Thread Closed  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
AxAxA
Author Message
Guest
Unregistered

AxAxA Wrote:
ko kaze da ne treba divljati ...nikada nece ni nauciti voziti kako treba...tj..vozit ce i dalje glavnom 50-60 i uzivati.

Pa upravu si i nece naucit vozit, jer ce kad tad zaljepit u banderu i poginut. Doduse neki i prezive ko onaj hairlija sto se razvalio kod televizije, ali eto ubi svoju sestru pa mu je sad jos gore sto je ziv ostao.

Samo ti divljaj i uzivaj hehe Wink

10-10-2005 07:23 PM
AxAxA
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline

bas tako .....a vi na pjesackom nemam pojma sta radite ovdje...i dalje gazite po pjesackom,a sto se tice vas ne brinite ne divljam kada ima neko sa mnom u autu...i to sto mi neko govori da sam novi i da se malo smirim maaa to su pricice za neke nabudzene djevojcice...ja furam svoju furku i furat cu je dok ne zaljepim prema tome "leave me alone"

10-10-2005 09:40 PM
Find all posts by this user
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away

AxAxA Wrote:
hahah drama 1.9 tdi crveno (di) 94 kw i cekam cip...,a nije RS ma smijesan si decko...pitajte onoga sa onom crnom ibizom sta je, veceras je bio malo smijesan...kofa neki trkaci..ma drama

AxAxA Wrote:
bas tako .....a vi na pjesackom nemam pojma sta radite ovdje...i dalje gazite po pjesackom,a sto se tice vas ne brinite ne divljam kada ima neko sa mnom u autu...i to sto mi neko govori da sam novi i da se malo smirim maaa to su pricice za neke nabudzene djevojcice...ja furam svoju furku i furat cu je dok ne zaljepim prema tome "leave me alone"

Ne znam samo sto si onda sve ovo napisao i izazvao reakciju ostalih clanova kakva jest, da bi na kraju rekao da te ostave na miru ???
Mogao si se jednostavno i normalno predstaviti kao i drugi ljudi sto se predstave.
Dobro dosao jos jednom, i ohladi malo Wink

Sad ide jedan kljucic da se prepirka ne nastavi !

10-11-2005 05:29 AM
Find all posts by this user
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: