupu te umalo završio u moru. Iako se to na početnu nije tako činilo, Petar je prošao samo sa manjim ozljedama...
Heh.... Steta golfa al lik je ok.. tj lakse ozljede.
1. Nema kvaka na vratima
2. Nema "kill off" šaltera kojeg je moguce izvani okrenut na OFF
3. Rollbar je home-made (kažu) a i pukao je kao da je od stakla...
Pratim dotičnog golfa otkad je stigao u DU..... jako mi se svidjeo kad je stigao al neke stvari su ga unakazile....
Ovo bez brava je bila sminka koja neide uz ovaku namjenu... kao ni jos neke stvari al otom potom.
Važno da je lik ok.
Zar taj auto imao je rollbar?!?!?!??!?! Prostno neverovatno! Toliko da se polomi auto, a da ima rollbar.....................ne znam shta reci. Strashno.
Navodno rollbar je kucne radinosti.. dakle nema atest
Ko i auto.. nije radjeno za slalom nego vise za izgled....
Vec sam gore naveo da na vratima nepostoje kvake za otvaranje vrata..
I sta kazu sta je bilo? Sto je vozio kao da treba rusiti cunjeve a ne ih zaobilaziti??? Sreca u nesreci sto je naletio na drvo inace bi mi sada pisali RIP...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...