|
bh mog *urca telecom
|
| Author |
Message |
MersauX
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
RE: bh mog *urca telecom
Sad se Telecom hvali nekim snizenjem cijena od 1. oktobra. Kako vidjet cijena poziva ce biti 28 kf, poruke prema naj broju ce biti 5 kf. Ostalo se ne sjecam.
http://www.wlmsg.com
|
| 09-20-2007 10:03 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Nesto snize a na drugom nas udare po usima...cccc...Ne vjerujem ja njima ni kad bi mi rekli da necu morati platiti citavu godinu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-20-2007 12:59 PM |
|
 |
Most Wanted
Member

Status:
|
28? kolko sam skonto toliko je sa mtela ?
ako ce snizaenje onda bi bar trebali staviti jeftinije od mtela, klocevi
da te volim oduvijek sam znao...
|
|
| 09-20-2007 10:45 PM |
|
|
Ese
Junior Member

Status:
|
Gdje je tačno ovaj trg Ilidžanskih boraca, je li to negdje u Lukavici?
|
|
| 02-17-2008 01:32 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Ese, nemoj iskopavat ovako stare teme i idi na rubriku članovi i predstavi se, ako nije problem..
i da dobro dosao na forum...
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
|
|
| 02-17-2008 01:38 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Sto se bunis Ismete...ovo je medju novijim kakve su iskopavali...Jeste ta ulica je negdje u Istocnom Sarajevu...pitaj prvog taksistu i onako ima samo 4 ulice...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-17-2008 01:50 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
ja sam iskljucen zbog neplacenih racuna
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 02-18-2008 07:41 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Pa ne moze i auto i telefon...hahahahaaaa
|
|
| 02-18-2008 07:52 AM |
|
 |
GoNgO
Junior Member

Status:
|
a sta ako te iskljuce zbog prekomjerne potrosnje a redovno izmirujes racune? e to je tek smjesno..zet mi ima par brojeva na pretplati i jedan koji koristi kad je vani, i tako ode u argentinu i nakon 3 dana mu iskljuce tel. ja odem da vidim zbog cega kad kazu "zbog prevelike potrosnje jer je broj predhodnih mjeseci imao male racune a sad u 3 dana odjednom cifra"
kakvi idioti
|
|
| 02-18-2008 10:03 PM |
|
|
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
a sta ako te iskljuce zbog prekomjerne potrosnje a redovno izmirujes racune? e to je tek smjesno..zet mi ima par brojeva na pretplati i jedan koji koristi kad je vani, i tako ode u argentinu i nakon 3 dana mu iskljuce tel. ja odem da vidim zbog cega kad kazu "zbog prevelike potrosnje jer je broj predhodnih mjeseci imao male racune a sad u 3 dana odjednom cifra"
kakvi idioti
ne bih bas reko da su idioti ... prije bi se reklo da stite sebe ... svaki sistem ima "red flag" pa tako i oni ... da je u redu nije, jer zet im nije ostao duzan para ali mislim da su im se desavale stvari da su ih drugi zavaljivali sa cifrom pa zato sistem odma reaguje na bilo kakve "anomalije" mimo redovnog telefonskog saobracaja ...vjerovatno zetu bi pametno bilo da im sledeci put najavi odlazak vani i objasni u cemu je tal ... ja tako radim sa svojim kreditnim karticama kad idem van usa da ih ne bi blokirali
manijak ne moze biti svak
|
|
| 02-18-2008 10:12 PM |
|
 |
|
|