Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
The Republic of Vanuatu has just celebrated 25 years as a stable, independent, democratic republic.
The country is experiencing an economic upturn with improved access by air, and an increasing trade in organically grown foods.
otkucajte na google GTGROUP, firma iz austrije. Za cca 1000 dolara registruju aute na vanuatu-u. Svakog januara se uplati fiksno 200 dolara za produzenje registracije i eto ga, nema carine, nema PDV-a...
Hm, ipak Vanuatu ekonomski stoji jako nisko na svjetskoj GDP listi (163. mjesto) dok je BiH na 125. odmah ispod Albanije (btw. Makedonija na dobrom 102., Slovenija na vrlo dobrom 48. mjestu, itd...)
Hm, ipak Vanuatu ekonomski stoji jako nisko na svjetskoj GDP listi (163. mjesto) dok je BiH na 125. odmah ispod Albanije (btw. Makedonija na dobrom 102., Slovenija na vrlo dobrom 48. mjestu, itd...)